Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
20140505_084627(0).jpg

foťák vytáhne detaily,kterých si ani nevšimnu, nicméně plastové sklíčko má své nejlepší zasebou a sehnat nové asi nebude sranda,protože je v něm drážka, která drží bílý venkovní prstenec na místě, když se otáčí tím černým...  Prádní je tvar pouzdra,který je jako u bullheadů, jen není klínový

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

foťák vytáhne detaily,kterých si ani nevšimnu, nicméně plastové sklíčko má své nejlepší zasebou a sehnat nové asi nebude sranda,protože je v něm drážka, která drží bílý venkovní prstenec na místě, když se otáčí tím černým...  Prádní je tvar pouzdra,který je jako u bullheadů, jen není klínový

Čeká tě hodně práce, ale výsledek bude stát za to. Nemůžu, než se opakovat- další parádní hodinky, gratuluju.

Odesláno

No právě,že to na žádnou velkou práci nevypadá, hodinky šlapou neuvěřitelně přesně a chce to jenom sklo a možná ten datum,který je trochu šejdrem,jako apoštol na orloji,ale v reálu to není ani tak vidět,takže za mě slunce a úsměv.

Jen škoda,že ten plechový pásek, co na nich byl  je mi krátký :rolleyes:

Odesláno

No právě,že to na žádnou velkou práci nevypadá, hodinky šlapou neuvěřitelně přesně a chce to jenom sklo a možná ten datum,který je trochu šejdrem,jako apoštol na orloji,ale v reálu to není ani tak vidět,takže za mě slunce a úsměv.

Jen škoda,že ten plechový pásek, co na nich byl  je mi krátký :rolleyes:

Tak to gratuluju dvojnásob ( trochu jsem soudil dle zevnějšku i vnitřek ) a co si vzpomínám na sraz, tobě se zavděčit s délkou pásku, není jen tak :clap: .

Odesláno

Nice, tento model sa mi vzdy velmi pacil, ni v takom stave sa mi k nemu este nepodarilo dostat.... Fakt pekne

koupeno zde na foru..ca. před měsícem...

Odesláno

Lanco (Langendorf) Cal. 924.

42mm průměr bez korunky, extrémně zachovalé, origo sklo :eek: včetně původního starého řemene :)

Ty brdo,v takovymhle stavu to je pokoukani,moc hezky.

Odesláno

Ty brdo,v takovymhle stavu to je pokoukani,moc hezky.

to je fakt :)  a ta povrchová úprava pouzdra je po cca. 90 letech jak nová

KRÁSA

ještě porovnání s Precistama, ty už ale opustily mojí ''stáj''

post-1060-0-51681800-1399652671_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...