Kalisport Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Fotka i kérka z roku 2016 aktuální cvaknu snad za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 38 minutami, Kalisport napsal: Fotka i kérka z roku 2016 aktuální cvaknu snad za chvilku Ta rouška je aktuální až dost . Hezká práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Myslim že jsem předběhl dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 A aktuálně... rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Po delší době opět na místě činu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Tak zitra jdu k Elis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Dneska jsme dokončili lýtko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 V 14. 6. 2021 v 11:01, nickolas napsal: Tak zitra jdu k Elis Tak co, jak to probehlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Tak uz jsem zazil prijemnejsi kratochvile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Bylo to dobry. Vydrzet se to dalo a Elis je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Proc je ta nohavice v jine barve nez predloha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Jí došla červená, ne asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 35 minutami, Geodet napsal: Jí došla červená, ne asi. Sem to ale ťululum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Já bych řek, že se normálně spletla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 No, koukal jsem na ruzny variace predloh a myslim, ze v tomto pripade to nakonec nijak nevadi. Kdyby udelala cervenou kouli, bylo to docela blby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Za me, nepodstatna marginalie. Nakonec ani ta cervena koule by nevadila, vzdyt je to pohadka Naopak jsem puvodne nebyl uplne ok s tim, ze bude nohavice a vrch ve stejne barve. Pak jsem si k tomu dovymyslel pribeh, ze je v cervenym ribanu. No tak si vymyslim jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 před 38 minutami, nickolas napsal: Za me, nepodstatna marginalie. Nakonec ani ta cervena koule by nevadila, vzdyt je to pohadka Naopak jsem puvodne nebyl uplne ok s tim, ze bude nohavice a vrch ve stejne barve. Pak jsem si k tomu dovymyslel pribeh, ze je v cervenym ribanu. No tak si vymyslim jinej Jasny, ostatne co jsem koukal, tak vetsinou ma cervenej kabat a gate nejaky jiny. I kdyz jsem narazil i na cerveny, ale toho bys nechtel. Kazdopadne takhle mi to prijde lepsi verze a motiv je super. Me zas laka neco z Fantastic mr. Fox, ale furt nevim co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Me to jenom chlapci uprimne zajimalo, doufam, ze to neberete jako flame. Peace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Ja jsem puvodne vychazel z filmu, kde ho hraje Kopecky. A tam vlastne zadnou barvu nema. Pak jsem do toho chtel pustit i kus osobnosti taterky a taky se muselo pocitat s velikosti atd. Takze nakonec je to uplne jiny, ale tak uz to chodi. Ja jsem kazdopadne full spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 před 3 minutami, Murphy97 napsal: Me to jenom chlapci uprimne zajimalo, doufam, ze to neberete jako flame. Peace. V pohode, taky me to prekvapilo. Ale tim ze mi to nevadi, po duvodu nepatram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se