Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

No nevím, prošel jsem to docela durch a můžu zodpovědně říct-nic pro mně.

Samozřejmě, ať si každý nosí co chce. Myslím si však, že je to jen momentální a krátkodobá moda.

Určitě by mě v pokročilejším věku/důchodu děsila představa mít něco takového, hodně svraštělého a neidentifikovatelného na těle.

Pokaždé na koupališti  upřímně lituji 16ti-20ti leté holky s tetováním tu na spodní části zad, tu na "zatím" pěkném bříšku či někde jinde.

Ještě netuší, že za nějakých pár let (po porodu, po svatbě),  kdysi "strašně" roztomilý delfínek na bříšku nakyne v nechutně vypaseného vorvaně.

Není nad čistou, panenskou ženskou pokožku, říkám já.

U chlapů to beru vcelku s rezervou. Je to znak samce a dravce. :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mne napadlo, ale říkal jsem si, že v tom třeba bude něco jiného. Připadá mi divné, když si člověk nechá udělat něco takového a pak by mu vadilo, že mu kousek trčí z rukávu.

Tak jemu to nevadi, ale muze to vadit treba pri pohovoru do noveho zamestnani... alespon ja jsem tak uvazoval. I piercing jsem si nechal na misto, kde to jen tak nekdo neuvidi. Nejsem exhicibionista, uz tak na me lidi blbe cumeli, dredy apod...

Odkaz ke komentáři

tak já se také přidám do klubu, s dovolením

Pravé předlokti, asi 3/4. Černá barva, nakreslil jsem si motiv a nechal si ho vytetovat. Momentálně dávám dohromady další motiv na levé rameno, část prsního svalu a levou ruku až k zápěstí.

jinak souhlasím, že spousta lidí v managementu má kérku. Sám jsem dělal pohovor do vedení jedné větší firmy. Na schůzky v jednotlivých kolech jsem samozřejmě chodil v obleku, taže pohoda. Když jsem to místo získal, tak asi den před nástupem jsem potkal CEO firmy v nákupním centru a měl jsem krátký rukáv. Těch pět minut, co jsme se spolu bavili, neslezl zrakem z tetování. Myslím, že byl docela šokovaný. Ale jinak pohoda. Jsme celkem volnomyšlenkářská firma, co se týče vzhledu, takže žádný problém.

Odkaz ke komentáři

2: Frantik .. parádní kousek

A co se týče 3/4 rukávů, jedna věc je ohrnutá košile , ale ja nechtěl míu uplně celý ruce pokerovaný takže jsem volil jen tyhle krátký. Ne že by mi to nějak vadilo , ale prostě mi tohle vyhovuje . Stejně tak jako nemám kerku na nohách, ale jen ruce záda a břicho.

A pro někoho je tetování jen móda (třeba ty mladý holčičky s delfínkama) a pro někoho je to součást životního stylu a mimojiné tetování je krátkodobá "móda" už několik tisíciletí a přitom jsou lidi kterejm to neustále vadí nebo s tím maj nějakej problém to překousnout. Já to nikomu nenutí a je to čistě moje osobní věc co si na své tělo necham vytetovat. :-)

Odkaz ke komentáři

Reknu zde jen perličku, která je asi známá, ale přesto - všichni 3 státníci konference na Jaltě (Roosevelt, Churchil a Stalin) byli také tetovaní. Nejlepší je kotva na předloktí bývalého prvního lorda admirality, jak originální Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...