Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Hezká ukázka strojků používaných v hodinkách AN: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Bozi sestoupili mezi smrtelný lid. To jsem teda bohužel propásl :-( Jeden člen naší družiny viděl Hayeka in natura a tak se mu roztřásly ruce, zrychlil tep a posedla ho celková slabost, že ho nestihl vyfotit. K bližšímu ohledání ikony prý taky nedošlo, páč byla obklopená tlupou goril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 chlapi gratuluju, umíte si to užít a ještě se podělit, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Což Hayeka, ale to vzadu je Daniels :-)No jo, toho jsem si nevšiml. Pro neznalé George Daniels je anglický hodinář narozený 1926, který vynalezl co-axial používaný Omegou a také se považuje za jednoho z mála hodinářů ve světě, kteří dokáží ručně vyrobit kompletní hodinky včetně pouzdra, číselníku a samozřejmě strojku. ... na žíle sedm weissbierů ...A asi takhle to vypadalo, když se servírce konečně podařilo nás vystrnadit z hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 A asi takhle to vypadalo, když se servírce konečně podařilo nás vystrnadit z hospody. Zajimavy vyraz Kubsone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 hehe, okolnosti té poslední fotky si už fakt nepamatuju díky všem účastníkům zájezdu, byly to velmi milé 3 dny povídání o hodinkách a pití piva s fajn chronomagory, ještě jednou díky! btw Hayka jsem potkal já a byl jsem velmi roztřesen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Expozice Cuervo y Sobrinos v hlavní hale působila v celém tom strohém až technicistním designu jako zjevení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 (upraveno) Moc pěkná reportáž, díky, pánové! Hele, co vám to dala Doxa? Vypadá to, že toho máte plnou kabel(k)u Upraveno 20. března 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Hele, co vám to dala Doxa? Vypadá to, že toho máte plnou kabel(k)u To mi jen kolega podržel tašku. Dostal jsem press kit kvůli článku, tašku a baseballku. Ty bych ti i dal, jenže už máš slíbeno něco jiného a taška s čepicí by určitě potěšila nějakého jiného vlastníka Doxa hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 (upraveno) DOXAholicu nas tady sice moc nebude, ale cepici i tasku prepoustim ostatnim. Kabelu nenosim, a k bejzbolovym cepicim taky netihnu. Ta, myslim, univerzalne neslusi nikomu. Nicmene dekuji nacelniku, ze sis na nas vzpomnel. Upraveno 20. března 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 To mi jen kolega podržel tašku. Dostal jsem press kit kvůli článku, tašku a baseballku. Ty bych ti i dal, jenže už máš slíbeno něco jiného a taška s čepicí by určitě potěšila nějakého jiného vlastníka Doxa hodinek. Tak to jsi mi vyrazil dech, Kamile. Už to, že sis vzpomněl, mě zaskočilo a navíc je ten suvenýr fakt pecka. Díky. Kšiltovku Doxa jsem dostal, když jsem v Baselu byl (2 roky zpět). A věnoval jsem ji do soutěže "poznejte hodinky". Už ani nevím, kdo ji vyhrál, ale snad měl radost a nosí ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 pánové díky za reportáž, docela vám závidím, tohle by měl každý chronomagor zažít, ovem při počtu vystavovaných krásných hodinek, bych neskončil s trvalé páči Dr. Chocholouška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Zelený Submarinery jsou stejně divný jako ty modrý v bílým zlatě. Nový Suby se ve vitríně hodně blejskaly, ale možná za to mohlo i nasvícení, ale jo, jsou dobrý. Explorery 39 vypadaly pořád nějaký malý, ale nebylo možný je vzít do ruky, protože do stánku Rolexu se česká výprava ještě nepropracovala. Pokud jde o Rolex, tak se jim podařila skvělá věc - ve vitríně to nevyniklo, ale nová verze Subu má širší nožičky, takže líp sedí na ruce a ani já bych je díky tomu neměl problém nosit. Fakt jim to pomohlo a těch 40 mm hned vypadá na ruce masivněji. A ano, 39mm Explorer je pořád ještě malej, ale tak nějak hezky malej, člověk by se s ním pomazlil A ta zelená je fakt divná - ale myslím, že se na ni dá zvyknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 se Simonem a Mrakodrapem jsme se vratili v nedeli, nemeli jsme pruvodce tak jako skupina pred nama, ktery by nas propasoval primo do stanku, kam normalni smrtelnici nemohli, ale presto jsem byl nadsen. zadny report psat nebudu , protoze to neumim, ale treba se Ondra nebo Karel vyjadri a popisou to co jsme meli moznost videt. byval bych si pral zajit do stanku Tag Heuer a Zenith - bohuzel vse bylo videno jen zvenci. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 se Simonem a Mrakodrapem jsme se vratili v nedeli, nemeli jsme pruvodce tak jako skupina pred nama, ktery by nas propasoval primo do stanku, kam normalni smrtelnici nemohli, ale presto jsem byl nadsen. zadny report psat nebudu , protoze to neumim, ale treba se Ondra nebo Karel vyjadri a popisou to co jsme meli moznost videt. byval bych si pral zajit do stanku Tag Heuer a Zenith - bohuzel vse bylo videno jen zvenci. S. Nechceš sem dát tu fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Nechceš sem dát tu fotku? dal jsem ji do jineho tematu, ale asi i zde je na miste :-) Jack Heuer a moje malickost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 dal jsem ji do jineho tematu, ale asi i zde je na miste :-) Jack Heuer a moje malickost Heuer je ten v tý mikině? No jasně vždyť jsem ho tam vlastně viděl loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Pokud jde o Rolex, tak se jim podařila skvělá věc - ve vitríně to nevyniklo, ale nová verze Subu má širší nožičky, takže líp sedí na ruce a ani já bych je díky tomu neměl problém nosit. Fakt jim to pomohlo a těch 40 mm hned vypadá na ruce masivněji. Ano, je to pouzdro, které už známe z modelu GMT Master IIc, ale asi bude vyšší (sklíčko i dýnko). Rolex se tímto pouzdrem mazaně vypořádal s poptávkou po hodinkách větších, než je jejich obligátních 40 mm - a opravdu působí větším dojmem, je to taková cihla. Já osobně jsem míval radši starší typ pouzdra - jeho linie lépe navazovaly na tah. V poslední době se mně ale nové pouzdro začíná líbit a zbrusu nový černý Sub nemá chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ještě info pro ty, kdo na veletrhu ještě nebyli. I z umístění expozic jednotlivých brandů si lze udělat obrázek o prestiži a renomé. Hlavní hodinářská hala je číslo 1 a na ni navazující hala 5. Přízemí a první patro haly 1 (hlavní vchod je napravo, vlevo v 1. patře průchod do haly 5): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Atriová hala 5 navazuje na jedničku a v přízemí kromě jiných tradičně výrobci strojků, v 1. patře u průchodu do hlavní haly stánky nezávislých hodinářů AHCI. Hala 2 více špeřkařská, v přízemí hodináři (překvapil mě např. poměrně skromný stánek Glycine) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se