decebal Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 tak to si najdu. zajima me, jaka zenska si da tohle na triko btw velmi dobry je novy porad s Emiliem na prime. varime s italem nebo jak se to jmenuje. to je opravdove vareni. naivc ten clovek vi co dela narozdil od serizovace lyzi Babici. doporucuju navstivit jeho restauraci. Da Emilio na praze 6 Nemyslíš náhodou Da Emanuel :-)? Jo, tam vaří skvěle. Doporučuji .
jfidler Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Bezezbytku souhlasím. Na tuhle svéráznou "reality" show se občas koukám a mám z ní úplně stejnej dojem... Obligátní a nadužívané "... si snad děláš prdel, ne?" a hojnost pípanců dělá z jinak slušnýho pořadu (respektive by jím mohl být) dryjáčnickou řachandu, která v mých očích Pohlreicha spíš shazuje. Ovšem na druhou stranu uznej, že se ve většině navštívených kuchyní setkává s exempláři lidí, kteří prostě na nic jiného neslyší, a když se s nimi jedná v rukavičkách, jedou si dál po svém... (Proto taky ty navštívené hospody vypadají jak vypadají)
abbot Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 (upraveno) tak to si najdu. zajima me, jaka zenska si da tohle na triko hele pokud je to ten díl s indickým kuchařem , tak lepší dámu co to měla na tričku nevidět a už vůbec si jí nespojovat s něčim jako b l o w j o b Upraveno 14. října 2009 uživatelem abbot
911 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Nemyslíš náhodou Da Emanuel :-)? Jo, tam vaří skvěle. Doporučuji . mas samozrejme pravdu. ja sem to nechtel hledat. omlouvam se
Návštěvník Tada Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Drtiva vetsina kucharu mluvi jako dlazdici... Rikalo mi to par slecen co studuji nejakou tu vyssi hotelovou skolu
911 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Drtiva vetsina kucharu mluvi jako dlazdici... Rikalo mi to par slecen co studuji nejakou tu vyssi hotelovou skolu drtiva vetsina lidi mluvi jak dlazdici. staci nase srazy. proste lidi v urcitych chvilich mluvi sproste. a jsou chvile, kdy holt neni vhodnejsiho slova.
kejklik Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 "B l o w j o b is better than no job" zajima me, jaka zenska si da tohle na triko Baba kuní ksicht, zajdu se na ni podívat v originále, bo ji máme u nás v Reichenberku hned vedle radnice.
vanderB. Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Na Ano, sefe koukam od zacatku. Jidlo v restauraci taky uz zkoumam a v rodine se rika, ze "z tohohle by p. Pohlreich nemel radost" Posledni navsteva restaurace byla jak z Ano, sefe!: Jidelni listek s milionem a jednim jidlem, drobne napsany a na prvnim miste byl???...otazka za tisic bodu....Kaťák, to jsem se fakt smál. Ale existuji i hospody, ktere jsou podle jeho gusta i na venkove uz davno. Zkuste restauraci Na Pašince v Kaňku u Kutné Hory...ceny do 90 kc max a fakt super! Jnak pani s trikem ******* me dostala: "Ja vedela, ze nevyhrajem..." A to byla majitelka!!!
