Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno

Naprostá šílenost :alien1: , ale jsou výborné.

ty dvě stěžejky jsou také u junghans mega, ale mám dojem, že pod sebou - eště, že má mechano čtyři ruce :D

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Skvělá šílenost! Gratuluju! :thumbsup_anim:

Ještě si k nim kup oblek a pomocníka a budeš dokonalej :lol:

bat_vampire.jpg

dogcostumes2.jpg

Odesláno (upraveno)

I za me velkej potlesk, tohle je naprostá uchylárna!!!!!! :D :D Ne kazdej na toto má koule...........ty ale evidentne ano. At ti delaji radost!!!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Velká gratulace k získání velice neobvyklých hodinek.Sedím nad těmi fotografiemi a jen nevěřícně zírám.Sice jsem tyhle motivy viděl,ale nyní musím uznat,že návrhář dovedl tyhle hodinky opravdu k dokonalosti.Člověk který se o hodinky nezajímá si může myslet něco o legraci,ale zpracování a dotažení detailů včetně bezva nápadu s krabičkou,to je tedy něco.Ještě jednou VELKÁ GRATULACE!!!

Odesláno

vyloženě hodinky na obchodní jednání, z toho si musí sednout protistrana na prdel a máš to v cajku, gratuluju, jsou tak ulítlé až se mi líbí, jen by mě znervozňovalo, že by na ně každý tlapkal...

Odesláno (upraveno)

Gratuluju k parádnímu kousku, který možná nepotěší zdejší vyznavače "decentní krásy", ale na druhou stranu jde o časem prověřenou klasiku. Vždyť už i Béla (první ambasador tohoto modelu) věděl...

post-1975-1259172892.jpg

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...