filo-boxer Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Proč? Má to jako ty, taky nebude nikdy potřebovat hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 ten ano tomu nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 (upraveno) fotka z dnešního sezení...v září a říjnu budeme a Fishem pokračovat na horní části paží a hrudi Pěkná práce. Vkusně zvolené barvy. Já byl vždycky spíš příznivcem B/W tattoo, poslední dobou ale uvažuju že si (spíš časem) nechám udělat komplet rukáv a propojím tak již realizované rameno s předloktím.Btw, motiv má hádám nějaký hlubší smysl - můžeš se podělit? Upraveno 21. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Shodou okolností tohle je Fisherova dnešní práce (zdroj: jeho FB) Ruka není moje Být to Seika SKX, možná... takhle nvm-nvm Ale práce tatéra pěkná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Tak včera na Prague tattoo convention jsem si nechal udělat první kérku! Nečekal jsem, že to udělám hned ten den, ale jsem z toho nadsenej! Tomu motivu nešlo odolat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Tak včera na Prague tattoo convention jsem si nechal udělat první kérku! Nečekal jsem, že to udělám hned ten den, ale jsem z toho nadsenej! Tomu motivu nešlo odolat Tak tomu rikam mit jasnej zivotni postoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dobra romantika;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orite Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Taky přidam můj novej přírustek. Zatim rozděláno a ještě minimálně jedno sezeníčko proběhne, než bude hotovo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 No flame, ale kdysi meli tetovani namornici, vojaci, clenove motorkarskych gangu, vezni atd. proste bad ass chlapi. Jenom dneska ho ma kazdej chcipak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Pcho-presne tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 +2 pekne receno! Naprosty souhlas. Je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 (upraveno) No flame, ale kdysi meli tetovani namornici, vojaci, clenove motorkarskych gangu, vezni atd. proste bad *** chlapi. Jenom dneska ho ma kazdej chcipak...Tiez no flame. Ale zacinam mat pocit ze dnes skutocni machri / alfa samci zacinaju byt prave ti, ktori su nepokresleni. Ktori maju dostatok sebavedomia, osobnostnej integrity a asertivity a nemusia sa namiesto toho pocmarat Edit: tie zmienene skupiny maju kerky uz zauzivane, tam su asi stale pokresleni aj sefovia sefov Upraveno 4. července 2015 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Souhlas. Tetování je hnus a je nutne ho odsoudit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Nesouhlas.V porovnání s dědečkovou kotvou na ruce jsou dnešní tetování fakt hezký.Rozdělil bych to i podle pohlaví, co vidím okolo sebe tak ženy jsou tetované protože to je móda, ale pánové nad tím přemýšlí / nebo tím něco vyjadřují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Souhlas. Tetování je hnus a je nutne ho odsoudit!To si nemyslim. Preco? Nech si kazdy kresli na seba co chce / co potrebuje / k comu ho prinutia atd. Pre nejaku skupinu ludi to nieco o tom pokreslenom cloveku vypoveda. A pre inu skupinu to vypoveda zase nieco ine Edit: pokreslene zena u mna vyvolava asociaciu lacnej slapky. Upraveno 4. července 2015 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Ja neodsuzuju tetovani jako takove to urcite ne. Pokud ma nekdo spravnou muskulaturu a je to tvrdej chlap - biker, vojak, fighter atd. - patri to k tomu. Jenom mi prijde, ze dneska je pokerovanej kazdej backora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 To si nemyslim. Preco? Nech si kazdy kresli na seba co chce / co potrebuje / k comu ho prinutia atd. Pre nejaku skupinu ludi to nieco o tom pokreslenom cloveku vypoveda. A pre inu skupinu to vypoveda zase nieco ine Edit: pokreslene zena u mna vyvolava asociaciu lacnej slapky.Přesně, ženský vypadaj jako slapky a chlapi jako muklove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Ja neodsuzuju tetovani jako takove to urcite ne. Pokud ma nekdo spravnou muskulaturu a je to tvrdej chlap - biker, vojak, fighter atd. - patri to k tomu. Jenom mi prijde, ze dneska je pokerovanej kazdej backora. Tak to jsem měkkej, ale možná nebudu bačkora. Jinak, vyměnili nám na zahrádce hočlinu, co roznáší pivo, pořád jsem si říkal, co je na ní takovýho jinýho. Nemá ani jednu kerku, teda aspoň na těch částech těla, co byly nezakrytý. A to se mi na ní líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Měl bys to zkusit Franto. Aspoň jednou. Fakt. Odsuzuješ to neprávem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Měl bys to zkusit Franto. Aspoň jednou. Fakt. Odsuzuješ to neprávem.Myslíš? No tak ja uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se