Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

nádherný kousek. Copak je to za produkci?

Dík. Po pravdě, mnoho o nich nevím..

Swiss made, 17jewels, incabloc, průměr pouzdra bez korunky 36mm. Hodinky jsou v téměř NOS stavu. Nerozeznám jestli je pouzdro chromované nebo jde o ocel. Pod setrvačkou je vyraženo: AS ST 1950/51 CD.  Mají pěkný čistý desing, který bych tipoval na 197? Ale mate mě číslo pod setrvačkou (1950). Možná jde o značení kalibru. Někde jsem je zahlédl v automatu s ETOU. Jdou velmi přesně a mají slušnou rezervu chodu. Kdyby někdo věděl víc, tak se rád přiučím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

to bude označení kalibru asi

http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&AS_1950

Tady je info o kalibru. Jsem tady sice nový, ale je zvláštní, že málokdo z vintážníků tuto databázi zná a používá. Je tam většina starých kalibrů s poměrně podrobnými údaji. Jinak krásné hodinky mimochodem ;)

zdravím Ondra

Pánové, děkuji. Prvně jsem byl hotový do Primek, ale začínám se posouvat někam jinam. Kam? to sám nevím. :cool02:

Odesláno

Pánové, děkuji. Prvně jsem byl hotový do Primek, ale začínám se posouvat někam jinam. Kam? to sám nevím. :cool02:

Na téhle nemoci je nejzajímavější to, že se posouváš pořád dál a dál :-)

Odesláno

Včera jsem si pořídil tyto vintage a jsem maximálně spokojený. Jde o hodinky Alihor 3 Automatic - asi 70. léta. Pokouším se k nim jistit více info, tak když bude někdo nápomocen, budu rád. Ještě je čeká pár kosmetických procedur, ale jinak jsou parádní!

Odesláno

Pěkné, pěkné, já své Autavie šetřím a beru je tak 4x za rok, prostě je mi jich líto je otřiskávat. Jste mě naladili tak je zítra vyvenčím  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...