Návštěvník Tada Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Dneska jsem si v Globusu v Olomouci kupoval časopis, když do trafiky přišel pracovník bezp. agentury a měl na ruce naprosto bezvadné zlaté chronografy, nejspíš chronograph suisse s hnědým ciferníkem na zlatém tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Včera s tímto dorazil jeden dodavatel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 (upraveno) Včera na čárách na Ladronce měl jeden borec červený sporty jedničky s čerrnou lunetou - vypadaly na perfekt stav a týpek nevypadal na zoufalce co je má z nouze. Kozu jsem ale nevytáhl, byl jsem zpruzenej, že na dětský čárymezi ty davy musim. A jeden fotograf tamtéž měl SOH na meshi. Chvíli jsme kecali o čemsi, ale kozu jsem taky nevytáhl, IMHO měl prostě "jen" pořádný machr-béčka. Starší cena tam zamilovaně koukala na Albrechta z Krvenos (její interpretace) a ten velkej sympaťák je očividně nad chrono-věcí. Když si šla pro podpis, tak jsem koukal, že měl nějaký černý digošky s nazelenalým displejem. Upraveno 1. května 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Starší cena tam zamilovaně koukala na Albrechta z Krvenos (její interpretace) a ten velkej sympaťák je očividně nad chrono-věcí. Když si šla pro podpis, tak jsem koukal, že měl nějaký černý digošky s nazelenalým displejem. ...samozřejmě starší dcera, nevim, na co jsem myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Dnes, cca před hodinou a půl- metro směr Pankrác-Muzeum toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 můj bývalý šéf měl celkem decentní a elegantní RADO, jinak sem onehdá u Sachera ve Vídni viděl pána s Big Pilotama, ještě předtím ve Veroně sem koukal, kolik se tam na ulici potuluje Rolexů a u Lago di Garda sem viděl královský dub v bicoloru a to sem čuměl jako puk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Já jsem v sobotu na Andělu viděl na sushi velkýho chlapa s oranžovýma Zodiacama a pak jednoho hezouna s Béčkama (určitě falešnýma).Nebyl to někdo z vás? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Já jsem v sobotu na Andělu viděl na sushi velkýho chlapa s oranžovýma Zodiacama a pak jednoho hezouna s Béčkama (určitě falešnýma). Nebyl to někdo z vás? Jestli se ten velký chlap tvářil poněkud přiblble, mohl to být lolohhhhh, jenže ten zase nemá Zodiac. Jestli jsi myslel toho tlusťocha s oranžovými Zodiacy, to jsem byl já. Pak tam byl jeden metrouš, že by hezoun je poněkud nadnesené a nespletl jsi se s těmi Breitlingy? Nebyly to Rotary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Sobota 1.mája Hlohovec, Vínotéka pod Urbánkom - Fraštácke putovanie za vínom, mladý škót v kilte na ruke Rolex GMT Master bikolór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Já jsem v sobotu na Andělu viděl na sushi velkýho chlapa s oranžovýma Zodiacama a pak jednoho hezouna s Béčkama (určitě falešnýma). Nebyl to někdo z vás? Jestli se ten velký chlap tvářil poněkud přiblble, mohl to být lolohhhhh, jenže ten zase nemá Zodiac. Jestli jsi myslel toho tlusťocha s oranžovými Zodiacy, to jsem byl já. Pak tam byl jeden metrouš, že by hezoun je poněkud nadnesené a nespletl jsi se s těmi Breitlingy? Nebyly to Rotary? Ja uz ani nevim co mel na sobe lolohh, kazdopadne ten osklivej, tlustej a nevrlej chlap s fejky Zodiacu byl asi Kamil a ten krasnej, inteligentni skorotravolta s Navitimery byl jeden nejmenovany nejoblibenejsi moderator, ale na jmeno si ted nevzpomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Jestli se ten velký chlap tvářil poněkud přiblble, mohl to být lolohhhhh, jenže ten zase nemá Zodiac. Jestli jsi myslel toho tlusťocha s oranžovými Zodiacy, to jsem byl já. Pak tam byl jeden metrouš, že by hezoun je poněkud nadnesené a nespletl jsi se s těmi Breitlingy? Nebyly to Rotary? No jo, já tam byl a přiblble se tvářil! ale přesně jak píšeš, nemám Zodiac, takžes to asi byl ty A u vedlejšího stolu než seděl ten metrouš seděl borec, kterej běl Fortis B42 chrono na kovu. ...inteligentni skorotravolta ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 dnes - 17:06 - Bratislava - Mlynska dolina - studentske mesto Ludovita Stura - nova jedalen - nejaky pan v jednej ruke mal "prenosny kociar" neviem to spravne pomenovat ( vyzera to jak obrneny nakupny kosik z Tesca a nosia sa v tom deti ) a na ruke rolex, cierny dial, nova spona ( nie plechova s vzorom tahu ) netusim co to bolo, mozno explorer II alebo nove suby nebol to niekto z Vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 dnes - 17:06 - Bratislava - Mlynska dolina - studentske mesto Ludovita Stura - nova jedalen - nejaky pan v jednej ruke mal "prenosny kociar" neviem to spravne pomenovat ( vyzera to jak obrneny nakupny kosik z Tesca a nosia sa v tom deti ) a na ruke rolex, cierny dial, nova spona ( nie plechova s vzorom tahu ) netusim co to bolo, mozno explorer II alebo nove suby nebol to niekto z Vas? O nových Subech v květnu mám menší pochybnosti, spíš mi příjde, že to byly GMT IIc či SDDS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 ja dnes videl seika na ruce jednoh pana v oranzove nepromokave bunde. na andelu v metru. byl holohlavej. na zadech vysivku "ich liebe spiderer" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Dnes - Bratislava - 13:00 - Ikea ( restauracia ) - pan v pasikavej koseli omega seamaster chronograph ( cierne, subciferniky 3, 6, 9 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 No jo, já tam byl a přiblble se tvářil! ale přesně jak píšeš, nemám Zodiac, takžes to asi byl ty A u vedlejšího stolu než seděl ten metrouš seděl borec, kterej běl Fortis B42 chrono na kovu. :D Ještě jsem tam byl v týdnu jednou a nebyl tam ani jeden z vás, pánové, ale za to tam seděla vysoká štíhlá holka s blond ježkem a na ruce měla nějaká velká pánská chrona. Nechtěl jsem ji očumovat, aby si moc nefandila , ale zdálo se mi, že to byly Chopardy na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Tak jsem si všiml, že kamarád z vedlejší kanceláře má B. Superocean a jeho žena Orisky. Trochu jsme se zapovídali a zjistili, že tam máme docela hodinkové doupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Vcera skolenie konkurznych spravcov v Piestanoch, strasna kopa kadecoho (sami pravnici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 V aeroplánu cestou z regreace jsem viděl rakouského typa s příšernejma cca 35mm bílejma digitálkama, jeho manželka měla vintage Explorery, nebo co. Koukal jsem jí na ruku ale pak po mě začalo koukat to jejich dítě, tak jsem toho radši nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 V aeroplánu cestou z regreace jsem viděl rakouského typa s příšernejma cca 35mm bílejma digitálkama, jeho manželka měla vintage Explorery, nebo co. Koukal jsem jí na ruku ale pak po mě začalo koukat to jejich dítě, tak jsem toho radši nechal. To děcko nekoukalo na Tebe, ale na tu langustu, co Ti seděla na hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se