cigi Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Ti moderátoři jsou vážně arogantní zlo. Gougymu se nedivím, že končí. Máš moji úplnou podporu, gougy. Abych tě podpořil, taky s tím seknu. Čau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Pánové,kdo má jakýkoliv problém s kterýmkoliv moderátorem,není nic jednoduššího,než kontaktovat Chronomaga,nebo Odklízeče. To je ta nejvyšší instance tady. Veškeré smazané odkazy nemizí úplně,ale končí v koši.....aby se případně daly dohledat. Všechny události se zde logují do systému....vše je dohledatelné a napravitelné. Nikdo si zde nemůže dovolit dělat věci jen tak,páchat "zlovůli",aniž by mu to prošlo........ Važte proto,prosím,slova a v případě nesrovnalostí použijte tuto cestu,než se snížíte k něčímu osočování. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 ................................ Abych tě podpořil, taky s tím seknu. Čau. Vážně ???????????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_0303 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Ahoj Gougy, moderátoři smazali část vlákna o :xxxxx: na základě mojí žádosti (mě zase poprosil autor dotyčných příspěvků). Důvodem smazání tedy nebyl výskyt negativních informací o :xxxxx:, ale publikace interních informaci, což se 1) nedělá, 2) by mohlo dotyčnou osobu vystavit jistým problémům ze strany zaměstnavatele. A to nám za pár příspěvků nestojí. Předpokládám, že já jsem ta poslední osoba, od které by kdokoliv čekal nějaké nadržování :xxxxx:, což ostatně dokládá i nedávno publikovaný článek na titulce. Určitě budeme rádi, když na fóru zůstaneš. To on ten autor toho příspěvku nemohl požádat moderátory o smazání sám, když pochopil (podle tebe) co si zavařil? Ty jsi takový spravedlivý a vševědoucí Mirek Dušín, nebo spíš Julda Fulda, že jo? A ochránce slaboduchých, kteří nevědí co činí a co píší a pak litují co napsali. Ještě že jsi to vzal do svých rukou a zachránil jej před vyhazovem... Tebe bych chtěl za kámoše. Upraveno 19. října 2009 uživatelem radek_0303 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 nějak jsem si nevšiml, že by se tohle vlákno nějak týkalo Eltonu nebo čehokoli jiného kromě toho, že se s námi gougy prostřednictvím mluvčího rozloučil proč je tady tedy 80% příspěvků OT ? hledáte senzace ? LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Dobrý den, takže abychom si to ujasnili: 1) Gougy nemá ban a podle logů adminu ho nikdy neměl. Ban se zde dává ve velmi výjimečných případech vyjma spam robotů, kterým naopak jde automaticky. Příkladem výjimky budiž Ivo Benda a jeho Vesmírní lidé. Takže než tu začnete vykřikovat Ban, tak se zhluboka nadechněte, vyspěte se na to a zjistíte, že jste si vytáhli ethernetový kabel z počítače nebo cokoliv jiného, ale velmi pravděpodobně někde jinde, než v banování. 2) Příspěvek původního uživatele o Primu byl vymazán po dohodě s ním, na jeho žádost. Uživatel sám nemůže své příspěvky vymazat po uplynutí cca 5ti minut. 3) Pokud přitom došlo ke smazání i navěšených příspěvků, tak se omlouváme, stát se to asi mohlo, to už jsem se nedíval. Se smazáním příspěvku se mohou smazat i podřízené příspěvky a je to technická vlastnost. 4) Pokud kdokoliv chce opustit fórum, jistě může, účast přeci není povinná, ale berte v potaz, že tu existují pravidla, která jsou pro dobro hodinářské komunity. Pokud vás přestanou zajímat hodinky a chcete se pohádat třeba o politice, jsou jiná oborová fóra na to vhodná. Tady ne. Věřím, že na tom není nic složitého k pochopení. 5) Moderátoři jsou také jen lidi. Přehmaty se jistě stát mohou, ale dají se vyřešit klidně a věcně, bez napadání. Naopak právě osobní útoky a napadání jsou pro mne osobně důvod k banu. 6) Budovat paranoidní teorie o spiknutí pro či proti nějaké firmě je naprosto od věci. Nejsou tu žádní viditelní či neviditelní sponzoři fóra vyjma společnosti Ariga s.r.o. a Profi členů fóra platících za účast horentní sumu. Máte-li dotazy, chcete-li vymazat svůj účet, zjistit, proč vám nefunguje přihlášení či dělat další zajímavé excesy, neváhejte se na mne obrá***. