nickolas Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Jedna chronomagorka z netuIMG_0506.PNG Čumím na to a říkám si "kurňa co je tohle za část těla...asi ruka, ale nějaká divná". A ono je to tělo, nikoliv jen část Na monitoru to jde vidět poměrně hned, ale na mobilu jsem fakt nevěděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Čumím na to a říkám si "kurňa co je tohle za část těla...asi ruka, ale nějaká divná". A ono je to tělo, nikoliv jen část Na monitoru to jde vidět poměrně hned, ale na mobilu jsem fakt nevěděl...Já to nepoznal taky, až jsem si to přečetl, asi jinak vyboulená hemisféra nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ještě jak leží na tom kostkovaném povlečení, tak se mi to na tom malém displeji jevilo jako košile... Jsem si říkal, tvl co to je za ruku a ještě tak nějak divně z výstřihu nebo co...Ale jinak u psychologa poznávám fleky úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 tvl, Rorschachův test...to nejni vůbec špatný nápad pro kérku...tady třeba pro fanoušky Star Wars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Nebo spíš Predátora? Vo tom asi ten test je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Nebo spíš Predátora? Vo tom asi ten test je ...Hele jestli se nechceš nechat pokérovat, tak nás tady neruš a vodprejskni, emajle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Jednou se mi vo tetování zdálo, vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Jsou tady i nějací fandové old school tatoovek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 sect:veľmi dobre čo to je za stroj najprv som pozeral či dobre vidím či si to ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 no tie linky sú krivé jak...Jestli to je křivé nevím, mi se nezdá a líbí se mi to, každopádně křivá je ruka Jsem zvědavý až bude hotovo ....držím palce :-)Díky Afri. Přijde tam na závěr i špetka Afriky 13 je asi šťastné číslo, čas na hodinkách asi nebude náhoda, co? Dík. 13 je šťastné číslo a navíc to dohromady dává datum 9. 7. 13, kdy se narodil maloch sect:veľmi dobre čo to je za stroj najprv som pozeral či dobre vidím či si to ty.Je to typ sect2013 , jo vidíš dobre... Stav po druhém sezení, ještě chybí jedno a mělo by být pro začátek hotovo. Fotka blbá jak hrom, ale sám to lépe nezvládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 To je eta nebo nejaky inhauz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Sect: s dalším sezením bych počkal až sundáš tepláky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Sect: s dalším sezením bych počkal až sundáš tepláky.Myslis jako Tetovaci salon Valdice? edit: chbelo mi tam a Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Ne že by to nebylo ale pěkný, když beru v potaz propisku a motorek z walkmana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Třeba je takový vzhled úmysl...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Jedna z netu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 omg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 To tady trošku oživím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Celkem dost ti to krvácí, přeji brzké zahojení. Já jsem tento týden narazil na tento projek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se