Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Od pondělka do čtvrtka jsem byl na školení v Holandsku - celá Evropa, Japonci a JAR. Docela zklamání - spousta "no name" potápek v quartzu, občas nějaká Festina, vyjímečně hujerky, japonci měli digi a tak zaujali jedině rakušani - oba IWC.

Odesláno

vcera - BA - Aupark - 13:44 - na prizemi oproti tusim nejakej obuvi sedel na lavicke pan s omegami PO, dalej na nejake panerai na prvom poschodi pri obchode s hudobnymi nastrojmi a konecne ( uz som myslel, ze sa ani neukazu ) nejake leskle breitling u Delona.. :)

Odesláno

V aktualni priloze hospodarek "proc ne?! brezen 2012" je toho hafo.

Od hodinek, vcetne rosegold Dayton na mlady nahy modelce (ma jen kravatu) az po noze vcetne medailonku legend P.Bolfa a Hloha...

Fakt povedeny chlapsky vydani.

Odesláno

V aktualni priloze hospodarek "proc ne?! brezen 2012" je toho hafo.

Od hodinek, vcetne rosegold Dayton na mlady nahy modelce (ma jen kravatu) az po noze vcetne medailonku legend P.Bolfa a Hloha...

Fakt povedeny chlapsky vydani.

Celej tejden ho studuju a rozhodně budu archivovat. Je to super číslo.

Odesláno (upraveno)

Dneska hodne netradicni kousek - postarsi american v tramvaji na Ujezde mel Gerald Genta Mickeymouse:) Videl uz jsem ho tam vickrat, ale vzdycky me ten pohled nejak prekvapi...

Upraveno uživatelem DaLo
Odesláno

Jak jsem psal o pár příspěvků výše, já je na zákazníkovi viděl minulý týden ve zlatě a s diamanty na lunetě a taky nedělám nic divnýho :D

Odesláno

Včera v Meku na Zličíně. Seděl jsem na kávě, pán měl černé Omegy Bondovky. V černé taky vypadají super :-)

Odesláno

Brož měl dneska moonwatche.

No cca před 14ti dny jsem je měl dokonce na potěžkání v ruce. Byl jsem tam u něj ve stánku mrknout na Zeppelin Blackline, které by rád jeden můj kamarád...od toho momentu mám jasno, moonwatche budou jednou moje "definitvní"...jinak v práci párkrát do týdne omrknu B Navitimer (origo), čas od času ve výtahu Omega Geneve (Black)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...