Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

před 29 minutami, warann napsal:

No, pokud to neni podvodnik 😁 anebo to nema brutalne upraveny fotoshopem, tak by to mela byt jeho realna prace. Mrkni na ten prvni odkaz. Ma toho tam spoustu, nektery jeste lepsi.
No, anebo si udelam vylet do Barcelony 😁

Nevim no, me to přijde až moc dokonale 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, vanderB. napsal:

co Koi Tattoo Přelouč? 🤔

Nevim, znami odtud neco maji, neni zo spatny, ale zrovna ty portrety se daji asi posrat ze vseho nejvic. 

před 1 hodinou, Frantik napsal:

Nevim no, me to přijde až moc dokonale 🙂 

No jo no, asi proto se mi to libi. Ok, ustoupim, tak aspon neco takovyho:

IMG_2547.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, warann napsal:

Nevim, znami odtud neco maji, neni zo spatny, ale zrovna ty portrety se daji asi posrat ze vseho nejvic. 

Jj, spíš vtip...já jen když jsme ze stejného kraje :) 

koukal jsem, že se dost zlepšil, ale portrét je těžkej

Odkaz ke komentáři

@warann  v podobném stylu co posílals tyjo se mi vybavují taky jen zahraniční (ale je to troch blíž v rámci Evropy aspoň). Mrkni třeba na Krisztian Blaho. Případně Tattoo Silverback má na stránkách hromadu tatérů z celé Evropy, kteří tam jezdí tetovat a slouží to jako super přehled.

Z ČR/SR mě napadá možná třeba Lenka Gašpariková.

Upraveno uživatelem Happy88
Odkaz ke komentáři

@Happy88 Díkes, ta Gašpariková mě nezaujala, ale zbytek dobrý. 

Já ještě koukal na https://www.zofkaart.com/tetovani (ale chci kérku od Žofky? 😀) a nějak furt nevím, co si  o tom myslet. Technicky dobrý, ale něco tomu chybí, byť třeba ten Čapek s Krylem dobrý.

No a pak ještě jedna Polka, taky zajímavý. Jinej styl než hledám, ale Cave mi přijde povedenej. 

image.png.9b3bde16e430104373b6da96dec19c93.png

Odkaz ke komentáři

Tak se mi borec, resp. jeho asistent (!) ozval, jsem zvědav co z toho vyleze. Kromě Barcelony dělá v Madridu, kam zrovna plánujeme výlet, to by bylo super, kdyby to klaplo, ale to by byla velká náhoda. A pak prej ještě občas Curych. 

Odkaz ke komentáři

V 31. 8. 2024 v 15:01, warann napsal:

Tak se mi borec, resp. jeho asistent (!) ozval, jsem zvědav co z toho vyleze. Kromě Barcelony dělá v Madridu, kam zrovna plánujeme výlet, to by bylo super, kdyby to klaplo, ale to by byla velká náhoda. A pak prej ještě občas Curych. 

Ahoj, podobný styl a věci dělá Sarra https://www.instagram.com/sarra_amy_stone.ink/?__d=1 . Super baba, super přímá zkušenost s tetováním. 

Odkaz ke komentáři

V 29. 8. 2024 v 13:44, warann napsal:

@vanderB. Jasný, tak se ozvi, až pojedeš kolem našeho vidlákova ;-). No a k věci, tak jsem se přemohl a napsal mu poptávku. 

Ještě k tomu Tattoo Koi Přelouč. Příjemný starší pán, má svojí úroveň, ale po pokusu o něco složitějšího jsem byl nucen vyhledat někoho jiného. Ohledně portrétu bych se rovnou obrátil na někoho, kdo se na ně specializuje. 

Odkaz ke komentáři

V 2. 9. 2024 v 15:49, warann napsal:

Jasný, to si taky myslím. Ale jak už jsem psal, komunikuju s tímhe borcem, tak jsem zvědav jak to dopadne.

https://www.tattoofilter.com/artists/casabo.tattoo

Takhle mi to přijde super (byť ani toto, ani Travoltu vedle nechci).

Pulp Fiction - Micro-realist tattoo

image.jpeg.53fefb64a78b36fc1c9076a994e07e4b.jpeg

Úplně si nedokážu představit, jak moc je těžké se dostat tomuto taterovi do diáře, ale prej je to legenda. A navíc loni jsem ho zahlédl na SEWu, takže asi taky hodinkovej (teda aspoň si myslím že to byl on, kdyžtak mě opravte) 😉https://www.lukaspolacek.art/

Odkaz ke komentáři

To taky neni spatny, ale prave mi potvrdili termin na listopad do Madridu, kde stejne v tu dobu budeme, jen o vikendu odeslu rodinu a ja tam zustanu o 2 dny dyl. Na jeden den teda program mam, ale na sobotni vecer a celou nedeli musim vymyslet, jak se zabavit 😁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...