Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Bracha tez resil vyber novejch lyzaku, ma stejny pozadavky jako ja a nakonec vzal tohle... http://www.trtiksport.cz/eshop/dalbello-panterra-120-i-d-?keyword=panterra&category_id=0 tak si pockam jak to zhodnoti a kdyztak asi vezmu taky :)

Kupoval teda za min jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja budu lyze menit pristi rok, takze se ted v lyzich moc neorientuju. A ja jsem vylozene na tvrde slalomky, takze tam bych ti asi stejne neporadil :-) Jedine co, tak az si vyberes, na ebayi prodava jedna firma po sezone kvanta lyzi, z testovacek, a daji se tam koupit zanovni lyze za super cenu. Pokud se spokojis s tim, ze nemas funglice.

Pošleš link? Případně co mají za značky?

Odkaz ke komentáři

Uměli byste mi prosím doporučit nějakého prodejce lyžařského vybavení v rámci severní/střední Moravy, který by mi dobře poradil s výběrem lyžařských bot? 

Má vůbec při rekreačním stylu lyžování 2 týdny v roce uvažovat o těch vypékacích modelech (Salomon Custom Shell apod.)?

Moc díky...

Odkaz ke komentáři

Uměli byste mi prosím doporučit nějakého prodejce lyžařského vybavení v rámci severní/střední Moravy, který by mi dobře poradil s výběrem lyžařských bot?

Má vůbec při rekreačním stylu lyžování 2 týdny v roce uvažovat o těch vypékacích modelech (Salomon Custom Shell apod.)?

Moc díky...

Můžeš zkusit ještě SKIMAX v Olomouci.

Co se týká vypékacích bot, tak pokud nemáš problémy se standardním provedením, tak to asi smysl nemá. Pokud má člověk problémy s nohama, jako nárt, klenby, kotníky, každá noha mírně jiné velikosti atd., tak to je řešením.

Odkaz ke komentáři

Pojedeme v půlce března na pár dní s pár kámošema autem do Alp a řešíme jestli GA-PA / Zugspitze (DE) nebo St.Johann in Tirol (AUT).

St.Johan je ubytko hned u sjezdovky, středisko se mi ale zdá menší.

https://www.booking.com/hotel/at/appartment-eichenhof.cs.html

To druhé je v obci Farchant, cca 5 km do GA-PA, takže by se muselo dojíždět. Ale zase to vyjde levnějc, není to prostě hned u vleku, a prý má hotel i saunu.

https://www.booking.com/hotel/de/apartment-zugspitz.cs.html

Co Vám přijde na lyžování lepší?

(Nebyl jsem ani v jednom...)

Odkaz ke komentáři

No, pokud jsi ten typ, co rád chodí s kámošema (jak píšeš) do sauny, tak Tě varianta číslo 2 stejně nemine :-) Ale pokud je to jen na pár dní, a chceš lyžovat a chlastat, tedy neztrácet čas dopravou a saunováním, pak je číslo 1 jasný favorit.

Teď  vážně: pár dní bych klidně jezdil i v tom menším středisku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...