Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Nevyzkoušel :( Jednou jsem je vzal nahoru v Söldenu, ale když jsme tam dojeli lanovkou, tak byla taková mlha, že jsem to regulérně zplužil zpět (viděl jsem sotva špičky lyží) a jeli jsme do termálů. A pak to jednou probíhalo velmi podobně. Ale pořád se na ně těším!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevyzkoušel :( Jednou jsem je vzal nahoru v Söldenu, ale když jsme tam dojeli lanovkou, tak byla taková mlha, že jsem to regulérně zplužil zpět (viděl jsem sotva špičky lyží) a jeli jsme do termálů. A pak to jednou probíhalo velmi podobně. Ale pořád se na ně těším!

do toho aquadomu? ten je supeer:-). Skoda ze je Solden tak daleko a na dalnici vetsinou omezena rychlost na kilo:-((. To už se vyplatí to CH.  

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Kdybyste někdo měl nepotřebný lyže po dětech tak potřebuju holčičí 145cm a klučičí 125cm. U těch větších je barva fuk, díky za SZ

Můžu nabídnout holčičí 136 a možná klučičí 110

Warann shání 90-100cm

díky

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Zdravím kámoše Daliho. Hasňu a Maroshe ? Jak se vede kluci ? Už jste připraveni ? U Daliho je je zbytečné se ptát, ten zajisté. 

Ovšem Hasňa, to je můj kůň. U něj jsem napjatý jako kšandy.

Bohužel, pánbůh sere na velkou hromadu, tak mě obšťastnil novou nemocí, avšak tento rok jsem se rozhodl se nevzdat a obměnil jsem jako tradičně  :lol: komplet úplně všechno (patrně choroba). V klidu jsem si sednul a spočítal jsem si, že za posledních 27 let jsem ve výbavě prosral víc než v hodinkách. Manželka nemá páru.   :lol:  :lol:  :lol: . Naštěstí  :D .

Vzal jsem to z gruntu, prodal jsem i boty, které jsem si zatím nechával (NC 20000,-) o PC cudně pomlčím. K tomuto rasantnímu kroku mě donutilo letní pozorování mladší vnučky a jejího pohybového nadaní. 

Dcera a moje starší vnučka jsou hrozná kopyta, z nich by nebylo nikdy nic. Do téhle vkládám jisté naděje, chudáček, neví, co jí čeká. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Bylo tam hodne myslenek, meli jsme hlavy jak balony. Chtel nam tim rict, ze u rychle sportovni jizdy neni zadouci, kdyz jsou po celou dobu za tebou dve stopy. Aspon tak jsem to pochopil. Dneska efektivita jizdy a rychla sportovni. Zitra kratky oblouk a boule. Tak jsem zvedavy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Ted 3 dny v Alpbachu. Jezdi sice půlka střediska, ale i tak moc prima, prázdnej kopec a navíc..chumelenice jako blázen, včera bez přehánění 40 cm prašanu nahoře. Dal jsem jednu lajnu a po chvíli jsem mohl jet stejnou zase, protože to zapadalo. Pokud někdo touží po skialp výbavě, at kupuje v AT. I jednom v obyčejném Intersportu ve Wörglu mají sortiment jak v celý Praze dohromady. Mraky lyží, bot, báglů..to jsem koukal.

post-36381-0-22529500-1544521749_thumb.jpg

post-36381-0-59353700-1544521773_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...