childe Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 22 minutami, AndyAaron napsal: Safi, chce to fotky. Bez nich to uz ani nereportuju… Dnesni Berlin byl vyzivnej. Zacnu zlehka Citizen NY040 Potom pan akvace, ten se mi vylozene nastavoval Pak letmo v behu jedny zlatocerne SMP300 na gume Vrcholem byl ovsem Anglican u vedlejsiho stolu s necim, co vypadalo jako Patek Philipe Grand Complications Perpetual Calendar Myslim, ze to bylo neco takoveho (kudos to mistni mlcici clen Marcus) Špión v utajení, takže vlastně dokonalý Hezké úlovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Breitling cafe v Soulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 V sobotu jsme se zasli na hodinkovou vystavu v Helsinkach a byl tam i Kari Voutilainen osobne. Celkem sympatak. Kdyz mu muj 12-lety syn rekl, ze jeho hodinky jsou "momentalne" mimo budget, tak se Kari usmal a rekl, ze za par se to klidne muze zmenit. A tim asi Kari nemyslel, ze by prudce zlevnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 moje prvni spionazni. nejakej nemec na vlaku na Soller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Tak to je úlovek a ještě k tomu ve vlaku! A taky to vypadá na pozici "nezastavujeme, máme zpoždění". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Přestože sockou jezdím prakticky každý den, už dlouho jsem nic hodinkově zajímavýho nezahlíd, natožpak aby se mi to podařilo vyfotit. Dnes jsem však ráno v buse 357 směrem z Průhonic do Prahy sedl přímo naproti pánovi s BLNR na oysteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 tohle zrovna byl spis turistickej jakoby historickej vlak, takze v podstate jo, nezastavujem ale hned potom jeste jeden ulovek na plazi, taky rekl bych neco jako nemec. a podle me tohle musel bejt nadsenec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Pekne to tu jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Tak ja taky z vlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Jedna tramvajová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Tři úlovky ze včerejšího fotbalu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 V úterý na veletrhu v Mnichově jeden Řek při jednání, měl je teda sakra navolno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Praha - Strakonická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Nova knizka o zachranarichDal pridavam z obeda jedny damske Speedy s perletovym cifrem. Jedny podobne byly nedavno v prodeji, mam ten pocit… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Rychlocvak pri nastupovani smer Stockholm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 A jedna po pristani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 A na druhej ruke? Super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Jsem rad, ze pribyva spy fotek a jsem rad, ze pribyva lidi, co nosi dvoje hodinky. Uz si nepripadam opustene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 před 10 hodinami, AndyAaron napsal: Jsem rad, ze pribyva spy fotek a jsem rad, ze pribyva lidi, co nosi dvoje hodinky. Uz si nepripadam opustene A nosíš dvoje normální, nebo jedny normální a jedny nenormální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Nosim jedny normal a jedny nenormal Vetsina lidi si paradoxne bud vubec nevsimne, nebo nemuzou pochopit proc nosim ty normal kdyz mam nenormal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se