MaxT Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Jako bývalý militantní odpůrce tetování jsem se zbláznil a řekl si, že chci rukávy. No a jelikož jsem 38 let zarytý fanda Beatles, motiv kterého nebudu litovat byl jasný.Po spolupráci s tatérem mám tento návrh.Kontury jsou od středy již na ruce a ve čtvrtek jdu stínovat a barvit. Kompletní kontury trvaly 5 hodin v kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 To bude hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Rozhodoval / odhodlaval jsem se tak 5 let ale nakonec to klaplo až nyní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Rozhodoval / odhodlaval jsem se tak 5 let ale nakonec to klaplo až nyní už to viděl manťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 BeatlesSuperextrapsychedelic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 už to viděl manťák?Já se s ním moc neznám takže pochybuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) MaxT - velmi pekne. Toto je pecka motív, prevedenie. Radost na furt. Upraveno 6. května 2019 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Musím udělat ten rukáF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Copak to je za zvířátko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Copak to je za zvířátko?Takovej depres.panáček podle ohlasů, někomu to přijde jako sovička. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Takovej depres.panáček podle ohlasů, někomu to přijde jako sovička. :-)Aha. Říká se, že tetování většinou vystihuje jejich majitele. Je tomu tak i v tomhle případě? Ptám se, je to každýho věc, někdo má rád abstraktní kerky, někdo komiksový motivy, někdo si rozumí s nějakou Oi!/punk tématikou, jinej má rád biomechaniku, japonský motivy, runy, oldschool...každýho věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Nevím jestli to vystihuje majitele. První jsem dal tak 25 let zpět a teď to chci nějak dotáhnout. Byla dlouhá pauza. Nemám jednotnou tématiku.U mě asi rozhoduje momentální rozpoložení, věk i osobní věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 V pořádku, člověk stárne a některý názory a myšlenky se mění, to je přirozený. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vyhledávač v tomhle vlákně nenašel slovo Messi, tak jen pro inspiraci - detail ruky. Lionel Andrés Messi Cuccitini ma asi ozubený kolečka rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Dorian Yates a jeho nový chrbát. Vyzerá to dobre na tej ploche hehe, i keď bývala väčšia, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Záda Bena Afflecka... ...divný tetování pro Batmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Backpiece by Tim Hendricks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Takže martar to tady vlastně změnil na vlákno "Jaký tetování mají VIP". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Třeba to je Roland a přátelé ....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Nebojte už končím, hodil jsem to sem pro porovnání jak by to mělo/nemělo vypadat. Třeba se někdo inspiruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se