Přejít na obsah

a co vaše manželky/milenky/přítelkyně či dcerky?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jan M
Odesláno (upraveno)

Dobrý den všem milovníkům hodinek,

moc by mne zajímalo jaké hodinky jste pořídily/si samy pořídili Vaše partnerky či dcery nebo třeba i babičky - prostě ženy ve vašem nejbližším okolí.

Případně by bylo zajímavé přiložit foto svých a "jejích" hodinek v případě partnerek. Něco jako takové partnerské foto vašich časoměřičů.

Momentálně nemůžu žádné foto přihodit, ale večer se o to pokusím!

Jan M

Upraveno uživatelem Jan M
  • Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
pritulka - BWC swiss - vintage, Citizen "potapky", Seiko 5, Wenger - limitka pro USArmy vojandy, na behani Timex Ironman... vetsina fotek je v mych galeriich (viz podpis - blog) a nechce se mi je duplikovat... :)

Kibi ty běháš s ní nebo jsi časoměřičem? :thumbsup_anim:

Odesláno

Moje manželka je imunní, asi bych za to měl denně děkovat všem bohům, ve který nevěřím :D

JInak se v mým bezprostředním okolí pohybujou dámy s GC, Omegou a právě se snažím jednu vicemiss přesvědčit o tom, že Rado je univerzál :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Přítelkyně kovové swatchky s chronografem a mamka se teď rozhodla koupit si dámské JLC Reverso v oceli...

Odesláno

Moje manželka je v tomhle úplnej mimoň. Včera dokonce odmítla jedny krásný dámský BWC, který by se k těm mým fakt hodily ...... no comment! :suicide_anim:

Odesláno

Moje přítelkyně dostala k unošení pozlacené Primky, nosí je ráda - co jsem zatím vypozoroval. :)

Ale že by byla chronomagor a dala za hodinky víc jak 1000 kč, to fakt není - takže je to na mě. :)

Odesláno

Moje máti se mnou šla, když jsem kupoval navitimery a odešla s Cocpit Lady, moc jí sluší, i když quartzky od Breitlingu mi přijdou jako rouhání, ale jak se zde mockrát řešilo, pro ženy je to asi lepší, ony to moc neprožívají. Mé drahé jsem vnutil Cartiery, nevím jaký model to přesně je, ale jsou to decentní dámské hodinky v oceli s perleťovým ciferníkem, moc jí sluší a stejně jako ty cocpity se hodí pro každou příležitost od pláže po ples...

Odesláno
díky, provokovat jsem nechtěl. Jen má myslím dobrý vkus (tak doufám že mě nevymění) :crying_anim02:

No kdyby náhodou jo, můžeš si být aspoň jistý, že to nebylo kvůli nedostatku hodinek ;)

Odesláno
No kdyby náhodou jo, můžeš si být aspoň jistý, že to nebylo kvůli nedostatku hodinek ;)

no nevím, pořád si stěžuje že jich má méně než já :thumbsup_anim:

Odesláno

Má životní družka jednoduše hodinky nemá ráda. Od té doby co jsem se jim začal víc věnovat je má ještě méně ráda. Takže nemá žádné a žádné nechce. Je to trochu ostuda pro chronomagora, vím... :guiltysmiley:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...