Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

No, takze Snowe, dobra zprava. V St.Ulrichu v pujcovne se mi podarilo sehnat ty Blizzardy. Takze Stoeckli jsem ztornoval a objednal Blizzny.:)

Taky jsem si vyhlidnul fajne rukavice, takze ty stare lyzarske rukavice dam sem do prodejniho vlakne a dostanu ban. Takovy maly mistni ritual. ;)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poraďte, prosim, značku a typ zimního oblečeni, potrebuju pro manželku bundu a kalhoty na lyže, neco teplýho , je strašná zmrzlina, rozpočet do 6000, ale vzhledem k tomu ze budu kupovat az v lednu, tak cena ted muze byt i trochu výš, diky

Odkaz ke komentáři

Zkus ceskou znacku Alpinepro, mam velmi dobrou zkusenost.

Poraďte, prosim, značku a typ zimního oblečeni, potrebuju pro manželku bundu a kalhoty na lyže, neco teplýho , je strašná zmrzlina, rozpočet do 6000, ale vzhledem k tomu ze budu kupovat az v lednu, tak cena ted muze byt i trochu výš, diky

Odkaz ke komentáři

Sir Joseph je super, ale na hory dej spíš něco s kapucou :cheers: A ve městě si ji můžeš sundat, fakt ti bude jednou chybět, hudy má taky akce, tak co třeba tahle?

http://www.hudy.cz/bundy_panske/#sir-joseph-telur-jacket-men,51526-Cerna.html

Odkaz ke komentáři

díky moc za doporučení, tohle byla skoro náhoda, uvažuju už dlouho, že si koupím tuhle lehoučkou a velice skladnou péřovku a po doporučení Hasni jsem narazil na tuto, jinak na hory mám s kapucou od Iguany a taky veliká spokojenost:-)

Odkaz ke komentáři

Na merino jsem taky koukal, krom toho, že je zmrzlina navíc nesnese, aby jí něco kousalo, merino nekouše? Díval jsme se na vlny, že bych nechal něco uštrykovat:-)

Edit: já mám rukavice Spyder over web, bohužel mi na IE nefunguje vkládání a maximální spokojenost

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři

Já beru Merino pouze do velkých mrazů, protože je to opravdu velmi hřejivý materiál a kouše! Já zatnu zuby, ale kámoši, kterým to vadí, ho nosit prostě nemůžou" Takže jestli nechceš, aby tvá drahá polovička byla na svahu nervozní, tak ho neber"

Na merino jsem taky koukal, krom toho, že je zmrzlina navíc nesnese, aby jí něco kousalo, merino nekouše? Díval jsme se na vlny, že bych nechal něco uštrykovat:-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Kdejaký výrobce dnes používá Merino materiál, takže tomu se vyhni, pokud nemá ráda kousání. Jinak já používám v pohodě značky Devold a Moiru, která je samozřejmě levnější, takže jí mám o dost více ve skríňi :D

http://www.termopradlo-devold.cz/

http://www.moira.cz/index.html

aha, tak co místo toho? něco jemnýho jako je třeba smartfleece od Sensoru

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...