honza71 Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Ahoj, rád bych znal váš názor na tohle. Pohrávám si z myšlenkou mít troje hodinky od jednoho výrobce. Jedny pěkný na každý den. Druhé obyčejné, co se o ně nebudu ani trochu bát. No a třetí nějaké fajnové pro speciální příležitosti a pro krásný pocit, že mám ''něco''. Šel by do toho někdo ??? Mé úvahy jdou tímto směrem. K Chronograph Big Date bych pořídil ještě tyto : Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
lib Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 To je naprosto normální a přirozenej nápad.
honza71 Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 Pokud je to normální, fajn. Rád vám budu věřit ! Ty ''naháče'' se mi líbí a také v nich má být inhouse. A to slovo je tu velké zaklínadlo. Tož tak.
Boudy Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Já bych asi volil různé značky. Souhlas, jedině že bych se jmenoval Perrelet
Guest Snow Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 (edited) Honzo, musím s Tebou souhlasit, jen se Perreleta drž !!! Kdybych měl volit skeleton a že asi ano, protože Perrelet skeletony umí, volil bych jiný model. Co třeba tenhle ? Osobně byh šel do černého. Na něm mohu oči nechat. zdroj http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-mo...tte-No_7427.htm Edit - znáš tenhle odkaz ?KLIK Edit2 - nezapomeneš na mě s katalogem ? Edited November 21, 2009 by Snow
Vit Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Souhlas, jedině že bych se jmenoval Perrelet Nemám vůbec nic proti Perreletu. Myslel jsem to obecně.
Kalifx Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 (edited) Já myslím, že tři je moc. Preferoval bych dvoje hodinky od stejný značky... jedno jaký. V tvým případě bych koupil ty kostlivce (ale ty od Snowa vypadaj asi fakt líp) a na ty vlevo se vykašlal, protože jsou ze stejnýho hnízda jako ty co už máš, akorát nemaj ty ciferníčky. Brzo by jsi přemejšlel proč je vlastně máš... Edited November 21, 2009 by Kalifx
spiderer Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Ja bych troje hodinky ze tri od jedny znacky nechtel, radsi mam nejakou tu rozmanitost.. Pokud bys mel hodinek desitky, tak zase na druhou stranu proc ne.. Me Perrelet moc nebere, neco se mi libi, ale vadi mi to vroubkovani na bocich pouzder a celkove tam mam barieru mozna z toho duvodu, ze se neni kde v Praze podivat na kolekci na zivo..
bandicoot Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Já bych taky asi skončil u dvou - oblekovky a džínovky - značky u kterých stojí opravdu zato se poctivě a dlouze zamýšlet totiž nějaké low end modely na zahradu ke kolečku nemaj. Jako třetí k týdle sestavě plně postačej géčka, který můžeš tahat od pláže přes speleologický akce až po hory. Pokud sis už pohrál a dost ses vyblbnul, leccos si už poznal, pak ani nemusíš hledat rozmanitost a sestavě hodinek od jedný firmy nic nebrání.
Messiah Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Pokud bude majitel uspojkojen proč by nemohl mít všechny svý hodinky ze stejny staje? Ja osobne bych si to urcite dokazal predstavit B nebo O jedno nebo druhy
honza71 Posted November 22, 2009 Author Report Posted November 22, 2009 (edited) TO Snow: ty první se mi nelíbí. Druhý jo, ale jedině bez kaučuku. Odkaz znám. Na katalog nezapomenu, neboj. TO Kalifx: Brzo by jsi přemejšlel proč je vlastně máš... No přece proto, že .... ''se o ně nebudu ani trochu bát.'' Ale vážně, asi máš pravdu. Jsou hodně obyčejné. TO Bandicoot: Pokud sis už pohrál a dost ses vyblbnul, leccos si už poznal .... Nepohrál, nevyblbnul, nepoznal !!! Tahle úvaha mě má chránit před mnou samotným. Abych netěkal a nechtěl každé dva týdny něco jiného. Takhle bych se soustředil na zkompletování ''kolekce'' a neměl čas na ........ však vy víte !!! Jinak díky za názory pánové. Edited November 22, 2009 by honza71
Frantik Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Maloktera znacka (z tech vice dostupnych) ma tri modely, ktere by splnovaly vsechna meritka. Spider ma pravdu, krasa je v rozmanitosti........ Mnohem lepsi cesta je alespon v jednom pripade jit cestou limitovane edice, nebo soliteru. Proste koupit kousek usitej na miru, podepsanej, citove zainvestovanej, neco co nepujde jen tak prodat Me se to zatim povedlo dvakrat a funguje to, i kdyz nikdy nerikej nikdy........
falkkon Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Honzo, musím s Tebou souhlasit, jen se Perreleta drž !!! Kdybych měl volit skeleton a že asi ano, protože Perrelet skeletony umí, volil bych jiný model. Co třeba tenhle ? Osobně byh šel do černého. Na něm mohu oči nechat. zdroj http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-mo...tte-No_7427.htm Edit - znáš tenhle odkaz ?<a href="http://www.armstrongrockwell.com/Perrelet.htm" target="_blank">KLIK </a> Edit2 - nezapomeneš na mě s katalogem ? Ty jsou fakt hezký,ale můj problém je,že bych na nich musel oči nechat dost dlouho,než zjistím ,kolik je hodin
PavelK Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Šel by do toho někdo ??? Mě no nepřijde jako špatný nápad (i když v mém případě by na jeho realizaci bylo už pozdě). A moc se mi líbí ty skeletony, ty z toho prvního příspěvku.
Traveller Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Já bych asi volil různé značky. Taky tak - ikdyž kdyby se náhodou sešla jedna a opravdu by se mi líbily, asi bych to neřešil...
Recommended Posts