DaLo Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Dneska na eskalátorech v OC Nový Smíchov Oris TT-1, slušnej kus železa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubobubo Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Zdravím, pro zajímavost přidávám fotky z Turecka. Rolexárna v Izmiru: Omega na letišti v Istanbulu: Tissot opět na letišti v Istanbulu: Mně příspěvek přijde, že patří do tohoto fóra, ale pokud má někdo názor, že do galerie, tak ho přesunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 (upraveno) Náš šéf má nové hodinky ale nevím co je to zač.Velice malý průměr,byly na meshi,ciferník černý a velmi malým nápis firmy,proto jsem to nerozluštil,ale zdálo se mi,že firma měla 2 slova.Dokážete někdo tipnout,co by to mohlo být?Hodně by mě to zajímalo. Edit:a ciferník mi okamžitě připoměl brýle tzv. Lenonky,takové uzské malé kulaté pouzdro.Na jeho ruce vypadaly směšně malé. Upraveno 31. března 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Liny odpoledne, tak cumim na tv.Michal David mel v Hlasu na ruce snad IWC Portuguese Chono s cernym cifrem ve zlutym zlate. A cinsky reporter v Arene narodu Panerai (snad to probuh nebyly mariny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Dnes-Praha-Oc Palladium cafe costa cca pred 15 minutama - modifikovane Seika na ruce mladika zakukaneho nejakych papiru, nekdo odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Omega na letišti v Istanbulu: Tohle letiste moc dobre znam. Jsem tam tak 5x 6x do roka. Kousek od tech Tissotu je kramek, kde jsem videl hodinky Jorg Hysek. Ale v Istaci si clovek neni jisty, esli i na letisti neprodavaji fejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubobubo Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Tohle letiste moc dobre znam. Jsem tam tak 5x 6x do roka. Kousek od tech Tissotu je kramek, kde jsem videl hodinky Jorg Hysek. Ale v Istaci si clovek neni jisty, esli i na letisti neprodavaji fejky... Je fakt že jsem v nějakym krámku v Izmiru viděl Paneraie. Ale na letišti bych si myslel, že by to mělo být OK, i dkyž u těch Turků člověk nikdy neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Jsem na jednani a pan ma na ruce vintazni prim, asi zlaceny a hranaty pouzdro, dost veliky, cca 38-40x42-44, na 3 datum a na dlouhych stranach pouzdra 3 sroubky, vite nekdo co to je za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 A není to spíš něco "novýho" od MPM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Jo, to jsou ony, co to je zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Prim MPM Quality. Proč jsou tu dvě firmy, které produkují hodinky stejné značky (Prim) se tu na fóru dočteš v několika vláknech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 To vim, diky za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 týpek v hospodě. tohle koupil v hongkongu za v přepočtu 1500 czk. a opravdu to funguje. jen internet v česku neběží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Kosicky hokejista vlado Dravecky Hubloty. Neviem ci prave ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 dnes dopoledne v posilovně (ve španělsku) měl na ruce jeden chlapík Rolex Submariner...asi byly pravý, ale skoro vždycky, když vidím na někom rolexy, tak to ve mě hrkne..ta otázka není to fake???? u jinejch značek to nemám, u rolexek mě to napadne vždycky...nakonec to asi i bude důvod, proč si je nejspíš nekoupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Rolex GMT Master alebo Sea Dweller na ruke pilota Air France v CDG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 No do prcic. Ani som nemusel dlho cakat a v loungi som videl dalsie rolexy. tentokrat submarinery. Tie rolexy su snad vsade !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Ked si ich fotis nepozeraju na teba cudne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 zatial si to nikto nevsimol haha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 zatial si to nikto nevsimol haha to bude asi tím, že jsi ostřil na tu pixlu s bonbónama nebo co to je a ne na hodinky toho chlápka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se