Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Dneska jsem si v Globusu v Olomouci kupoval časopis, když do trafiky přišel pracovník bezp. agentury a měl na ruce naprosto bezvadné zlaté chronografy, nejspíš chronograph suisse s hnědým ciferníkem na zlatém tahu. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera na čárách na Ladronce měl jeden borec červený sporty jedničky s čerrnou lunetou - vypadaly na perfekt stav a týpek nevypadal na zoufalce co je má z nouze.

Kozu jsem ale nevytáhl, byl jsem zpruzenej, že na dětský čárymezi ty davy musim.

A jeden fotograf tamtéž měl SOH na meshi. Chvíli jsme kecali o čemsi, ale kozu jsem taky nevytáhl, IMHO měl prostě "jen" pořádný machr-béčka.

Starší cena tam zamilovaně koukala na Albrechta z Krvenos (její interpretace) a ten velkej sympaťák je očividně nad chrono-věcí. Když si šla pro podpis, tak jsem koukal, že měl nějaký černý digošky s nazelenalým displejem.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Starší cena tam zamilovaně koukala na Albrechta z Krvenos (její interpretace) a ten velkej sympaťák je očividně nad chrono-věcí. Když si šla pro podpis, tak jsem koukal, že měl nějaký černý digošky s nazelenalým displejem.

...samozřejmě starší dcera, nevim, na co jsem myslel

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník Kamil

Já jsem v sobotu na Andělu viděl na sushi velkýho chlapa s oranžovýma Zodiacama a pak jednoho hezouna s Béčkama (určitě falešnýma).

Nebyl to někdo z vás? :)

Jestli se ten velký chlap tvářil poněkud přiblble, mohl to být lolohhhhh, jenže ten zase nemá Zodiac. Jestli jsi myslel toho tlusťocha s oranžovými Zodiacy, to jsem byl já.:) Pak tam byl jeden metrouš, že by hezoun je poněkud nadnesené a nespletl jsi se s těmi Breitlingy? Nebyly to Rotary?
Odkaz ke komentáři

Já jsem v sobotu na Andělu viděl na sushi velkýho chlapa s oranžovýma Zodiacama a pak jednoho hezouna s Béčkama (určitě falešnýma).

Nebyl to někdo z vás? :)

Jestli se ten velký chlap tvářil poněkud přiblble, mohl to být lolohhhhh, jenže ten zase nemá Zodiac. Jestli jsi myslel toho tlusťocha s oranžovými Zodiacy, to jsem byl já.:) Pak tam byl jeden metrouš, že by hezoun je poněkud nadnesené a nespletl jsi se s těmi Breitlingy? Nebyly to Rotary?

Ja uz ani nevim co mel na sobe lolohh, kazdopadne ten osklivej, tlustej a nevrlej chlap s fejky Zodiacu byl asi Kamil a ten krasnej, inteligentni skorotravolta s Navitimery byl jeden nejmenovany nejoblibenejsi moderator, ale na jmeno si ted nevzpomenu :lol:
Odkaz ke komentáři

No jo, já tam byl a přiblble se tvářil! ale přesně jak píšeš, nemám Zodiac, takžes to asi byl ty :) A u vedlejšího stolu než seděl ten metrouš seděl borec, kterej běl Fortis B42 chrono na kovu.

...inteligentni skorotravolta ...

:D :D :D
Odkaz ke komentáři

dnes - 17:06 - Bratislava - Mlynska dolina - studentske mesto Ludovita Stura - nova jedalen - nejaky pan v jednej ruke mal "prenosny kociar" neviem to spravne pomenovat ( vyzera to jak obrneny nakupny kosik z Tesca a nosia sa v tom deti ) a na ruke rolex, cierny dial, nova spona ( nie plechova s vzorom tahu ) netusim co to bolo, mozno explorer II alebo nove suby

nebol to niekto z Vas?

Odkaz ke komentáři

dnes - 17:06 - Bratislava - Mlynska dolina - studentske mesto Ludovita Stura - nova jedalen - nejaky pan v jednej ruke mal "prenosny kociar" neviem to spravne pomenovat ( vyzera to jak obrneny nakupny kosik z Tesca a nosia sa v tom deti ) a na ruke rolex, cierny dial, nova spona ( nie plechova s vzorom tahu ) netusim co to bolo, mozno explorer II alebo nove suby

nebol to niekto z Vas?

O nových Subech v květnu mám menší pochybnosti, spíš mi příjde, že to byly GMT IIc či SDDS.
Odkaz ke komentáři

No jo, já tam byl a přiblble se tvářil! ale přesně jak píšeš, nemám Zodiac, takžes to asi byl ty :) A u vedlejšího stolu než seděl ten metrouš seděl borec, kterej běl Fortis B42 chrono na kovu.

:D :D :D

Ještě jsem tam byl v týdnu jednou a nebyl tam ani jeden z vás, pánové, ale za to tam seděla vysoká štíhlá holka s blond ježkem a na ruce měla nějaká velká pánská chrona. Nechtěl jsem ji očumovat, aby si moc nefandila :) , ale zdálo se mi, že to byly Chopardy na gumě.

Odkaz ke komentáři

V aeroplánu cestou z regreace jsem viděl rakouského typa s příšernejma cca 35mm bílejma digitálkama, jeho manželka měla vintage Explorery, nebo co. Koukal jsem jí na ruku ale pak po mě začalo koukat to jejich dítě, tak jsem toho radši nechal.

To děcko nekoukalo na Tebe, ale na tu langustu, co Ti seděla na hlavě :photo:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...