ZJ Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 V 25. 7. 2022 v 21:34, Radik napsal: No co, tak se přejmenuje vlákno na Sberatelstvi - modely auto-moto-loko a třeba přibydou další kousky Stačili by pouze Sběratelství - Modely,že bych taky něco přihodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 K loko něco mám... Jestli to sem tedy patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Patri! Krasnej model! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 18 hodinami, lafr napsal: Moc hezký modely. Můžu se zeptat, co to je za výrobce? 330 P4 je od GP Replicas, u 512 výrobce z hlavy nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Nevadí, díky. Každopádně takto na fotce vypadají moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe44 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Také něco přihodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 tak pro změnu něco od CORGI,pokud nevadí malá změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Taky pridam foto sve prace. Krome tech prcku 1:43 dole je to vsechno moje prace v meritku 1:24. Stavebnice Tamiya, Hasegawa, Beemax, Aoshima, Dmodelkits, Belkits a par resinovych limitek. No a pod touto skrini je dalsich asi 40 nesestavenych krabic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 (upraveno) Vsichni moc hezky Upraveno 16. prosince 2023 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Není to úplně model, ale... Darda A mám i náhradní motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března V 11. 1. 2023 v 17:37, Pačes napsal: Já ujíždím maličko na moto 1:12. Trochu práce ale dělaj mi radost Moc hezký. Máš toho víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března před 2 hodinami, klobadysek napsal: Moc hezký. Máš toho víc? Dík. Jo asi 30... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května (upraveno) Na tyhle jsem pyšnej 200rs od Fox18 s podpisem posádky. Upraveno 10. května uživatelem ctvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května V 10. 5. 2024 v 23:54, ctvrtek napsal: Na tyhle jsem pyšnej 200rs od Fox18 s podpisem posádky. Nádhera. Na tohle auto jsem kdysi slintal i v reálu, škoda, že jeho kariéra netrvala déle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Tak po dlouhé době zase jeden přírustek, Lamborghini jalpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se