sava Odesláno 23. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 čeče pěkná velentýnská kolekce, ostatně 14.2. se blíží, heheh to teda bude masakr,ufff ale sou teda roztomilý, to jo Jsem milovník open Zenithek, ale tyhle oboje jsou na mě moc "přeslazený":-) (nejen na mě, ale i přítelkyni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seychela Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 pokiaľ možno brala by som z týchto...a ak by bolo možno druhý krát tak tie v pink gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Ahojky milovníci hodinek, mně se odjakživa naprosto nejvíc líběj Reversa od Jaeger Le Coultre (ten system otočnýho ciferníku je prostě skvělej a jedinečnej nápad) Jelikož mám hubenou ručku, tak ty nejmenší "mini", bez kamenů v oceli s modřenejma ručičkama...jinak ja mam Citizeny Eco Drive a Ebely malinky dámský v oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Hezkyyyy, tak tyhle Reversa někdy mít, jsem v sedmym nebi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Hezkyyyy, tak tyhle Reversa někdy mít, jsem v sedmym nebi Lady Jane...kde si se schovávala dva a něco let... ty reverza jsou fakt bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VilemBednar Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 čeče moji pani, absolutně berou BLANCPAIN FIFTY Fathoms "white" automaty, 120 hodin rezerva nátahu, 45mm.... a letos bude mít 40 tak to vidim asi takhle... Opravdu nádherná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 10. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 No mí favorité jsou taky Reversa a Fifty fanthoms v té bílé. Už jsem skoro zapomněl, že jsme to vlákno založil, ale když jsme ho procházel, tak pěkná sbírka pěkných hodinek. Ale pořád výrazně míň (z čeho vybírat), než čím se tu chlubíme my chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Ja by som urcite vybral tieto.... a este keby k nim bola Aishwarya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Pritelkyne je nastesti skromna holka a tak sehnat jeji "dreamwatch" nebylo az tak slozity! Nakonec padlo rozhodnuti na GUESS silver prism watch. Uz se tu o nich nekdo myslim zminoval,jenom pro upresneni : lesteny nerez,prumer 35 s korunkou,kameny Swarovski,strojek quartz (presny typ se mi nepodarilo zjistit). S hodinarinou to nema nic moc spolecnyho,je to preci jenom modni kousek..Mozna proto me prekvapilo velice dobry zpracovani. Pritelkyne je takova straka Libi se ji vse blyskavy,takze navysost spokojena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Hezkyyyy, tak tyhle Reversa někdy mít, jsem v sedmym nebi Cauvec. Se svym obchodnim talentem je muzes mit hodne brzy. Jestli se ti podari bargain jako v pripade Ebelu, tak to prece nebude problem . Dorazis na sraz, bude zas ve Staji v utery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 nieco z ineho konca, ale pre svoju manzelku by som toto riskol.. i ked to by patrala co za megapruser zehlim.. Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Pěkné má Certina.Osobně jsem je měl v ruce na prohlédnutí,jen škoda že polovička není chronomagor jinak by je už měla.Certina DS Podium Lady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Na denní nošení Rolex Lady Datejust, třeba na parádu něco od Van Cleef & Arpels, třeba tyto nebo od Piageta. Do lepší společnosti Patek Philippe Calatrava Ladies. A pro radost maaike Bouvier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Když jste hovořili o Van Cleef & Arpels, mně se líbil model Pont des Amoureux Jinak na foru už byl, KLIK. Upraveno 10. května 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Co třeba Omega Constellation? Velký výběr modelů i cenové hladiny: http://www.chronomag.cz/clanek/2010-05-10/...llation-09.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 moje polovička si vybrala tyto, ale na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 co třeba digitály od Starcka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Já jsem rozhodně skromný... A doufám, že paní bude taky, až jí zkusím navléknout tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Zenith Baby Star... ten set řemenů je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 (upraveno) Moje drahá miluje zebry, takže když viděla tyhle, měla jasno... a když jsem jí sdělil cenu, měla taky jasno Upraveno 6. června 2010 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se