Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nedávný příspěvek VintageLovera mě přiměl k pár rychlým a nekvalitním rychlocvakům :)

2x Strela

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

No a když už jsem tu krabku měl otevřenou, tak jsem natáhnul co natáhnout šlo a došlo k tomu, co každej čekal.. Rusové se začali s Čechoslovákama a Švýcarama dohadovat, kdo z nich má pravdu a ukazuje správně.. Jenom eNDeRák se smál a nevěděl, o čem se ostatní baví :-D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes ty nejstarší, co mám doma. B-)

Vůbec nevypadají špatně. Mají hezky modřené ručky a i pouzdro vypadá víc než solidně. Je to ocel?! Na chrom mi připadají až moc dobře zachovalé...

Odesláno

Vůbec nevypadají špatně. Mají hezky modřené ručky a i pouzdro vypadá víc než solidně. Je to ocel?! Na chrom mi připadají až moc dobře zachovalé...

Jsou parádní. Je to ocel, ciferník a ručičky jsou fakt moc pěkný, mají parádní patinu. A hlavně uvnitř pracuje asi celkem vzácný automatický strojek Fortis SC250. 

Odesláno

Tak jsi mě promluvil a otevřel jsem je a když by mi nějaký Vážený člen, dokázal aspoň +- určit rok narození tohohle pěkného kousku, budu jen a jen rád. B-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...