Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Tak kokota co má na každý ruce jedny chytrý hodinky jsem viděl dneska asi poprvý 😁😁😁IMG_20240614_151909.thumb.jpg.3d515581e6e15647a0da3e923c11efe4.jpg

Znám pár lidí co to tak nosí. Většinou kvůli sledováním přehledů o aktivitě (pohyb, tep atd.), zároveň ale nedokáží být bez svých milovaných mechanických hodinek. 

• Haha 1
Odesláno

Tak zapesti jsem mu z 10cm nestudoval a je pravda, ze zas daytony detailne nastudovane nemam. Ale jak je znam, tak to celkem odpovidalo. Plus jeste vem v potaz, ze to je spy foto a jeho kvalita tomu odpovida ;)
Byl to nejakej starej Nemec, coz ale fejk nevylucuje… Vic ti k tomu rict ted nedokazu.

Odesláno

Koukal jsem jeste na reference a necemu takovemu by to odpovidalo.
004baa0e2ac603f823d189adaabb287d.jpg

Ony ty zlaty hodinky, zvlast kdyz jsou noseny, tak mi prijdou takovy ohnusaly default_smile.gif

Btw Invictu jsem s panda dial nenasel default_smile.gif
cecc569c46e3f06cd91cfafe73f1e04f.jpg

Odesláno

Jasný jasný, no offense😅spy super foto, jen ty kukačky mi přijde divná i luneta sklo a case, jak miluju Daytony a nosim je, tak to trochu poznám na první dobrou, ale je možné že se pletu😉

Odesláno

I když je zlato drahý kov a hodinky jsou to kvalitní tak minimálně ve zlaté barvě to na mě působí lacině (jako od kolotočů). Ale třeba bílé zlato to je jiná 👍

Odesláno
před 55 minutami, gunman napsal:

Včera na na food festivalu v Pardubicích šéf restaurace Long Story Short Omegy Speedmaster

IMG_0885.jpeg

A Zdéňa měl co? Nevíš?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...