Dali Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 lolohh: Už jsi vyzkoušel Ty obřačky ode mě?:-) Igicz: byl jsem tam taky už hodně krát, ale sníh se nikdy neomrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Nevyzkoušel Jednou jsem je vzal nahoru v Söldenu, ale když jsme tam dojeli lanovkou, tak byla taková mlha, že jsem to regulérně zplužil zpět (viděl jsem sotva špičky lyží) a jeli jsme do termálů. A pak to jednou probíhalo velmi podobně. Ale pořád se na ně těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Ice ice bejbyyy! 9:05 nahore. Na tom ledu se nechci natahnout. Dneska to je spise na brusle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Paráda, máš nabroušíno, nebo se kloužeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Nevyzkoušel Jednou jsem je vzal nahoru v Söldenu, ale když jsme tam dojeli lanovkou, tak byla taková mlha, že jsem to regulérně zplužil zpět (viděl jsem sotva špičky lyží) a jeli jsme do termálů. A pak to jednou probíhalo velmi podobně. Ale pořád se na ně těším!do toho aquadomu? ten je supeer:-). Skoda ze je Solden tak daleko a na dalnici vetsinou omezena rychlost na kilo:-((. To už se vyplatí to CH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Paráda, máš nabroušíno, nebo se kloužeš?Mam (spis mel sem race vybrus za 800). Skluznice trpi jak svina. Tedka neni snih nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 (upraveno) Kdybyste někdo měl nepotřebný lyže po dětech tak potřebuju holčičí 145cm a klučičí 125cm. U těch větších je barva fuk, díky za SZ Můžu nabídnout holčičí 136 a možná klučičí 110 Warann shání 90-100cm díky Upraveno 17. října 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Přesně jak píše Moty, případný nabídky samozřejmě ocením, jen podotýkám, že nesháním nic extra luxusního. Jde o lyže, se kterýma bude jezdit se školkou do Hlinska a s náma pojede - možná - na 3 dny do Tater. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Kuci, poptavky klidne dejte do sekce ostatni prodej, poptavky neomezujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 ....tak už to začalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Zdravím kámoše Daliho. Hasňu a Maroshe ? Jak se vede kluci ? Už jste připraveni ? U Daliho je je zbytečné se ptát, ten zajisté. Ovšem Hasňa, to je můj kůň. U něj jsem napjatý jako kšandy. Bohužel, pánbůh sere na velkou hromadu, tak mě obšťastnil novou nemocí, avšak tento rok jsem se rozhodl se nevzdat a obměnil jsem jako tradičně komplet úplně všechno (patrně choroba). V klidu jsem si sednul a spočítal jsem si, že za posledních 27 let jsem ve výbavě prosral víc než v hodinkách. Manželka nemá páru. . Naštěstí . Vzal jsem to z gruntu, prodal jsem i boty, které jsem si zatím nechával (NC 20000,-) o PC cudně pomlčím. K tomuto rasantnímu kroku mě donutilo letní pozorování mladší vnučky a jejího pohybového nadaní. Dcera a moje starší vnučka jsou hrozná kopyta, z nich by nebylo nikdy nic. Do téhle vkládám jisté naděje, chudáček, neví, co jí čeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ahoj, vždy připraven ( alespoň na lyžování) :-) .To je dost, že se taky ozveš. Držím palce, ať to vnučku baví, a oba si na sněhu užijete.Příležitostně hodím fotku aktuálního stavu lyží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Zdravím ze Sölden Advanced ski workshopu pánové! Dneska první den na téma boření mýtů Na závěr dne jsme se dozvěděli, že carving neexistuje. Tak bacha, až se tady budete vyjadřovat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Nějak nechápu, můžeš mi to objasnit? Zdravím ze Sölden Advanced ski workshopu pánové!Dneska první den na téma boření mýtů Na závěr dne jsme se dozvěděli, že carving neexistuje. Tak bacha, až se tady budete vyjadřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Bylo tam hodne myslenek, meli jsme hlavy jak balony. Chtel nam tim rict, ze u rychle sportovni jizdy neni zadouci, kdyz jsou po celou dobu za tebou dve stopy. Aspon tak jsem to pochopil. Dneska efektivita jizdy a rychla sportovni. Zitra kratky oblouk a boule. Tak jsem zvedavy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Asi jsem natrdlej, ale furt to nechápu. Mluvíš o volném ježdění, nebo jízdě v brankách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ted 3 dny v Alpbachu. Jezdi sice půlka střediska, ale i tak moc prima, prázdnej kopec a navíc..chumelenice jako blázen, včera bez přehánění 40 cm prašanu nahoře. Dal jsem jednu lajnu a po chvíli jsem mohl jet stejnou zase, protože to zapadalo. Pokud někdo touží po skialp výbavě, at kupuje v AT. I jednom v obyčejném Intersportu ve Wörglu mají sortiment jak v celý Praze dohromady. Mraky lyží, bot, báglů..to jsem koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 (upraveno) A ceny oproti ČR? Srovnatelné?Edit: myslím toho vybavení Upraveno 11. prosince 2018 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Doporučím stejně jako bohush lyže Head - mám od Head model iMagnum a je to perfektní svezení. Ten čip fakt funguje, vystřeluje ze zatáček, je to návykové... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se