marosh Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) No, takze Snowe, dobra zprava. V St.Ulrichu v pujcovne se mi podarilo sehnat ty Blizzardy. Takze Stoeckli jsem ztornoval a objednal Blizzny. Taky jsem si vyhlidnul fajne rukavice, takze ty stare lyzarske rukavice dam sem do prodejniho vlakne a dostanu ban. Takovy maly mistni ritual. Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 za to neni ban, jen ti to smazu a budu te varovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) Tak nic. Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Tady máte kluci lyžařský pořádný GPS brejle Už jsou na prodej i na bazoši jsem koukal, dost dobrá hračka" http://sport.bazos.cz/inzerat/30097378/Zeal-GPS-carbon-lyzarske-bryle.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Krásná hračka.....bohužel s cenou mého rodinného rozpočtu na celou lyžařskou sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Poraďte, prosim, značku a typ zimního oblečeni, potrebuju pro manželku bundu a kalhoty na lyže, neco teplýho , je strašná zmrzlina, rozpočet do 6000, ale vzhledem k tomu ze budu kupovat az v lednu, tak cena ted muze byt i trochu výš, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Zkus ceskou znacku Alpinepro, mam velmi dobrou zkusenost. Poraďte, prosim, značku a typ zimního oblečeni, potrebuju pro manželku bundu a kalhoty na lyže, neco teplýho , je strašná zmrzlina, rozpočet do 6000, ale vzhledem k tomu ze budu kupovat az v lednu, tak cena ted muze byt i trochu výš, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Jestli je zmrzlina, tak jednoznacne perovku. Nic nezahreje tak, jako peri. Zene, ktere byla zima cely zivot, pomohla az perovka od Sira Josepha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Tak sir Joseph je dobrej, vybral jsem si i pro sebe:-))http://www.hanibal.cz/panske-obleceni/bundy/11437-sir-joseph-apron-man/#.UqyE2Hi9Kc0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Sir Joseph je super, ale na hory dej spíš něco s kapucou A ve městě si ji můžeš sundat, fakt ti bude jednou chybět, hudy má taky akce, tak co třeba tahle?http://www.hudy.cz/bundy_panske/#sir-joseph-telur-jacket-men,51526-Cerna.html Tak sir Joseph je dobrej, vybral jsem si i pro sebe:-))http://www.hanibal.cz/panske-obleceni/bundy/11437-sir-joseph-apron-man/#.UqyE2Hi9Kc0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 díky moc za doporučení, tohle byla skoro náhoda, uvažuju už dlouho, že si koupím tuhle lehoučkou a velice skladnou péřovku a po doporučení Hasni jsem narazil na tuto, jinak na hory mám s kapucou od Iguany a taky veliká spokojenost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Já teď řeším jaký koupit rukavice... Mám problém, že je mi na ruce děsná zima, chtěl bych gore-texový, ale pořádně teplý, dá se to vyřešit nějakejma vložkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) Na merino jsem taky koukal, krom toho, že je zmrzlina navíc nesnese, aby jí něco kousalo, merino nekouše? Díval jsme se na vlny, že bych nechal něco uštrykovat:-) Edit: já mám rukavice Spyder over web, bohužel mi na IE nefunguje vkládání a maximální spokojenost Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) Já beru Merino pouze do velkých mrazů, protože je to opravdu velmi hřejivý materiál a kouše! Já zatnu zuby, ale kámoši, kterým to vadí, ho nosit prostě nemůžou" Takže jestli nechceš, aby tvá drahá polovička byla na svahu nervozní, tak ho neber" Na merino jsem taky koukal, krom toho, že je zmrzlina navíc nesnese, aby jí něco kousalo, merino nekouše? Díval jsme se na vlny, že bych nechal něco uštrykovat:-) Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 aha, tak co místo toho? něco jemnýho jako je třeba smartfleece od Sensoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Já teď řeším jaký koupit rukavice... Mám problém, že je mi na ruce děsná zima, chtěl bych gore-texový, ale pořádně teplý, dá se to vyřešit nějakejma vložkama?Mám tyhle Zaniery a celkem ujdou. Spíš používám tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 aha, tak co místo toho? něco jemnýho jako je třeba smartfleece od SensoruMoira. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Kdejaký výrobce dnes používá Merino materiál, takže tomu se vyhni, pokud nemá ráda kousání. Jinak já používám v pohodě značky Devold a Moiru, která je samozřejmě levnější, takže jí mám o dost více ve skríňi http://www.termopradlo-devold.cz/http://www.moira.cz/index.html aha, tak co místo toho? něco jemnýho jako je třeba smartfleece od Sensoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Já bych spíš potřeboval něco více přírodního,když jsem pár hodin spocen v Moiře,hned mám osypané záda :-( . Nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se