JPB Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Zdar panove, prosim, poradili byste s vyberem znacky, modelem? Rad bych nejake neotrele nejspise trochu sportovnejsi hodinky, snad chronography, ale dochazi mi inspirace a ne a ne najit neco...co by...:-) Momentalne mam Rolady Daytony v oceli s cernym cifernikem. Klidne bych dalsi chronography s tmavym cifernikem, ale rad bych podobny level jako Rolady. Urcite se mi nechce jit do Omegy nebo Heuer Tag nebo IWC, pac bych mel pocit, ze ze jdu o kron zpet. at uz je to krok zpet v hodinarine, strojku, historii nebo vyjmecnosti. Paneraie jsou hezke, ale taky uz trochu okoukanejsi. Nejradeji bych neco, co je podobne urovne, hodinarsky uznavane, ale pozna to jen fajnsmekr, tzn. vynikajici hodinky, ale nesprofanovane. Napada vas neco Dikes
Well Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Grand Seiko, Nomos, Dornblueth & Sohn, Glashütte Original. Tady najdeš spoustu krásných, leč dost drahých hodinek http://www.roleks.se/basel2009.htm
redd Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 (upraveno) Mě se líbí tyhle... Rallye MONTE-CARLO Historique Flyback Chronograph "MONTE CARLO 1973" REF : 49585-11-131-BA6A Material : Steel Dimensions / Diameter : 40,00 mm Height : 13,10 mm Case-back : Secured by 7 screws Water resistance : 3 ATM (100 feet) Movement : GP0337A, automatic Calibre : 13 ''' Frequency : 28,800 Vib/h (4 Hz) Jewels : 63 Power reserve : min. 46 hours Functions : Hour, minute, small second, date, fly-back chronograph Limited edition to 250 pieces Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. prosince 2009 uživatelem redd
ppprochy23 Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Já bych volil Glashuette Original, to je extraliga. Dornblueth je také super, ale vadí mi, že tam není vlastní kalibr. Je sice nádherný, zlaté chatony, mikroregulace, ruční rytí s možností individualizace a super upravený, který s původním základem nemá téměř nic společného, ale ......... není 100% in house. Čekací doba je tuším 9 měsíců. Moje volba by byla: 1. GO 2. Dornblueth
utrejch Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Neco od Blancpain ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem utrejch
Návštěvník Snow Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronographs - ber pouze jako příklad u Audemars Piguet najdeš podobných modelů hodně http://www.vialuxe.com/Blogs/?p=1827 GIRARD-PERREGAUX Sea Hawk Pro 1000 meters zdroj http://gp.watchprosite.com/show-forumpost/.../ti-411251/s-0/ Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem Snow
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Perrelet Turbine.... neskutečné a zcela určitě neotřelé: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New Milis Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Kdepak Doxa, pravdu dí Zimník: AP. Vyšší level než Rolex, sportovní, svým způsobem decentní, chrona, ranec za ně, nikdo je nezná a nepozná... Nádhera. Anebo chrona od Vacheron Constantin, ale ty už jsou imho moc decentní...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Ty AP nemusí bejt ani chrona.......
911 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Kdepak Doxa, pravdu dí Zimník: AP. Vyšší level než Rolex, sportovní, svým způsobem decentní, chrona, ranec za ně, nikdo je nezná a nepozná... Nádhera. Anebo chrona od Vacheron Constantin, ale ty už jsou imho moc decentní... zrovna na ty chrona od VC jsem koukali s lolohhem ted a prohlasil, ze jako ty si dokaze predstavit. a to je nejaky znalec, pan loloHH. ne nadarmo ma ve znaku HH
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Škoda, že JPB nenapsal nějaký cenový limit...tak se to může táhnout do výšin nejvyšších..
lolohh Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 zrovna na ty chrona od VC jsem koukali s lolohhem ted a prohlasil, ze jako ty si dokaze predstavit. a to je nejaky znalec, pan loloHH. ne nadarmo ma ve znaku HH Jo, ty byly nádherné. Narozdíl od AP, které se mi moc nelíbí. Kdybych vybíral takovéto hodinky, tak bych došel do Pařižské (a jinam) a všechno bych si osahal. Myslím hodinky.
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Girard Perregaux Monte Carlo... Perfektní hodinky
honza71 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Ahoj, zkoušel jsem si teď v sobotu Girard-Perregaux Monte Carlo 1970 i VC Overseas chronograph. První limitka 250ks (a jsou ještě k sehnání) za 7.500,- euro. Ty VC jsou "obyčejná" produkce a chtějí za ně 14.000,- euro. Bál bych se usazování špíny okolo lunety !!! Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem honza71
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 anebo....jestli to má být opravdu něco,co jen tak neuvidíš.....a není to omezeno penězma.....tak Urwerk www.urwerk.com
911 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 a co Primky s novym kalibrem? neni to kacirska myslenka?
New Milis Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Ahoj, zkoušel jsem si teď v sobotu Girard-Perregaux Monte Carlo 1970 i VC Overseas chronograph. První limitka 250ks (a jsou ještě k sehnání) za 7.500,- euro. Ty VC jsou "obyčejná" produkce a chtějí za ně 14.000,- euro. Bál bych se usazování špíny okolo lunety !!! Usazování špíny kolem lunety.... no jo, tak to je vážný problém. V tom případě doporučuju Seiko Monster.
bandicoot Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Hele, svým způsobem fádní Rolády na tahu máš (no flame), co něco neotřelého a sportovního na kůži od Jaeger-LeCoultre z řady Master Compressor?
lolohh Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Hele, svým způsobem fádní Rolády na tahu máš (no flame), co něco neotřelého a sportovního na kůži od Jaeger-LeCoultre z řady Master Compressor? Na gumě!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se