Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele, na Jiz50 si urcite vsichni sahli na dno svych sil, ale jen jedna stafeta si zaslouzila oceneni "Nejstatecnejsi stafeta Jiz50" a to byly deti z Nadace Leontinka, ktere mimo diplomu dostali i hodinky Wenger Braille.

Takze jejich radost je vaše zásluha, taky zásluha Wengeru a obrovsky dík patří prodejne Koscom a panu Hlaváčkovi, díky kterému jsem ty hodinky dostal a mohl je předat. :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nádhera, slza v oku zamáčknuta... :notworthy: Mají uvedené firmy zájem udělat z této bohulibé akce tradici i do příštích let?

Odesláno
Nádhera, slza v oku zamáčknuta... :notworthy: Mají uvedené firmy zájem udělat z této bohulibé akce tradici i do příštích let?

To si piš, že mají :thumbsup_anim:

Odesláno

Frantiku, super. A diky Koscomu a Wengeru! Takze duvod, proc hodinky pro tatu jdu za mesic vybrat do Koscomu ;-)

Odesláno

Já myslím, že je to dobře odvedená práce.

Letos mi něco podobného chybělo.

Máme na to rok.

Chválím Frantíka, Koscom, Wenger a dětem přeji ať se jim daří :speak_cool:

Odesláno
Já myslím, že je to dobře odvedená práce.

Letos mi něco podobného chybělo.

Máme na to rok.

Chválím Frantíka, Koscom, Wenger a dětem přeji ať se jim daří :speak_cool:

Neboj, za rok na něco prijdem :thumbsup_anim:

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Super truper

Myslím, že minuloroční lednovou J50 můžeš okomentovat ještě mockrát a kýžená hranice 50 příspěvků padne... Upraveno uživatelem kejklik
Odesláno

Přátelé, uživatel scottscott dostal za své mimořádně objevné a aktuální příspěvky BAN na jeden týden. Pevně věřím, že jeho nadšení pro psaní takovýchto příspěvků opadne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...