Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lanco (Langendorf) Cal. 924.

42mm průměr bez korunky, extrémně zachovalé, origo sklo :eek: včetně původního starého řemene :)

Tak už jsou doma, fungující? Gratuluji k pěknému kousku. Doufám, že bude příležitost si je otlapkat.

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak už jsou doma, fungující? Gratuluji k pěknému kousku. Doufám, že bude příležitost si je otlapkat.

Jo jo fungující, bylo prasklé péro v záchytu. Nosím je druhej den, dělaj 20 vteřin denně do plusu.

Určitě ti je ukážu osobně rád :-)

Odesláno

Taky bych měl...

krásný ladičky s 6312 a plastickými indexy....to pouzdro mi připomíná "omegácký" Seamaster

Odesláno (upraveno)

Podobné, len trocha väčšie. Pár mm a pôsobia omnoho mohutnejšie

Odoslané z iPhone pomocou Tapatalketeqe8ug.jpg

Upraveno uživatelem pepescom
Odesláno

ha8yhevu.jpg

Pozerame veterany v meste tak vintage musi byt..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

:) nemtudom :) bobyking ich prirovnával k seamasterom, tie majú 38 a nemajú take veľké sklíčko, tak pôsobia oveľa menšie, aspon na mňame5ubynu.jpg

Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk

Odesláno

Myslím že se jedná o tritium T SWISS MADE T. Klidně může být původní. Čím dál víc mě štve, že mi utekly.

Edit: Delawer, řekni, že jdou aspoň blbě nebo mají prasklé péro.. :)

Tak jsem si na tebe vzpomněl. Ty snad používáš nějaké woo-doo ;-). Hodinky nešli až tak dobře. Lítala u nich odchylka od +4 min. do -10 min. Bral jsem, že se to po vyčištění spraví, případně doladí regulací. Lítalo to stále... takže jsem je hodináři vrátil, prošel je celé... mrknul na krok, pak mrknul na vlasek, který rovnal. Něco se mu v něm nezdálo.

Takže dnes je už mám konečně na ruce a plně funkční a zatím přesné :-)

Odesláno

V klidu. Woodoo pouužívám jen na místní Primkaře...  Tarletony pěkně prokoukly.  :clap:

Jo? Tak to jsem v klidu, v primkách totiž nejedu ;-). Tarletony prokoukly perfektně a strojek je k nepoznání. ten rozdíl je velikej :-). Navíc přesnost je teď perfektní :-). Teď se mi povedlo vydražit automaty Pierpont, výrobce - Sauter fr?res & Co SA Pierpont Watch Co, Bieen. už se těším až dorazí.

post-20230-0-24908000-1400312444_thumb.jpg

Odesláno

Nový řemínek a rázem nové hodinky ;-). Mé Doxa grafic, tentokrát již na správném řemeni 20 mm, v hnědé patině.

Teď už i SakalMarty může v klidu spát ;-)

post-20230-0-98312000-1400527034_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...