vanderB. Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna co Koi Tattoo Přelouč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 29 minutami, warann napsal: No, pokud to neni podvodnik anebo to nema brutalne upraveny fotoshopem, tak by to mela byt jeho realna prace. Mrkni na ten prvni odkaz. Ma toho tam spoustu, nektery jeste lepsi. No, anebo si udelam vylet do Barcelony Nevim no, me to přijde až moc dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 1 hodinou, vanderB. napsal: co Koi Tattoo Přelouč? Nevim, znami odtud neco maji, neni zo spatny, ale zrovna ty portrety se daji asi posrat ze vseho nejvic. před 1 hodinou, Frantik napsal: Nevim no, me to přijde až moc dokonale No jo no, asi proto se mi to libi. Ok, ustoupim, tak aspon neco takovyho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 8 minutami, warann napsal: Nevim, znami odtud neco maji, neni zo spatny, ale zrovna ty portrety se daji asi posrat ze vseho nejvic. Jj, spíš vtip...já jen když jsme ze stejného kraje koukal jsem, že se dost zlepšil, ale portrét je těžkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna @vanderB. Jasný, tak se ozvi, až pojedeš kolem našeho vidlákova ;-). No a k věci, tak jsem se přemohl a napsal mu poptávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Baví mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medy Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Už jsem pár h8 dostal, ale je to jak s kofolou. Když ji miluješ, ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Jako jestli je tohle kérka a ty to cheš, tak se na hejty můžeš z vysoka, páč je to supr práce a všechno ostatní ti může bejt šumák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna (upraveno) @warann v podobném stylu co posílals tyjo se mi vybavují taky jen zahraniční (ale je to troch blíž v rámci Evropy aspoň). Mrkni třeba na Krisztian Blaho. Případně Tattoo Silverback má na stránkách hromadu tatérů z celé Evropy, kteří tam jezdí tetovat a slouží to jako super přehled. Z ČR/SR mě napadá možná třeba Lenka Gašpariková. Upraveno 30. srpna uživatelem Happy88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna @Happy88 Díkes, ta Gašpariková mě nezaujala, ale zbytek dobrý. Já ještě koukal na https://www.zofkaart.com/tetovani (ale chci kérku od Žofky? ) a nějak furt nevím, co si o tom myslet. Technicky dobrý, ale něco tomu chybí, byť třeba ten Čapek s Krylem dobrý. No a pak ještě jedna Polka, taky zajímavý. Jinej styl než hledám, ale Cave mi přijde povedenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Tak se mi borec, resp. jeho asistent (!) ozval, jsem zvědav co z toho vyleze. Kromě Barcelony dělá v Madridu, kam zrovna plánujeme výlet, to by bylo super, kdyby to klaplo, ale to by byla velká náhoda. A pak prej ještě občas Curych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Jinak taky na tom makam u Rafana, neflakam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září V 31. 8. 2024 v 15:01, warann napsal: Tak se mi borec, resp. jeho asistent (!) ozval, jsem zvědav co z toho vyleze. Kromě Barcelony dělá v Madridu, kam zrovna plánujeme výlet, to by bylo super, kdyby to klaplo, ale to by byla velká náhoda. A pak prej ještě občas Curych. Ahoj, podobný styl a věci dělá Sarra https://www.instagram.com/sarra_amy_stone.ink/?__d=1 . Super baba, super přímá zkušenost s tetováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Ok, díkes, zaeviduju do "zálohy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září V 29. 8. 2024 v 13:44, warann napsal: @vanderB. Jasný, tak se ozvi, až pojedeš kolem našeho vidlákova ;-). No a k věci, tak jsem se přemohl a napsal mu poptávku. Ještě k tomu Tattoo Koi Přelouč. Příjemný starší pán, má svojí úroveň, ale po pokusu o něco složitějšího jsem byl nucen vyhledat někoho jiného. Ohledně portrétu bych se rovnou obrátil na někoho, kdo se na ně specializuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) Jasný, to si taky myslím. Ale jak už jsem psal, komunikuju s tímhe borcem, tak jsem zvědav jak to dopadne. https://www.tattoofilter.com/artists/casabo.tattoo Takhle mi to přijde super (byť ani toto, ani Travoltu vedle nechci). Upraveno 2. září uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 18 hodinami, Frantik napsal: Jinak taky na tom makam u Rafana, neflakam se To je hezký, kazetu jsem do rukávu taky nechal zakomponovat. Jen nafotit to neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Ja to taky neumim nafotit, ale to je jedno Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září V 2. 9. 2024 v 15:49, warann napsal: Jasný, to si taky myslím. Ale jak už jsem psal, komunikuju s tímhe borcem, tak jsem zvědav jak to dopadne. https://www.tattoofilter.com/artists/casabo.tattoo Takhle mi to přijde super (byť ani toto, ani Travoltu vedle nechci). Úplně si nedokážu představit, jak moc je těžké se dostat tomuto taterovi do diáře, ale prej je to legenda. A navíc loni jsem ho zahlédl na SEWu, takže asi taky hodinkovej (teda aspoň si myslím že to byl on, kdyžtak mě opravte) . https://www.lukaspolacek.art/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září To taky neni spatny, ale prave mi potvrdili termin na listopad do Madridu, kde stejne v tu dobu budeme, jen o vikendu odeslu rodinu a ja tam zustanu o 2 dny dyl. Na jeden den teda program mam, ale na sobotni vecer a celou nedeli musim vymyslet, jak se zabavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se