Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

dnes na tuningu v Kopru jeden z pořadatelů breitling,ale po mém nenápadném zkoumání jenom fake,při takové akci jsem byl celkem zklamán absencí hodinek,dá se to pochopit když někdo investuje do filety 200k,aby mu pak zbylo na pořádný hodinky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem si dneska kupoval džus a vodu na tržnici, klučina co platil nějaký jabka měl na ruce Daytony, tak si říkám dobrý... A vzápětí jsem se probral uvědomil si, že pořád trčím v Alřžírsku ;) Chudák musel asi na ty svý fíky dlouho šetřit :D

Odkaz ke komentáři

A jak se stavkovalo kuci? :D

No jak jsem to tady četl, tak vysvětlím......jen tak jsme do sebe lehce ťukli transparenty........

A jak si myslis, ze dorazil sect? :D a jinak se nediv na nakupy do palladia se levneji nedostanes, I jancurak vyjde draz :)

Jo, jo, byl sem sinci i nakupovat. Ale neměl sem moc času, bo za chvili nam řikali, že jedeme spatky do Ostravy.....ale fajně bylo.....

Myslíš si,že v Ostravě nemají obchodní centra?Ty nejsou jen u Vás v Praze.........

Nech ho...hlupeho....fšak eště nebyl na Karolině....až přijede, nepochopi co to je kultura.....
Odkaz ke komentáři

Na detsky pohotovosti byl zajimavy par. Pani mela Speedmaster automatic na tahu, pan na tahu neco, co ve me vyvolavalo dojem, ze to musi byt nejake Hamiltony. Velke hodinky v pouzdru jako velky Jazzmaster, chronograf, kremovy dial, stribrne subdialy na 6 a 12. Nebo to byly jedny z Pontos chrono, tah byl podobny tomu co ma ML.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...