Alina Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Dívám se na to jen na internetu v archivu a většinou nalačno. V hospodě si poslední roky dávám jenom salát nebo syrečky, protože si představuju ta mražená masa hozená vedle hadru na podlahu. Ať má ten pořad jakýkoli záměr, třeba i ukazovat losery nebo happyendy, je to pro mne důležitá sonda. A to že je Pohlreich vulgární si nemyslím, jen vulgárně mluví. To, že mohu používat slova "poblijon", si skoro vážím. Jestli vám můžu doporučit plzenku, je to Sokolovna ve Slezské ulici kousek od Míráku. Výborná Plzeň, pár opravdu skvělých jídel, přehledně zpracovaných, obsluha ochotná a rychlá,(teda pokud paní není zrovna bez nálady )
Kalifx Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ovšem na druhou stranu uznej, že se ve většině navštívených kuchyní setkává s exempláři lidí, kteří prostě na nic jiného neslyší, a když se s nimi jedná v rukavičkách, jedou si dál po svém... (Proto taky ty navštívené hospody vypadají jak vypadají) Drtiva vetsina kucharu mluvi jako dlazdici... Rikalo mi to par slecen co studuji nejakou tu vyssi hotelovou skolu Možná si jenom nerozumíme. Já se bavím o té televizní show, ne o tom jestli kuchaři někde v hostinci U srnky nadávaj, a že se s nima musí jednat stejně... To je mně jedno. Mengelis se ptal na show, já se na ni občas dívám a moc se mně její zpracování nelíbí. Co to má společnýho s tím, jestli jsou kuchaři sprostí? Lidi dělaj různý věci. Třeba prděj... Nebo se vožerou a pak blejou někde u potoka. Ale proč by to měli vysílat v televizi? To, že je Pohlreich "takovej lidovej a přesnej" mně nijak neimponuje. Myslím si, že by to šlo udělat i kultivovaněji.
911 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Možná si jenom nerozumíme. Já se bavím o té televizní show, ne o tom jestli kuchaři někde v hostinci U srnky nadávaj, a že se s nima musí jednat stejně... To je mně jedno. Mengelis se ptal na show, já se na ni občas dívám a moc se mně její zpracování nelíbí. Co to má společnýho s tím, jestli jsou kuchaři sprostí? Lidi dělaj různý věci. Třeba prděj... Nebo se vožerou a pak blejou někde u potoka. Ale proč by to měli vysílat v televizi? To, že je Pohlreich "takovej lidovej a přesnej" mně nijak neimponuje. Myslím si, že by to šlo udělat i kultivovaněji. ale to by pak nikoho nezajimalo. to "nikoho" ber s rezervou. to mas jako s Gordonem. tak to stoji vylozene na jeho "f.u.c.k" jinak tve namitce ale rozumim
gas Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 nehledal bych v tom umění, cíl pobavit masy je myslím splněn
Kalifx Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 ale to by pak nikoho nezajimalo. to "nikoho" ber s rezervou. to mas jako s Gordonem. tak to stoji vylozene na jeho "f.u.c.k" jinak tve namitce ale rozumim nehledal bych v tom umění, cíl pobavit masy je myslím splněn Rozumím a chápu - věřte mně, že po třinácti letech dělání kuliček z prdu a následného přesvědčování lidí o tom jak jsou skvělé, jsem všechno jen ne naivní. Ano vím, že by se na to nikdo nedíval (i když nikdo je asi přehnaný - spíš by se na to nedívala dostačující část koláče), ale to jsem neřešil. Původní otázka zněla: Jak to vidíte vy? A na tu jsem odpověděl svým prvním postem. Až někdo založí vlákno "Jak moc velcí sprosťáci jsou kuchaři v restauračních kuchyních" můžeme se bavit o tomhle...
Chumpus Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Já si z tohodle pořadu beru jeho obsah, ne formu. A baví mě to. Samozřejmě že jde o sledovanost a pro tu se něco udělat musí. Na druhou stranu, nepřijde mi to nějak strojený. Co si budem povídat, úroveň restaurací u nás nějak skvělá není. Pozitivní ale je, že se to postupně zlepšuje (ale ne všude).
cigi Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Teď jsem to pochopil, že vy se bavíte o tom sprostým hulvátským zupákovi, co si ho sem tam v upoutávkách všimnu, jak někde v kuchyni hraje mistra světa! Už z těch upoutávek mám tak lehkej žaludek, že bych celý pořad jistě vyblil, a to má být o jídle nebo vaření - ne, díky, tohle není moje milijé.