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) to nikde nepadalo. Pokud vás přestanou zajímat hodinky a chcete se pohádat třeba o politice, jsou jiná oborová fóra na to vhodná. Tady ne. Věřím, že na tom není nic složitého k pochopení. Protože se vlákno přeměnilo ve spoustu off topic, dovolím si také jeden a k tomu použiji citace dvou příspěvků ze dvou rozdílných vláken. První je z politického " Co říkáte na irský kopanec Lisabonu" a druhý je z tohoto, v kterém se loučí kolega gougy za, jak je vidno prachzvláštních okolností. Nebudu to rozpitvávat, to mi nepřísluší, tak jen krátce. V prvním z kontextu vytrženého příspěvku vidíte to, co mi odpověděl 911 na to, když jsem vyzval k ukončení politikaření z důvodu nepsaného pravidlo o tom, že k politickým debatám nebude docházet. V druhém ono pravidlo vidíte černé na bílém. Proto bych vás chtěl také požádat, aby jste chronomagova slova dodržovali. Díky. Snow Upraveno 19. října 2009 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Za sebe jsem rád, že se celá záležitost snad už koněčně jasně vysvětlila a díky za to Chronomagovi" jen sem smutně přihlížel a nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, protože jsem nevěděl která bije. Ty Gougy nědělej hérečku a vrať se, byla by tě škoda, jelikož tvé příspěvky tu budou chybět. A co bych bral jako zákaz na tomto foru a klidně bych pro to i hlasoval je politika" ačkoliv pro zákazy moc nejsem, ale na člověka se to hrne ze všech stran a sem si přeci chodíme odpočinout, co myslíte? A z vlastních zkušeností by jsme mohli vedět, že ať nadhodíte téma politika doma, na náštěvě, v hospodě, na dovolené prostě kdekoliv, nikdy to neskončí dobře, jelikož v tomhle státě je politika jedna velká lež !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 A já jsem taky rád, že už Gougy nemá toho banána. A taky jsem rád, že můžu zase nadávat na Prim a nic se mi nestane. A taky vás mám rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Já se jen nestačím vždy divit co tady někteří "členové" dokáží rozpoutat za šílenství... Je zvláštní jak , sedíc v bezpečí svého PC , je každý drsný radikál, bojovník... a pak face of face jsou všichni jako cukroušci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Já se jen nestačím vždy divit co tady někteří "členové" dokáží rozpoutat za šílenství... Je zvláštní jak , sedíc v bezpečí svého PC , je každý drsný radikál, bojovník... a pak face of face jsou všichni jako cukroušci A Onione, čím to je, že standardní člen fóra safi má tu moc rozdávat příkazy moderátorům ke smazání čehokoliv? Přehlédl jsem snad něco v hierarchii? Root Admin > safi > Moderators ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 A Onione, čím to je, že standardní člen fóra safi má tu moc rozdávat příkazy moderátorům ke smazání čehokoliv? Přehlédl jsem snad něco v hierarchii? Root Admin > safi > Moderators ? Asi je to charizmatický vůdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 A Onione, čím to je, že standardní člen fóra safi má tu moc rozdávat příkazy moderátorům ke smazání čehokoliv? Přehlédl jsem snad něco v hierarchii? Root Admin > safi > Moderators ? Jaky prikazy? Hele, moderatori, zamknete to tu. K nicemu to nepovede. Ehm a az se to tu zamkne, tak to budu najednou ja, kdo dava prikazy moderatorum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 A Onione, čím to je, že standardní člen fóra safi má tu moc rozdávat příkazy moderátorům ke smazání čehokoliv? Přehlédl jsem snad něco v hierarchii? Root Admin > safi > Moderators ? příspěvek 87 - bod č2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Panove neblbnete.Jsem tu pouze rok,ale vidim ,ze se vam podarilo vytvorit paradni stranky,s nadechem sveta ,jak by mel mozna vypadat.Jsem tu krome dovci ,kazdej den nekolik hodin a za stravenej cas tady ,vam musim podekovat.V tomhle fiktivnim svete se nepotkate se zakladnimi vlastnostmi vetsiny naroda.Nezavidite si nove kousky,nezavidite si uspech ,ani prachy.Radi pochvalite nove prirusky,prestoze by ste si je nikdy nekoupili,protoze v nich umite najit to hezky,proc si je majitel koupil.Uprimne se tady radujete z novych clenu rodin,novych manzelek a ruznych vyroci.Radi a bez postranich umyslu si navzajem poradite prakticky ve vsech oborech...Nema ,podle meho, vubec smysl se babrat v par- mozna- nepovedenejch vetach ,at uz je napsal kdokoli.V tomhle svete,jakkoli je idealni ,je moc tezke udrzet rovnovahu a praci moderatora bych nebral,ani za prachy.Clenove tady jsou k sobe podstatne bliz,nez na jinejch forech a proto jsou na ruzne zasahy do svejch myslenek a prispevku citlivejsi-coz je naprosto pochopitelny.Gougy jestli muzu...hod to za hlavu ,vzdyt jde vo hovno,a sam vidis,ze budes