Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  niko napsal:
Ja bych to tipnul na FAKE, uz se bohuzel prodavaji na aukru pod jinou znackou.

Kdepak, na Aukru jsou pořád jako U-BOAT...

EDIT: odkazy na ně dávat nebudu... :gun_bandana:

Upraveno uživatelem ricous
  • po měsících...
Odesláno

Mně se teď hodně líbily tyhle all-black U-BOATy (Dušák, Arkády).

Sice kravská velikost, ale díky absenci nožek seděly dobře.

Jo, skoro 90 litrů za Unitas a WR 100m je docela darda, ale fakt měly něco do sebe.

Akorát jsem nepochopil jednu věc - korunka byla nalevo a když jsem je natahoval, tak jsem musel shora dolů (tedy obráceně, než jindy). To je tak u levostranných korunek zvykem vždy, nebo jdou ti kluci italští svou cestou? Každopádně to bylo dost nepohodlné.

post-1118-1271667145.jpg

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
korunka byla nalevo a když jsem je natahoval, tak jsem musel shora dolů (tedy obráceně, než jindy).

vem si je do levý ruky, ciferníkem k sobě a vzhůru nohama a budeš to mít jak jsi zvyklý

Odesláno
  bandicoot napsal:
vem si je do levý ruky, ciferníkem k sobě a vzhůru nohama a budeš to mít jak jsi zvyklý

No ale na ruce se natahují dost blbě :)

Fakt by mě zajímalo, jestli všechny hodinky s korunkou na levé straně to mají takhle pitomě.

Odesláno (upraveno)
  NIGHTinGALE napsal:
No ale na ruce se natahují dost blbě :)

Fakt by mě zajímalo, jestli všechny hodinky s korunkou na levé straně to mají takhle pitomě.

Ten strojek se jen o 180 stupňů otočí, ne? Tak by to měly asi mělo být u všech hodinek stejný...

Bandi uvažuje stejně a byl rychlejší :D

Upraveno uživatelem Viktor
  • po měsíci...
Odesláno

Příznávám se, že mě se tedy U-boaty líběji. Jen mě tedy zaskočilo, jak vypadaj po nošení ?! :crying_anim02:

No jestli za tohle bych měl dát minimálně 60 000,- Kč a pak to vypadat takhle, tak si to s milým Italským potapěčem rázně vyřídím :sniper:

post-8512-127647009381.jpg

Odesláno

mal som tu cest ich konecne zahliadnut v reali/e. To snad nemyslia vazne s tou velkostou? Kam tymto smerom speju hodinarske firmy? to budeme na rukach nosit nastenne hodiny za chvilu. U mna teda minus a este jedno za tu cenu ktoru za ne chcu.

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 30. 1. 2011 v 10:59, 'quest987' napsal:

Predem se omlouvam za oziveni tohoto stareho vlakna,ale nema smysl otevirat nove.Potrebuji posoudit zda jsou fake nebo ne

tady par fotek

Hmm tak to vypadá jako fake, mám originaly a jsou drobátko jiné ...

jestli budeš chtít vidět fotky napiš a pošlu ti je na mail

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

Viděl jsem je u kámoše na živo a vypadaly fakt pěkně. Hlavně se mi líbila ta středová vteřinovka. