Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Honzo, zajeď na Bratislavskou do Barnexu. Dobrý výběr a hlavně věděj co prodávaj. Kupuji tam pravidelně výbavu pro celou rodinu. Věřím, že si mladá vybere.

jj, to vypada dobre. vybirat bude vona, a jediny kriterium je vzhled, ja to muzu ovlivnit jen tim, co ji predhodim :) taky mrknem do intersportu, o2 ted ma 20% slevu tam..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosím o radu jaky blýže pro prcka, bude mu 6, jezdí už 3 roky, ale teprve loni z instruktorem, měří cca 110-115cm

je potřeba na něco hledět, nebo vzít tak ty 110cm co se mu budou barevně líbit?

PS: kdyby někdo prodával tak nabídněte, díky, klidněi s přeskáčema

dík

Edit: foto

Co tyhle? Nebo je to dlouhý?

post-20025-0-15223900-1386007147_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři

:frusty:  procitam dokola diskuze (ne tady) a porad jedine co vim, ze nic nevim. po 10 letech bych v unoru rad na hory. vyska lyzi -10 -15 cm max, mekci protoze se budu ucit znova, ze? Ale ty radiusy to je nejakej maglajz. Takze jak na lyzi, ktera odpusti, podrzi? 100% lyze starsi a botky novy, ale at me tak snadno neodbudou. :lol2:

Odkaz ke komentáři

prosím o radu jaky blýže pro prcka, bude mu 6, jezdí už 3 roky, ale teprve loni z instruktorem, měří cca 110-115cm

je potřeba na něco hledět, nebo vzít tak ty 110cm co se mu budou barevně líbit?

PS: kdyby někdo prodával tak nabídněte, díky, klidněi s přeskáčema

dík

Edit: foto

Co tyhle? Nebo je to dlouhý?

Pokud jsi z Prahy tak včera jsem byl v jednom super bazaru na lyže, tak když tak napiš. Jo a délku lyží k cca k bradě. Pokud má 110 tak bych řekl, že 110 lyže budou moc.

Odkaz ke komentáři

Kaliw124 - já začal jezdit po skoro 30 letech díky přítelkyni, kdysi jsem lyžoval hodně, ale pak přišlo manželství, ženu to nebavilo, začal jsem létat, motorkařit, lyže upadly v zapomnění.

Před 3 roky jsem vyfasoval prastaré závodní Elanky z dob, kdy byl carving neznámý pojem (ona i dnes je na kopcích možná většina lidí na zúžených lyžích, kteří netuší jak na nich jezdit), k tomu vzadu odklápěcí lyžáky na jednu přezku, do kterých se nastupuje samo a jsou to bačkůrky, i když noha není nejpevnější. Doukoupil jsem hůlky, kalhoty, bundu jsem taky "zdědil". Začal jsem jezdit, brzy si vzpomněl jak to funguje, nejsem profík, ale snad ani úplné poleno, pokud se mi někdo směje nebo dělá potajmu posunky a ukazuje na mou výbavu, jezdí obvykle hůř než já. Jsem na výbavu hrdý, je to stylové retro, letos v únoru jsem absolvoval dovolenou ve Slovinsku, kde jsem byl za profíka, protože " pán je odborník, tyhle lyže se už nevidí, na těch se to musí ještě umět a všechno oddřít", no, tyhle názory obvykle skončili když mne viděli v akci, ncméně za ten týden jsem udělal obrovský pokrok a naše sjezdovky mi už přijdou jako palouky. Jediné co mi vadilo, že přítelkyně mi striktně zakázala prasatarou jednodílnou fialovou kombinézu, kterou jsem si nechal kdysi ušít na motorové rogallo, to by bylo takové retro, že by to vypadalo jako naschvál...

Ale všechno hezké končí a před pár dny jsem vyfasoval lehce jeté, moderní, prý skoro turistické Atomicy a k nim stejně lehce jeté boty Lange, do kterých se sice blbě leze ale jinak sedí jak bačkůrky. Určitě to bude kvalita, táta přítelkyně kupuje jen to nejlepší, lyžovat umí a býval i instruktorem. Ale říkám si, koukaje na ty nemehla na super lyžích, kterých jsou plné sjezdovky, jestli na tom teď nebudu vypadat blběji než na Elankách... :-):-)  

Odkaz ke komentáři

Já mám stále ještě troje velmi slušné klasiky a poctivě je střídám, aby vydržely co nejdéle a nedám na ně šáhnout. Sice si občas vyslechnu nějaké narážky a lidi na mně koukaj, jako kdyby viděli brontosaura a nebo Méďu Béďu, ale mně to vyhovuje a menit prostě nechci.

Odkaz ke komentáři

Tak to vratime z minuleho stoleti zpet do soucasne reality. Prisel cas kazdorocniho ritualu v tomto vlakne. Hasnuv vyber lyzi pro chronovylet do Val Gardeny. Letos jsme s Maroshem a Snowem vybrali Blizzard. Moje volba padla na SRC Racing S. Bohuzel nejsou k pujceni nikde ani v Cesku, ani ve Val Gardene, obeslal jsem snad vsechny pujcovny. Takze je treba vybrat mezi dalsima dvema moznostma, ktere se dostaly do finale, ktere jsem jeste nemel a ktere bych chtel zkusit.

Takze kluci skifilove, ktere? Hodte sem plis drby, teorii, zkusenosti, cokoliv.

http://www.elanskis.com/cz/product/SLX-race.html

nebo

http://www.stoeckli.ch/ch-de/produkte/ski/laser-sl

?

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

To snad patří do sekce PEKLO ))))))

Hansi Hinterseer si takové excesy dovolit může, navíc mu získavají úspěch. Tento druh umění však posuzovat nemohu, protože zpěvu nerozumím. Čemu však rozumím je lyžování a zde je nutno před Hinterseerem smeknout. Získal na mistrovství světa v St. Moritz stříbrnou medaili, dále má na kontě celkové vítězství ve světovém poháru v obřím slalomu za rok 1973 a 6 vítězství v jednotlivých závodech SP.

Edit - Hansi na vrcholu kariéry.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...