Eman2208 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Jedny z nich vezmu zítra do hlavního města, ale rozmýšlím které ?
VintageLover Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Jedny z nich vezmu zítra do hlavního města, ale rozmýšlím které ?Hlasuju pro Omegy.
Eman2208 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 A nebo eště DOXA, ty mám extra rád, jsou na ruce příjemné jako žádné jiné.
nicename Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Nenosim momentalne su pred repasom :-\
Tikal Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) foťák vytáhne detaily,kterých si ani nevšimnu, nicméně plastové sklíčko má své nejlepší zasebou a sehnat nové asi nebude sranda,protože je v něm drážka, která drží bílý venkovní prstenec na místě, když se otáčí tím černým... Prádní je tvar pouzdra,který je jako u bullheadů, jen není klínový Upraveno 5. května 2014 uživatelem Tikal
kuncák7 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 foťák vytáhne detaily,kterých si ani nevšimnu, nicméně plastové sklíčko má své nejlepší zasebou a sehnat nové asi nebude sranda,protože je v něm drážka, která drží bílý venkovní prstenec na místě, když se otáčí tím černým... Prádní je tvar pouzdra,který je jako u bullheadů, jen není klínovýČeká tě hodně práce, ale výsledek bude stát za to. Nemůžu, než se opakovat- další parádní hodinky, gratuluju.
Tikal Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 No právě,že to na žádnou velkou práci nevypadá, hodinky šlapou neuvěřitelně přesně a chce to jenom sklo a možná ten datum,který je trochu šejdrem,jako apoštol na orloji,ale v reálu to není ani tak vidět,takže za mě slunce a úsměv.Jen škoda,že ten plechový pásek, co na nich byl je mi krátký
kuncák7 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 No právě,že to na žádnou velkou práci nevypadá, hodinky šlapou neuvěřitelně přesně a chce to jenom sklo a možná ten datum,který je trochu šejdrem,jako apoštol na orloji,ale v reálu to není ani tak vidět,takže za mě slunce a úsměv.Jen škoda,že ten plechový pásek, co na nich byl je mi krátký Tak to gratuluju dvojnásob ( trochu jsem soudil dle zevnějšku i vnitřek ) a co si vzpomínám na sraz, tobě se zavděčit s délkou pásku, není jen tak .
lucid Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Seiko Rally 5126-7030 z r. 1968. Tento kalibr je technickým předchůdcem kalibru 4S35, který se začal dávat do Grand Seiko. A pak že pětky jsou low-end
palmone1 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 dneska "cosmíme"....Nice, tento model sa mi vzdy velmi pacil, ni v takom stave sa mi k nemu este nepodarilo dostat.... Fakt pekne
bubuking Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Nice, tento model sa mi vzdy velmi pacil, ni v takom stave sa mi k nemu este nepodarilo dostat.... Fakt peknekoupeno zde na foru..ca. před měsícem...
Foundryman Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Já se taky přidám. Značka zmizela ve víru 70. let, strojek Peseux 7040, ruční nátah. Fotka je mobilová.
M-72 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Lanco (Langendorf) Cal. 924. 42mm průměr bez korunky, extrémně zachovalé, origo sklo včetně původního starého řemene
villain83 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Lanco (Langendorf) Cal. 924. 42mm průměr bez korunky, extrémně zachovalé, origo sklo včetně původního starého řemene Ty brdo,v takovymhle stavu to je pokoukani,moc hezky.
M-72 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Ty brdo,v takovymhle stavu to je pokoukani,moc hezky. to je fakt a ta povrchová úprava pouzdra je po cca. 90 letech jak nová KRÁSAještě porovnání s Precistama, ty už ale opustily mojí ''stáj''
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se