Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak svou story o mé neskutečné debilitě jak jsem při touze po jdněch koupil dvoje jiné asi rozvádět nemusím :) nicméně mam doma dvoje krásné hodinky a jedny z nich nejsou žádné jiné než Sinn U1! Prďácký osobyté "hoďky". Takže tady pár fotek na pokochání.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted

Pěkný kousek,určitě nebudou k vidění denně,což zarucí určitou originálnost,osobně bych volil variantu s kovovým tahem,ja radši bez gumy :thumbsup_anim: Chválím

Posted (edited)
A ode dneška je mám já :D. Jsou skvělý!

Díky Messiahovi za fajn transakci :)

Konečně máš pořádný hodinky.

Budeš si k nim dokupovat kov?

Edited by lolohh
Posted
A ode dneška je mám já :D . Jsou skvělý!

Díky Messiahovi za fajn transakci :)

Gratulace, jsou vážně moc pěkný! Kdybych neměl nastraženo (úspěšně) na Moonwatche, tak už svrběla dlaň na myši a klik...

Posted (edited)
Konečně máš pořádný hodinky.

Budeš si k nim dokupovat kov?

Nebudu, pryž mám rád :).

Jj, po roce mám doma zase Sinny. Žena, když zjistila, že jde (znovu) o tuhle značku, mě málem přetáhla bejkovcem.

Ricous> Dík ;)

Edited by KFL
Posted
...

Jj, po roce mám doma zase Sinny. Žena, když zjistila, že jde (znovu) o tuhle značku, mě málem přetáhla bejkovcem.

...

Tak jí vysvětli, že to je naopak pozitivní znamení. I kdybys ji i náhodou někdy opustil, stejně se k ní dřív nebo později vrátíš.

Posted
No jo, já už skoro zapomněl, pani se moc nedivim.

lolohhu to tak nemůžeš brát...daDriva byl někdo jinej než nejčko KFL... :lol2:

Posted
No jo, já už skoro zapomněl, pani se moc nedivim.

A tak víš jak to s tou zatvrzelostí a definitivníma rozhodnutíma je .. :D

Volové, teď jsem si tu vylil Jamesona kvůli vám :D

• 8 months later...
Posted

Uz jenom 17. Makeeeeeej. Snad stihnes ten inzerat vyvesit pred banem.

jsem ale docela zvědavej, co chce nabídnout..příbory byly zatím nejlepší