Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Přehnané kérky mi vadí, asi jsem konzerva, ale tuhle bych asi vedle sebe snesl.

Jak vidím,debata se netočí jen kolem kérky,ale vztahuje se i přímo k této osobě.Tak si dovolím za mně srovnat věc na správnou míru.Jestliže budu o téhle dívčině uvažovat v rámci času,který je náma chlapama tak rád prodlužován (u někoho teoreticky u někoho dokonce i prakticky :-)),její tetování by mi nevadilo vůbec,ani její ne až tak dokonalý obličej,ani její malinko kratší nohy k jinak dokonalé figuře,naopak,bylo by zajímavé sledovat, je-li to dračice ,puťka,či nějaký ten normál  :lol2:  ,v druhém případě,že bych tuto dívčinu miloval,bych ji musel akceptovat se vším všudy,jak se říká,láska je slepá,tedy i s kérkou a taky nemyslím,že by to mělo nějaký vliv.Teď a tady jsem posuzoval pouze tu kérku.

A ten román se jmenoval Avenger.Doporučuji knihu,je skvělá jako vždy, ale film stojí za starou bačkoru a je to ztráta času.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já o tetování přemýšlím taky...moje představa jsou přesýpací hodiny s křídly, které odlétají pryč a pod tím nápis Time is over...měl by to být symbol toho, že některé životní etapy prostě končí a je potřeba pokračovat dál...nějaký názor na to?

Hezky napad. To je jedno z tetovani, ktere ma smysl.ve dvaceti i v devadesati...

Odkaz ke komentáři

No myslím, že bude  :)

IMHO největší průser v tetování je módnost a stádovitost - vlna celtic tattoo - všichni mají kříže, vlna tribal - všichni jsou Maoři, i když vůbec nevědí, který bije, vlna hvězd na přeloktí, vlna jmen dětí.

Vytrapte se s originálním nápadem. Nevznikne hned, ale aspoň bude svět potom pestřejší. Viděl jsem kérku borce, který visel na rodině, tak měl na sobě postavu anděla strážného, který držel v ruce tři stuhy (manželka a děti). Sám bych to na sebe nedal, trochu kýčovité, ale nápad jsem ocenil

Ještě bych doplnil vlnu čínských znaků, v té době každej vypadal jak výstřižek menu z čísnké restaurace. Zajímalo by mě, kolik lidí na sobě nosí kuřecí maso s bambusovými výhonky a považuje to za znak pro sílu, odvahu, draka, nebo něco podobnýho.

Nejvíc se mi líbil názor, co na to měla kamarádka, která o tetování uvažuje už dlouho. Vždycky, když má pocit, že má jasno, tak si nápad poznačí a pokud jí to dává smysl i za rok, tak do toho jde. Dá se tím IMHO pěkně předejít těm módním výstřelkům.

Odkaz ke komentáři

Ještě bych doplnil vlnu čínských znaků, v té době každej vypadal jak výstřižek menu z čísnké restaurace. Zajímalo by mě, kolik lidí na sobě nosí kuřecí maso s bambusovými výhonky a považuje to za znak pro sílu, odvahu, draka, nebo něco podobnýho.

Nejvíc se mi líbil názor, co na to měla kamarádka, která o tetování uvažuje už dlouho. Vždycky, když má pocit, že má jasno, tak si nápad poznačí a pokud jí to dává smysl i za rok, tak do toho jde. Dá se tím IMHO pěkně předejít těm módním výstřelkům.

Pod druhou casrlt se podepisuju,svuj napad na tetovani jsem vymyslel,vylepsoval a nakonec relizoval 6 let. Ted jsem spokojen.

Odkaz ke komentáři

bysme to mohli aplikovat na hodinky, klidne jen s mesicem misto roku :)
Odkaz ke komentáři

Sice se mi to samotnému špatně fotilo, ale také ukážu své tetování.

To woe, to budovatelský je hustý :eek: . V poslední době jsem shlédl lecjaké tetování, ale toto?? Mazec

Mimochodem, čtyřicítka se blíží, není na co čekat, jsem objednaný k tatérovi na začátek března :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

> patriknapr

Ty "realsoc" namety maji nejaky zvlastni duvod?

> varjag, pandice73

Nemohli byste priste odstranit z citaci fotky? Je snad zbytecne, divat se 3x na stejnych pet obrazku.

Odkaz ke komentáři

Sice se mi to samotnému špatně fotilo, ale také ukážu své tetování.

Tak to je maso, budovatelský a šestsettrojka nemá chybu...kdybych šel někdy do kérky, tak jedině Ladovu hospodskou rvačku, jako tady ten pacient:

post-14887-0-96069700-1390160577_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

kamil ... mám rád paneláky, sbírám časopisy a knihy o panelové výstavbě .. proto ten panelák ... celkově mám rád styl brusel a to období. Nehledejme v tom nic politického.

Tetovani je super. Ja panelaky moc nemusim, ale libi se mi sovetsky styl jako hotel Plaza (byvaly Internacional). A treba v Kyjeve na Krescatyku jsem byl u vytrzeni. :)

Odkaz ke komentáři

> varjag, pandice73

Nemohli byste priste odstranit z citaci fotky? Je snad zbytecne, divat se 3x na stejnych pet obrazku.

roger :-)   ale i víckrát jsou pěkný, ne? :lol2:

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...