kloubik Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 18:10, Frostie napsal: warum nicht eigentlich, aber dann bin ich mir nicht so sicher, ob dies alle verstehen würden. Einige Mitglieder haben Probleme, sogar den Text im Tschechischen zu verstehen... ale radsi nic.
Návštěvník YPO Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 K samotnym pravidlum asi nic nemam ale zkousel si nekdo otevrit sekci prodej v telefonu ? Elaborat pres dve strany to je fakt parada . Co to zase zmensit aneb "proklikem k celemu textu".Y
sibirnaya Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 14:08, sibirnaya napsal: nevim, jak to ma presne kamil v planu, ale predpokladam, ze se tejden nechaj votevreny a pak se zasunou do zvyraznenyho vlakna nahoru..
saida Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Nelíbí se mě ,že je umožněno prodávat a zároveň je to omezeno. Pět dní mezi změnama v inzerátu mě příde absurdní. Kvůli několika ,,UPařum" se změní pravidla všem . To mě připadá .....To mluvim o hodinkách ,windrech apod. ostatní prodej mě je ukradenej.
sibirnaya Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 vsak uvidime, jak to bude fungovat.
Cyber Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Pravidlo o omezení UPování je skvělé. Možná někoho postrčí k poznání, že problém není v tom, že by nabízené hodinky nebyly vidět, ale že problém je v ceně .
filo-boxer Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 19:15, saida napsal: Nelíbí se mě ,že je umožněno prodávat a zároveň je to omezeno. Pět dní mezi změnama v inzerátu mě příde absurdní. Kvůli několika ,,UPařum" se změní pravidla všem . To mě připadá .....To mluvim o hodinkách ,windrech apod. ostatní prodej mě je ukradenej.Saido, co je na tom tak hrozneho? Co je na inzeratu potreba porad menit? Pokud bude potreba doplnit nejake informace, je to vzdy mozne, ale kazdy den UP, to asi nikomu chybet nebude. A protoze jsme v Cesku tak se pocita s vychcankama typu rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace - inzerat se smaze, inzerent dostane varovani/ban a hotovo.
ggrand Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 18:27, Wanderer napsal: Inzeráty prosím nemazat. Je to skvělej studijní materiál, jako nováčkovi mi to hodně pomohlo (i teď pomáhá) udělat si přehled co, kde a za kolik lze pořídit. Stejně cenné pro mě byly komentáře zasvěcených, protože mnohokráte bych naletěl...Od toho máš podsekci Prodané.
saida Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 V 6. 5. 2013 v 21:07, filo-boxer napsal: Saido, co je na tom tak hrozneho? Co je na inzeratu potreba porad menit? Pokud bude potreba doplnit nejake informace, je to vzdy mozne, ale kazdy den UP, to asi nikomu chybet nebude. A protoze jsme v Cesku tak se pocita s vychcankama typu rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace/rezervace zrusena/rezervace - inzerat se smaze, inzerent dostane varovani/ban a hotovo.Jestli chápu nově nastavené pravidlo správně tak mě nejde o up atd. ale o normální změny ceny na které se pravidlo pěti dnů vztahuje taky. Nejsem žádnej extra prodejce ,prodal jsem tady za pěl let max. 5 kousků. Nechápu proč bych s cenou svých hodinek nemohl hýbat třeba za tři dni. Možná všechno špatně chápu.
sibirnaya Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 aby si neslevnoval po padesatikorunach, nebo stovku za den. pokud nekdo neco nekoupi za 3600, tezko to koupi druhej den za 3500. pokud to nekdo chce, da za to i za ctyri dny 3600, pokud ten inzerat uvidi, kdyz se nebude upovat, je realna sance ze se inzerat udrzi na prvni strance aspon dva dny. stejne vetsina lidi napise, ze nabidnou 3000, a tady to skakani po par korunach dolu moc smysl nema. btw, napriklad na uhrforum.de je povoleno upovat jednou za dva tydny, a to jen snizenim ceny a min o 3% puvodni castky, a taky jim to tam hezky funguje..
Honza.manta Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Slevování "po korunách" se holt bude sledovat a případně se inzerát smázne. Je otázkou, jestli prodáváš low end za 1K nebo rolády za 100K - potom samozřejmě je slevový schodek jiný.
bohus76 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Myslím,že je to o rozumném přístupu a prvním exemplárním trestu a ani není potřeba nějakých extra pravidel.Říká se tomu selský rozum.
sibirnaya Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 myslim, ze poslednich par mesicu se nam jasne ukazalo, ze selsky rozum evidentne nestaci, anzto byla prodejni sekce plna UPu. jak rika cyber, spousta clenu nepochopila, ze problemem neni, ze by jejich inzerat nebyl nahore, ale ze problemem je cena. takhle to donuti kazdyho zvazit jak moc na prodej specha a podle toho nastavit cenu a hybat s ni. a kdyz das inzerat, tak bude dva dny na prvni strance, coz je slusna sledovanost, a ne, ze rano das inzerat a odpo uz je na druhy strance. a jak rikal mantak, jsou to nova pravidla, uvidime, jak se co osvedci a podle toho je muzeme upravit, nejak jsme ale zacit museli..
Honza.manta Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 V 7. 5. 2013 v 6:01, bohus76 napsal: Myslím,že je to o rozumném přístupu a prvním exemplárním trestu a ani není potřeba nějakých extra pravidel.Říká se tomu selský rozum. V 7. 5. 2013 v 6:18, sibirnaya napsal: myslim, ze poslednich par mesicu se nam jasne ukazalo, ze selsky rozum evidentne nestaci, A o tom to je. Někdo ho má a někdo ho nemá. Právě pro skupinu B jsou tu pravidla. Teď si jen přeberte, do které skupiny patříte.
Karlos Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Honza.manta: Jenže obecná nevýhoda pravidel je v tom, že nepostihují jen tu skupinu B, ale často i skupinu A, čímž této skupině dávají najevo, že používání selského rozumu není preferováno. A postupně to pak celé vede k tomu, že místo eliminování jednotlivců se vymýšlejí stále složitější a komplikovanější pravidla pro všechny.
Frantik Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Me to prijde ok. Modi se snazi, je tady cisto a zadnej smrad. Taky nejsem priznivec mnoha zakazu a prikazu, ale asi to jinak nejde.
kulix Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Nemel jsem cas to tady procist a uz mam po UPu smazly inzerat.. Dobre mi tak..Ale jinak s tim souhlasim, denni Upovani je u nekterych silene.. A jak rika Cyber, problem je i v cene.. Ale jinak musim rict, ze plno lidi je linych si tu procitat dalsi stranky prodeje a mi se bohuzel vzdy nekdo ozval az po UPu.. Ale alespon se to tu nebude plevelit a nebude tu tolik se opakujicich inzeratu.O tom snizovani ceny bych polemizoval. Pokud nekdo neco chce a ma jinou predstavu o cene ma k dispozici SZ.Ale budiz, revoluce je treba..
kdojinej Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Dobře jste to udělali kluci moderátorský. Jen tak dál.
Ondoni Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 5 dní na "up" mi přijde fakt dlouhá doba, i když ten důvod chápu...a upovat vždy novou informací, to mi přijde trochu divné, snažím se do inzerátu vždy dostat maximum a co pak? mám si vymýšlet? Co to upravit, že lze upovat klidně po dvou dnech, ale vždy jen novou/aktuální vlastní fotkou předmětu prodeje? To by nikomu nemělo vadit a mohlo by to být přínosné...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.