colommbo Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Ano, tohle je podle mého gusta. Díky pouzdru jsou to oboje poměrně výrazné hodinky a s koženým řemenem jejich krása vynikne. Jak by řekl soudruh nadporučík Mazurek, tak je to spravne, tak to ma byt. Znovu opakuju, každý má(me) jiný vkus, ale mně ses do něho trefil.
Kupa54 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Venku se nám čerti žení, tak doma na pohodu
Snekofon Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 V 22. 12. 2018 v 10:36, Gombo napsal: dnes taktoGombo, nerad bych se pletl, ale obávám se, že tyto SORNA World Time nejsou vintage, jen se tak snaží působit, nakonec na ebay to čestnější prodejci uvádějí přímo...
AndyAaron Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 V 22. 12. 2018 v 8:36, MaraThon napsal: Občas je provětrám :-)Hezkypekne. Ty bych rad nekdy omrkl.
Gombo Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) V 22. 12. 2018 v 12:29, Snekofon napsal: Gombo, nerad bych se pletl, ale obávám se, že tyto SORNA World Time nejsou vintage, jen se tak snaží působit, nakonec na ebay to čestnější prodejci uvádějí přímo...No bohuzial(pre mna)mas pravdu.Trocha som poguglil a je to tak.Kupoval som ich na znamom chrono portali ako NOS zo 70tich rokov.Len neviem ci sa mam traz hnevat na seba(ze som si to nepreveril pred kupou),alebo na dotycneho predajcu,ze zavadzal...Su to funglace a teraz vo mne klove ich otvorit a pozret,co je v nich za strojcek.Stale som ale na tom lepsie,ako kamarat(uplny analfabet,co sa tyka hodiniek),ktory dal za jedny z "dedicstva po dedovi"(maju aj primeranu patinu),dva mesacne platy a tesil sa ako zarobi.Mieso kupy Mexikoplatz Vieden.Prisiel sa kumne pochvalit a ked som mu povedal co kupil,tak ich chcel rozslapat.Zostali teda umna ako memento... Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem Gombo
guzmic Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 V 23. 12. 2018 v 4:37, Gombo napsal: No bohuzial(pre mna)mas pravdu.Trocha som poguglil a je to tak.Kupoval som ich na znamom chrono portali ako NOS zo 70tich rokov.Len neviem ci sa mam traz hnevat na seba(ze som si to nepreveril pred kupou),alebo na dotycneho predajcu,ze zavadzal...Su to funglace a teraz vo mne klove ich otvorit a pozret,co je v nich za strojcek.Stale som ale na tom lepsie,ako kamarat(uplny analfabet,co sa tyka hodiniek),ktory dal za jedny z "dedicstva po dedovi"(maju aj primeranu patinu),dva mesacne platy a tesil sa ako zarobi.Mieso kupy Mexikoplatz Vieden.Prisiel sa kumne pochvalit a ked som mu povedal co kupil,tak ich chcel rozslapat.Zostali teda umna ako memento...Kde že to ten kamarád nakupoval?Dva měsíční platy jsou cca 2t eur to he snad blbý vtip...
Gombo Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Vo Viedni kde sa schdza z jedneho mosta je taky placek(parcik)kam sa chodia vencit psy.Tam ich kupil aj s pribehom.Povedal mi,ze dal za ne dva platy.Bolo to sice uz davno,ale ako som povedal.V hodnikach sa nevyznal a nevyzna a myslel si,ze robi kseft zivota...
Argon Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Fakt ty Omegy vypadaji vyborne! :-) .....ale zajima te whiskey. Islay mam rad, ale tuhle jsem zatim nezkousel. Jaka je v porovnani treba s 10tkou Ardbeg nebo Laphoroaig?
Wanderer Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 To vypadá dobře, nebyly by lepší fotky a z blízka?
luka Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Zítra za světla se pokusím, ale žádnej fotograf nejsem..
Gombo Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Uz maju nieco za sebou,ale aj tak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se