Jeronimo Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Dnes MIRAMAR GENEVE. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Orient King Diver Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 FAVORIT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 FAVORITnádherný kousek. Copak je to za produkci?
Ondoni Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Když je hezky, tak jsou ultra hezký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 nádherný kousek. Copak je to za produkci? Dík. Po pravdě, mnoho o nich nevím.. Swiss made, 17jewels, incabloc, průměr pouzdra bez korunky 36mm. Hodinky jsou v téměř NOS stavu. Nerozeznám jestli je pouzdro chromované nebo jde o ocel. Pod setrvačkou je vyraženo: AS ST 1950/51 CD. Mají pěkný čistý desing, který bych tipoval na 197? Ale mate mě číslo pod setrvačkou (1950). Možná jde o značení kalibru. Někde jsem je zahlédl v automatu s ETOU. Jdou velmi přesně a mají slušnou rezervu chodu. Kdyby někdo věděl víc, tak se rád přiučím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
drew83 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&AS_1950 Tady je info o kalibru. Jsem tady sice nový, ale je zvláštní, že málokdo z vintážníků tuto databázi zná a používá. Je tam většina starých kalibrů s poměrně podrobnými údaji. Jinak krásné hodinky mimochodem zdravím Ondra
Jeronimo Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 to bude označení kalibru asi http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&AS_1950 Tady je info o kalibru. Jsem tady sice nový, ale je zvláštní, že málokdo z vintážníků tuto databázi zná a používá. Je tam většina starých kalibrů s poměrně podrobnými údaji. Jinak krásné hodinky mimochodem zdravím Ondra Pánové, děkuji. Prvně jsem byl hotový do Primek, ale začínám se posouvat někam jinam. Kam? to sám nevím.
drew83 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Pánové, děkuji. Prvně jsem byl hotový do Primek, ale začínám se posouvat někam jinam. Kam? to sám nevím. Na téhle nemoci je nejzajímavější to, že se posouváš pořád dál a dál :-)
financ Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 čas nesedí, datum mimo. A je mi to úplně jedno :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 čas nesedí, datum mimo. A je mi to úplně jedno :-) DSCN4081.JPGZase pátek třináctýho má svou šťávu
Javert Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Včera jsem si pořídil tyto vintage a jsem maximálně spokojený. Jde o hodinky Alihor 3 Automatic - asi 70. léta. Pokouším se k nim jistit více info, tak když bude někdo nápomocen, budu rád. Ještě je čeká pár kosmetických procedur, ale jinak jsou parádní! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Via Autavia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Tyhle jsem měl na ruce, když jsem fotil tu hromádku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Máš to pěkný Karle...Děkuju,já věděl, že to najdu v tom vlákně o hromádce...
VintageLover Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Moc pěkné hodinky!Díky, dalo mi práci, aby nějak vypadaly... Jsem za ně strašně rád - ještě ten vintage kabriolet a budu spokojený...
M3maniac Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Pěkné, pěkné, já své Autavie šetřím a beru je tak 4x za rok, prostě je mi jich líto je otřiskávat. Jste mě naladili tak je zítra vyvenčím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se