Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, kamarádi, i vy ostatní :)

Před nějakým časem jsem se ocitnul na chronomagu, když jsem sháněl info o jedněch Citizenech a jedněch Longineskách. Info jsem zde našel a zerageistroval jsem se zde. Nějaký čas jsem četl, pak začal psát plky. Pak sem našel, nebojím se toho slova, nové kamarády. Dost kamarádů. Proto, ač by mě to dříve nenapadlo, si dovolím zde prezentovat nový přírůstek, který velmi potěšil mě a zároveň vím, že mi drželo palce několik místních chronomagorů. Ač se mi tu nelíbí několik věcí, tak věte, že se mi tu několik lidí stalo opravdovými přáteli a že jsem zde opravdu rád. Přáteli ať už opravdovými, tak korespondenčními. Ti lidé věděli, co v poslední době prožívám. A děkui jim za podporu, když se to táhlo. Děkuji i těm , kteří mi denně psali SMS či e-maily, co je nového, což ě hodně sralo, ale až teď to umím docenit.

Trvalo to celkem dlouho. Poslední fáze trvala 18 hodin. 18 hodin bolesti, křiku, krve, zatnutých nehtů do mých rukou. Humus. Bezmoc. Totální bezmoc.

Přes některé výhrady k několika věcem a lidem na tomto fóru mi dovoltte, abych se představi tím, co z toho nakonec vylezlo. Borec, který má hrozně dlouhý nohy (už jsem vyhodil všechny nakoupený fusekle). Borec, který, jak doufám, bude mít rozum po mámě. Ondra. Doufám, že mi simon dá slevu na řemen, když jsem po něm pojmenoval syna :lol2:

lolohh

PS. omlouvám se za potencionální nesmysly, ale za poledních 40 hodin jsem nenaspal ani minutu.

post-1280-1263426326.jpg

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Drexxy napsal:
nejsem zadny znalec, ale ty modre nohy, to tak ma byt? Jinak pekny model :thumbsup_anim:

No jasně, že to tak má být. Všichni se tady chlubíme, jak máme modřené šroubky, já mám na svých BWC modřené ručky, no, a malej Ondra má holt modřené nožky. Jó kvalita se pozná ..... ! :thumbsup_anim: Ohromná gratulace celé rodince!

Odesláno

gratuluju k fotbalistovi No 64 :) Přeju moc zdraví, ostatní už je na tatínkovi ;)

Návštěvník tolja
Odesláno

Gratuluju sousede, fakt se Vám povedl. Přeju :baby: Ondrovi hodně zdraví. Ten Hamrák asi teď nebudeš stíhat, tak :cheers: odložíme na neurčito.

Odesláno

Gratulace veliká, pěkná práce!!

To je první, jestli se nepletu.. tak si to užívejte, máte nejkrásnější období.

Až mě někdy mrzí, že už to doma s mámou máme za sebou.

To Drexxy" Až budeš někde na cestě 18 hodin, budeš modrej až u prd... :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...