pepescom Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 A sakra Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Jeronimo Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Tohle je opravdu pecka. Tady bych asi kotvičku sundal
Dzos Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Dnes zlatky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 Nosím je rád... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HonzaS Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 Dnes test po návratu z ozdravného pobytu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Dneska jeden New Old Stock. Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem VintageLover
sibirnaya Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 neska sem vytahl Tissoty a nosi se uplne bezvadne..
Wanderer Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Dneska Omegy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 +1 za model i za fotku... **
radegh Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Nedávný příspěvek VintageLovera mě přiměl k pár rychlým a nekvalitním rychlocvakům 2x Strela Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a když už jsem tu krabku měl otevřenou, tak jsem natáhnul co natáhnout šlo a došlo k tomu, co každej čekal.. Rusové se začali s Čechoslovákama a Švýcarama dohadovat, kdo z nich má pravdu a ukazuje správně.. Jenom eNDeRák se smál a nevěděl, o čem se ostatní baví :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Tak tyhle mě začaly doopravdy bavit. Od té doby, co přišly jsem neměl nic jiného na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Tak to nakonec chtělo něco bělejšího. Men in white. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Tak tyhle mě začaly doopravdy bavit. Od té doby, co přišly jsem neměl nic jiného na ruce.Pěkný kousek Honzo.
Fajkus Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Doxa 38 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Dnes ty nejstarší, co mám doma. B-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Dnes ty nejstarší, co mám doma. B-) Vůbec nevypadají špatně. Mají hezky modřené ručky a i pouzdro vypadá víc než solidně. Je to ocel?! Na chrom mi připadají až moc dobře zachovalé...
guzmic Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Vůbec nevypadají špatně. Mají hezky modřené ručky a i pouzdro vypadá víc než solidně. Je to ocel?! Na chrom mi připadají až moc dobře zachovalé...Jsou parádní. Je to ocel, ciferník a ručičky jsou fakt moc pěkný, mají parádní patinu. A hlavně uvnitř pracuje asi celkem vzácný automatický strojek Fortis SC250.
Jeronimo Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Jsou parádní. Ještě tak vidět fotku živého strojku...
guzmic Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Tak jsi mě promluvil a otevřel jsem je a když by mi nějaký Vážený člen, dokázal aspoň +- určit rok narození tohohle pěkného kousku, budu jen a jen rád. B-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se