Sacíbagr Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 (upraveno) St.Johann ma skvele bezkarske trate. Myslim, ze i osvetlene...navic Kitzbuhel! Upraveno 13. února 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Grupen homo saunování není opravdu základ této akce :-) čili na lyže se Vám zdá lepší ten St.Johann? (bežky nepovezeme). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Na ebay si najdi prodejce tuttocarvingski, co ma v nabidce ted tezko rict, ma toho nejvic az tak v kvetnu a cervnu, po sezone. Pošleš link? Případně co mají za značky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Tak nic, jedem na Kaprun; hoši se bojí, že by jinde než na ledovci nebyl sníh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Nezbytná výbava na hory je Lazybag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Dneska nádhera - i (staro) nové práskačky příjemně překvapily Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Zdravím lyžaře, potřeboval bych pomoct při výběru lyží. Jezdím už pár let na Head ispeed, čili spíš obřačky a teď na konci sezóny chci využít lepší ceny k nákupu druhých lyží, točivějších, nebo spíš to budou první, na příští sezónu. Čisté slalomky asi ne, můj výběr skončil zase u Headu, model Magnum. No a v obchodech jsou jak loňské 15/16 tak i současné 16/17. Pokud by někdo měl zkušenost s oběma a mohl říct, tyhle mi vyhovují víc a proč, budu moc rád. Ale i každé vyjádření k těmto dvěma typům moc uvítám. Osobně mně to více táhne ke staršímu vzoru, ty nové se mi zdají už moc široké, ale zase je na nich použita nějaká nová technologie graphen, tak fakt váhám. No a aby to nebylo tak jednoduché, z výběru jsem ještě definitivně nevyřadil ani černé Fischery rc4 wc sc. Poraďte prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 (upraveno) Ted jsem se vrátil z Itálie a počasí poslední den dost mizerný - celou dobu sněho-déšť. Po půl dni nijak intezivního lyžování v mé městské Nike péřovce jsem byl durch (říkám si už léta - na co lyžařskou bundu).No ale teď bych se po něčem asi podíval... mohli byste doporučit nějakou slušnou funkční lyžařskou bundu? Cca do 5kkč. edit: nebo má cenu jít cestou nějaké nezateplené GTX / Gelanonts bundy (mám dvě) a pod to nacpat fleecky dle teploty. Tím by se to vyřešilo a nemusel jsem nic kupovat. Upraveno 5. března 2017 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Já jsem si to vyzkoušel (nezateplenou Mammut) a letošní jarky v Krkonoších obstála na 1čku, proti lyžařské se cítím pohodlněji, i když jsem víc vrstvil. A i 2 hodiny lyžování v lijáku naprosto v pohodě. Jestli ji máš, nebál bych se to zkusit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Ja bych teda spis doporucil koupit poradnou bundu, abys pod ni nemusel cpat tolik vrstev. Ja jezdim uz jedine v jednom funkcnim triku a bunde a je mi uplne jedno, jestli je +5 nebo -20. Ty hadry jsou sice drahy, ale zase to vydrzi dlouho a je to pohodlny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 mrkni na Salomon, nejaky lonsky model. do 5 se vejdes.za me parada. membrana,zatepleni a lehka jak mikina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Díky. Mrknu po krámech, jestli mě něco zaujme... btw, nemáte tip na nějaký shop v Praze? Když to nevyjde (příští víkend jedu zase), tak prubnu tu nezateplenou goratexku a fleecky. Za zkoušku nic nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Dnes Salomon obřačky, FIS Masters, R 26 m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Tohle vlakno mi pripomina, ze sem se chtel zeptat, protoze mi to hlava nebere... Jezdite nekdo na sjezdovych lyzich a vozite si sebou na zadech batuzek (kdyz mate sebou deti, tak to jeste pochopim)? CO PROBOHA V TOM BATOHU MATE?! Huleni jako SNB lidi? Papuce? Nahradni spodni pradlo? Starej NMT Telefon? Civavu? Psaci stroj? Winder? Upraveno 17. března 2017 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Zrovna ho na zítra balím, takže se můžu podělit :-)- placatka, pivo, termoska, bagety, nějaký sladkosti, krém, ev. nějaká další vrstva oblečení... ale je fakt, že ho dotáhnu po lanovku a nechám ho celý den tam, placatku a sladkosti rozmístím do kapes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tohle vlakno mi pripomina, ze sem se chtel zeptat, protoze mi to hlava nebere... Jezdite nekdo na sjezdovych lyzich a vozite si sebou na zadech batuzek (kdyz mate sebou deti, tak to jeste pochopim)? CO PROBOHA V TOM BATOHU MATE?! Huleni jako SNB lidi? Papuce? Nahradni spodni pradlo? Starej NMT Telefon? Civavu? Psaci stroj? Winder?Bez dětí nikdy. S dětma kolikrát 1 batoh nestačí :-).Opalovací krém, termoska s čajem, náhradní rukavice, sušenky, mysli tyčinky, čepice, kukly, u malých dětí jsem nosíval i sněhule. V lyžákách to celý den nešlo. A ještě kde co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Batoh nevozim ani s detma, ale vysledoval jsem, ze ho vozi hlavne SNB jezdci. Asi tam maji huleni, vodnika atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Včera jsem se vrátili z lyžovačky a opět mne sra...někteří snowborďáci. Proč se usadí někdy uprostřed sjezdovky pod hranou nebo v zatáčce? Hlava mi to nebere a to pomíjím to jejich sesouvání sjezdovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Pánové,nevím jak u Vás dole v kraji,ale u nás dnes krásná nová zima.Chumelí fakt hustě. Za chvilku vyrážím .(Pec) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 No jo no., koukam na ctyrce na Panoramu nebo jak se to menuje a zima to jeste nevzdava. Tak hlavne netref ty priblbla co fakt sedi na snb pod hranou. Ty me taky sejri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se