Přejít na obsah

PRIM

Doporučené příspěvky

Doktore hade, nech to plavat - jestli a jak jim ten model funguje nebo ne je jen jejich věc. A že je to exkluzivita pro exkluzivitu? No a? Taky obchodní model... Jedinej kdo ten model může kritizovat a bejt případně nervózní jsou jejich zaměstnanci.

A firem, který stavěj primárně na drahotě jako jediné položce, kterou se vyčleňují, je pořád strašně moc. Netřeba se strefovat jen do Primu. Protože zatim furt tu je pár zákazníku s mentalitou nových rusů "čím dražší, tím lepší". Mluvím o kávovarech za 20, který jsou funkčně na úrovni kávovaru za 3,5, mluvím o tzv. "designových" výrobcích, o autech, oblečení, žrádle...

edit: tím neobhajuju ani Prim, ani podobný firmy. Obhajuju ale jejich právo na vlastní obchodní model.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dr.snake: já byl taky vždycky oponent, ale došlo mi, že je mi po tom prd. Je to jejich boj.

A dost možná že se tady proti tomu tak brojí, nikoliv v zájmu vyšší spravedlnosti, ale protože nás žere, že to prostě neni dostupný jako jsou pro němce steinhart, stowa a já nevim co /no flame.

Odkaz ke komentáři

little_w: Hele oni ti chlapi z primu nejsou blbý a to, že ještě nejsou na slovensku aby se svezli na nostalgické módě husákových dětí není dáno nedostatkem invence, ale něčím jiným. Nevím čím.

Tím chci říct, že oni přesně vědí, proč to dělají jak to dělají. Že maj podivný reklamy a zastydlý PR je jedna věc, ale druhá je jestli záměrně (byť vynuceně) trochu nestojí na brzdě.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Taky jsem se kdysi divil, ze je eshop nabizi levneji nez Elton. A ze je vubec nabizi. Pan Prokop mi vysvetlil, ze je to jen obchodni taktika. Hodinky pry skladem nemaji a jen cekaji az se nekdo nachyta a zacne komunikovat. Zkus jim napsat, ze je chces hned, jestli je hned poslou... zajima me vysledek:-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pan Prokop má dobrou obchodní taktiku. Neznalý člověk se na tu nabídku podívá, usoudí, že to je stejně docela dost peněz, pak rozklikne v nabídce prodejce /Wildt/ produkty dalších výrobců a třeba si vybere některý z modelů MPM..... Nebo se jedná o plánované pozvolné sblížení obou výrobců Prim hodinek?......

Upraveno uživatelem mischa
Odkaz ke komentáři

dobry den,

asi jsem v tomhle vlaknu spatne, ale velmi se pokorne se ptam, jestli nahodou nekdo nekde neslysel o nekom, kdo by chtel prodat puvodni Prim Orlik.

Jeste jednou se omlouvam, ze rusim diskusi...

A dekuju za radu (predem).

Ruda

Rudo,

primkaři se dělí do 3 skupin -

1, ty co Orlíky mají

2, ty co je mají a chtějí je prodat

3, ty co Orlíky shání.

Skupina ad2 - co je chtějí prodat - se matematicky řečeno blíží k nule , zatímco skupina ad3 se blíží k nechutně vysokému číslo. Je to také vidět na ceně, fronta je opravdu velká :D :D .

Nechci strašit, ale výkřikem v nesouvisejícím vlákně je budeš shánět dost těžko :sad01_anim: .

Odkaz ke komentáři

a jak to dopadlo? :)

Já se jí zeptal vždycky, když jsme se potkali, vydrželo jí to 2 roky...

edit: ...dnes bych radši dodal: "a pak mi konečně ty orlíky prodala", ale to ještě bylo za časů, kdy hodinky nebyly na prvním místě.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...