nizkotucnytvaroh Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 (upraveno) před 15 minutami, Lucky Lucaso napsal: Tohle je fakt velka rychta To bude cestovatele Ladislava Zibury, v pořadu Ukaž Káru i vysvětloval tu SPZ: Upraveno 2. září 2022 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Video jsem videl do pulky a vic asi nedam. Pana neznam, ale to auto je fakt peklo. A on o autech vi uplny prd. Zjisteni,ze se u auta musi hlidat olej a chladici kapalina je fakt ohromujici. Takovej ridic co vi jak se to ovlada ale ridit neumi. Ostatne jako podstatna cast vsech dnesnich radoby ridicu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Lepsi fotku jsem nezvladl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Pred par dny jsem zahledl v metru pana s temito hodinkami (mel je na kuzi). Ackoliv nejsem fandou MPM a jedna se de facto o napodobeninu Seamasteru, tak vypadaly prekvapive dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 V Belgii, v Gentu v hospodě měl týpek Breitling Superocean a jeho kamarád Patek Philippe Nautilus. Na fotku jsem si netroufal, seděli hned vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Před chvílí v metru směr Háje chlápek s modrýma Breitling chronama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Primosten, Chorvatsko.Jedny Longiny v chronuA jedny brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 z IG - "stařené" BB58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Petr Mara a nove s Daytonama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Londýn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Dneska jsem úplnou náhodou v rámci práce narazil na místního kolegu s Fortiskama na ruce Bohužel jsem neměl u sebe telefon, takže foto není. Ale příště se polepšíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Chlapík přímo za mnou na CDG měl na ruce Union G. Noramis, ale jak děláte ty ostré fotky nechápu... Bál jsem se aby mě nečapnul, aby si nevšimli lidí za mnou že si fotím borce vedle a i když to bylo tak z metru, tak je na fotce poznat prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 nádherný seika na meši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Možná to patří spíš do Rolex vlákna..... Pro zdejší osazenstvo asi žádná novinka nezazní, ale má tam hezké kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Chlap s nářadím měl na ruce toto: Pozná někdo ty chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Pokud si ty tvary ze základky pamatuju dobře, tak tam stojí FESTINA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Mas na nich napsane Festina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 (upraveno) Jedny starý Primky na ruce nešikovnýho řezníka Upraveno 13. října 2022 uživatelem gunman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Spy foto Avengerů z dnešního večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Spyfoto super. Ovsem tohle na gume k obleku je dost hruza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se