Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Zdravím lyžaře, potřeboval bych pomoct při výběru lyží. Jezdím už pár let na Head ispeed, čili spíš obřačky a teď na konci sezóny chci využít lepší ceny k nákupu druhých lyží, točivějších, nebo spíš to budou první, na příští sezónu. Čisté slalomky asi ne, můj výběr skončil zase u Headu, model Magnum. No a v obchodech jsou jak loňské 15/16 tak i současné 16/17. Pokud by někdo měl zkušenost s oběma a mohl říct, tyhle mi vyhovují víc a proč, budu moc rád. Ale i každé vyjádření k těmto dvěma typům moc uvítám. Osobně mně to více táhne ke staršímu vzoru, ty nové se mi zdají už moc široké, ale zase je na nich použita nějaká nová technologie graphen, tak fakt váhám. No a aby to nebylo tak jednoduché, z výběru jsem ještě definitivně nevyřadil ani černé Fischery rc4 wc sc. Poraďte prosím :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem se vrátil z Itálie a počasí poslední den dost mizerný - celou dobu sněho-déšť. Po půl dni nijak intezivního lyžování v mé městské Nike péřovce jsem byl durch (říkám si už léta - na co lyžařskou bundu).

No ale teď bych se po něčem asi podíval... mohli byste doporučit nějakou slušnou funkční lyžařskou bundu? Cca do 5kkč.

edit: nebo má cenu jít cestou nějaké nezateplené GTX / Gelanonts bundy (mám dvě) a pod to nacpat fleecky dle teploty. Tím by se to vyřešilo a nemusel jsem nic kupovat.

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Já jsem si to vyzkoušel (nezateplenou Mammut) a letošní jarky v Krkonoších obstála na 1čku, proti lyžařské se cítím pohodlněji, i když jsem víc vrstvil. A i 2 hodiny lyžování v lijáku :rolleyes: naprosto v pohodě. Jestli ji máš, nebál bych se to zkusit....

Odkaz ke komentáři

Ja bych teda spis doporucil koupit poradnou bundu, abys pod ni nemusel cpat tolik vrstev. Ja jezdim uz jedine v jednom funkcnim triku a bunde a je mi uplne jedno, jestli je +5 nebo -20. Ty hadry jsou sice drahy, ale zase to vydrzi dlouho a je to pohodlny.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tohle vlakno mi pripomina, ze sem se chtel zeptat, protoze mi to hlava nebere... Jezdite nekdo na sjezdovych lyzich a vozite si sebou na zadech batuzek (kdyz mate sebou deti, tak to jeste pochopim)?

CO PROBOHA V TOM BATOHU MATE?! Huleni jako SNB lidi? Papuce? Nahradni spodni pradlo? Starej NMT Telefon? Civavu? Psaci stroj? Winder?

Upraveno uživatelem Maxmillian
Odkaz ke komentáři

Zrovna ho na zítra balím, takže se můžu podělit :-)

- placatka, pivo, termoska, bagety, nějaký sladkosti, krém, ev. nějaká další vrstva oblečení... ale je fakt, že ho dotáhnu po lanovku a nechám ho celý den tam, placatku a sladkosti rozmístím do kapes.

Odkaz ke komentáři

Tohle vlakno mi pripomina, ze sem se chtel zeptat, protoze mi to hlava nebere... Jezdite nekdo na sjezdovych lyzich a vozite si sebou na zadech batuzek (kdyz mate sebou deti, tak to jeste pochopim)?

CO PROBOHA V TOM BATOHU MATE?! Huleni jako SNB lidi? Papuce? Nahradni spodni pradlo? Starej NMT Telefon? Civavu? Psaci stroj? Winder?

Bez dětí nikdy. S dětma kolikrát 1 batoh nestačí :-).

Opalovací krém, termoska s čajem, náhradní rukavice, sušenky, mysli tyčinky, čepice, kukly, u malých dětí jsem nosíval i sněhule. V lyžákách to celý den nešlo. A ještě kde co.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...