chybet.Vdyt ten svet vokolo,jde uz takhle do prdele,tak alespon tady tomu nemusime pomahat......................................................Ty Onione ,jak si to myslel s tim,ze jsem cukrousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Panove neblbnete.Jsem tu pouze rok,ale vidim ,ze se vam podarilo vytvorit paradni stranky,s nadechem sveta ,jak by mel mozna vypadat.Jsem tu krome dovci ,kazdej den nekolik hodin a za stravenej cas tady ,vam musim podekovat.V tomhle fiktivnim svete se nepotkate se zakladnimi vlastnostmi vetsiny naroda.Nezavidite si nove kousky,nezavidite si uspech ,ani prachy.Radi pochvalite nove prirusky,prestoze by ste si je nikdy nekoupili,protoze v nich umite najit to hezky,proc si je majitel koupil.Uprimne se tady radujete z novych clenu rodin,novych manzelek a ruznych vyroci.Radi a bez postranich umyslu si navzajem poradite prakticky ve vsech oborech...Nema ,podle meho, vubec smysl se babrat v par- mozna- nepovedenejch vetach ,at uz je napsal kdokoli.V tomhle svete,jakkoli je idealni ,je moc tezke udrzet rovnovahu a praci moderatora bych nebral,ani za prachy.Clenove tady jsou k sobe podstatne bliz,nez na jinejch forech a proto jsou na ruzne zasahy do svejch myslenek a prispevku citlivejsi-coz je naprosto pochopitelny.Gougy jestli muzu...hod to za hlavu ,vzdyt jde vo hovno,a sam vidis,ze budes chybet.Vdyt ten svet vokolo,jde uz takhle do prdele,tak alespon tady tomu nemusime pomahat......................................................Ty Onione ,jak si to myslel s tim,ze jsem cukrousek souhlasím kromě zvýrazněného textu - gougy udělal z moderátorů blbce, pózisty a šikanéry = tady by spíše byla na místě omluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Panove neblbnete.Jsem tu pouze rok,ale vidim ,ze se vam podarilo vytvorit paradni stranky,s nadechem sveta ,jak by mel mozna vypadat.Jsem tu krome dovci ,kazdej den nekolik hodin a za stravenej cas tady ,vam musim podekovat.V tomhle fiktivnim svete se nepotkate se zakladnimi vlastnostmi vetsiny naroda.Nezavidite si nove kousky,nezavidite si uspech ,ani prachy.Radi pochvalite nove prirusky,prestoze by ste si je nikdy nekoupili,protoze v nich umite najit to hezky,proc si je majitel koupil.Uprimne se tady radujete z novych clenu rodin,novych manzelek a ruznych vyroci.Radi a bez postranich umyslu si navzajem poradite prakticky ve vsech oborech...Nema ,podle meho, vubec smysl se babrat v par- mozna- nepovedenejch vetach ,at uz je napsal kdokoli.V tomhle svete,jakkoli je idealni ,je moc tezke udrzet rovnovahu a praci moderatora bych nebral,ani za prachy.Clenove tady jsou k sobe podstatne bliz,nez na jinejch forech a proto jsou na ruzne zasahy do svejch myslenek a prispevku citlivejsi-coz je naprosto pochopitelny.Gougy jestli muzu...hod to za hlavu ,vzdyt jde vo hovno,a sam vidis,ze budes chybet.Vdyt ten svet vokolo,jde uz takhle do prdele,tak alespon tady tomu nemusime pomahat......................................................Ty Onione ,jak si to myslel s tim,ze jsem cukrousek Ty ji takový náš malý mazlík, obzvlášť na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Mně osobně celkem vadí(a není to jen záležitost Gougyho),že než aby se problém řešil-pokud nějaký nastane,okamžitě se najde někdo,kdo začne vyřvávat něco o šikaně,o zlovůli moderátorů,cenzůře a podobně...... Kurva chlapi,není tu nikdo(a že tu už nějakej pátek jsem),kdo by podobný věci dělal......normálně mám sto chutí(a teď je mi celkem šumák,jestli tu kvůli tomu zase bude někdo vyřvávat , nebo jestli kvůli tomu přijdu o moderátorská práva) dalšímu,kdo s něčím podobným příště přijde,ukázat,jak ta "zlovůle a šikana" vlastně vypadá....... Však se tu nějak známe,ne???? To je vážně takovej problém,když se něco děje,napsat??????Všechno se dá řešit......ale uznávám,že je mnohem pohodlnější "si kopnout"........on se vždycky někdo přidá...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Clovek se vrati ze sluzebky a nestaci se divit..... Doufam ze se to hodi do poradku, nezajimaji me zadny hadky , jen hezky hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Já byl taky párkrát smazanej, ačkoliv jsem si ani nemyslel, že ty příspěvky jsou offtopic. A i když si to myslim nadále, tak mi nevadí, že to někdo smáznul, protože si v klidu přiznám, že to bylo pouhých několik desítek klepnutí do klávesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se