Wanderer Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Lanco (Langendorf) Cal. 924. 42mm průměr bez korunky, extrémně zachovalé, origo sklo včetně původního starého řemene Tak už jsou doma, fungující? Gratuluji k pěknému kousku. Doufám, že bude příležitost si je otlapkat.
Foundryman Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 parádní kousek, mohl bys udělat nějaké pěkné fotky? Myslím, že by si to zasloužily.No, nejsem žádnej velkej fotograf, tady je ještě jedna.
M-72 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Tak už jsou doma, fungující? Gratuluji k pěknému kousku. Doufám, že bude příležitost si je otlapkat.Jo jo fungující, bylo prasklé péro v záchytu. Nosím je druhej den, dělaj 20 vteřin denně do plusu. Určitě ti je ukážu osobně rád :-)
pepescom Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Dnes toto Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
bubuking Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Taky bych měl...krásný ladičky s 6312 a plastickými indexy....to pouzdro mi připomíná "omegácký" Seamaster
pepescom Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 (upraveno) Podobné, len trocha väčšie. Pár mm a pôsobia omnoho mohutnejšie Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk Upraveno 10. května 2014 uživatelem pepescom
Chocholusik Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Pozerame veterany v meste tak vintage musi byt.. Sent from my iPhone using Tapatalk
libor2002 Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Když už ladičky, tak ať to tady bzučí jako v úle... To Chocholusik: Excelentni Forťasy
pepescom Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Však to aj bzučí mimochodom supr téčka Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Foundryman Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Podobné, len trocha väčšie. Pár mm a pôsobia omnoho mohutnejšie Odoslané z iPhone pomocou TapatalkTo jsou ty samý, 3-9 mají 40 mm bez korunky. Jen jsou jinak nafocený.
pepescom Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 nemtudom bobyking ich prirovnával k seamasterom, tie majú 38 a nemajú take veľké sklíčko, tak pôsobia oveľa menšie, aspon na mňa Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
pepescom Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Sorry bubuking Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Argon Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Myslím že se jedná o tritium T SWISS MADE T. Klidně může být původní. Čím dál víc mě štve, že mi utekly. Edit: Delawer, řekni, že jdou aspoň blbě nebo mají prasklé péro.. Tak jsem si na tebe vzpomněl. Ty snad používáš nějaké woo-doo ;-). Hodinky nešli až tak dobře. Lítala u nich odchylka od +4 min. do -10 min. Bral jsem, že se to po vyčištění spraví, případně doladí regulací. Lítalo to stále... takže jsem je hodináři vrátil, prošel je celé... mrknul na krok, pak mrknul na vlasek, který rovnal. Něco se mu v něm nezdálo. Takže dnes je už mám konečně na ruce a plně funkční a zatím přesné :-)
Jeronimo Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 V klidu. Woodoo pouužívám jen na místní Primkaře... Tarletony pěkně prokoukly.
Argon Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 V klidu. Woodoo pouužívám jen na místní Primkaře... Tarletony pěkně prokoukly. Jo? Tak to jsem v klidu, v primkách totiž nejedu ;-). Tarletony prokoukly perfektně a strojek je k nepoznání. ten rozdíl je velikej :-). Navíc přesnost je teď perfektní :-). Teď se mi povedlo vydražit automaty Pierpont, výrobce - Sauter fr?res & Co SA Pierpont Watch Co, Bieen. už se těším až dorazí.
Argon Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Nový řemínek a rázem nové hodinky ;-). Mé Doxa grafic, tentokrát již na správném řemeni 20 mm, v hnědé patině.Teď už i SakalMarty může v klidu spát ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se