Viktor Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Potkal jsem Pohlreicha v tý jeho druhý hospodě Divinis, byl tam na baru, zvesela nás oslovil, přivítal (Čau chlapi, jak to de?), choval se přirozeně, z krátkýho rozhovoru jsem měl pocit, že to není póza, že je to spíš příjemnej vstřícnej trochu hlučnej chlápek, kterej umí vytvářet v hospodě atmosféru. Občas člověk v hospodách narazí na chlápky, který to baví, mám rád, když přicházím k hospodě, tam je její šéf a zvesela zařve Dneska jsem dělal španěláka, dáte si? nebo jako starej Šlemenda ve Vráži u Písku kdysi dávno místo pozdravu říkal Mám dobrou polívku, dáš si? a roztočil pivo. Navíc má Pohlreich dobrou pověst v branži, berou ho jako "šéfa", kterej umí a ještě s ním je prdel. Ten pořad má prostě nějakej nejspíš ze zahraničí zkopírovanej formát, kterej zabírá u širokýho publika a jemnejm intošům jako je Roman a Cigi se nemusí líbit, ale ten Pohlreich se mi zdál jako fajn chlápek a v pohodě. A jídlo bylo skvělý.
Chumpus Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Jo, (mírně upravený) formát je z UK, dělá to tam Ramsey. A to je teprv síla, pípák se tam skoro nezastaví.
filo-boxer Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Jo, (mírně upravený) formát je z UK, dělá to tam Ramsey. A to je teprv síla, pípák se tam skoro nezastaví. To same bezi v D na RTL (myslim), ovsem bez vulgarit. Rach, der Restauranttester se to jmenuje.
Návštěvník Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Potkal jsem Pohlreicha v tý jeho druhý hospodě Divinis, byl tam na baru, zvesela nás oslovil, přivítal (Čau chlapi, jak to de?), choval se přirozeně, z krátkýho rozhovoru jsem měl pocit, že to není póza, že je to spíš příjemnej vstřícnej trochu hlučnej chlápek, kterej umí vytvářet v hospodě atmosféru. Občas člověk v hospodách narazí na chlápky, který to baví, mám rád, když přicházím k hospodě, tam je její šéf a zvesela zařve Dneska jsem dělal španěláka, dáte si? nebo jako starej Šlemenda ve Vráži u Písku kdysi dávno místo pozdravu říkal Mám dobrou polívku, dáš si? a roztočil pivo. Navíc má Pohlreich dobrou pověst v branži, berou ho jako "šéfa", kterej umí a ještě s ním je prdel. Ten pořad má prostě nějakej nejspíš ze zahraničí zkopírovanej formát, kterej zabírá u širokýho publika a jemnejm intošům jako je Roman a Cigi se nemusí líbit, ale ten Pohlreich se mi zdál jako fajn chlápek a v pohodě. A jídlo bylo skvělý. Ale prdlajs, ať si Pohlreich mluví jak chce, to je mně u řiti. Jen jsem se pozastavil nad tím, že by se z tý jeho "řachandy", jak kouzelně poznamenal Kalifáč, dělá sociologická sonda českého národa nebo cesta do hlubin českého pohostinství. Souhlasím s tím, že je to účelově ušitý na míru a dramaturgicky zinscenovaný dokonale, jen mě mrzí, že chlápek, kterej tomu rozumí, radši nehodnotí dobrý hospody, a nedá mi tím doporučení. Pak větu: "Teda řeknu vám ty vole, že nápad udělat telecí na smetaně s liškami a špeclemi je do prdele fakt dobrej nápad. Jen bacha, nenaserte tam moc koření na telecí, protože když to přebije chuť těch hub, můžete to rovnou vylejt do hajzlu. A jestli chcete vočíhnout, jak to má chutnat, dojděte s Vocáskům v Berouně, ty jsou tím vyhlášený..." přijmu s radostí a vím, kam se půjdu nacpat, jestli někdy pojedu do Berouna pro cement.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se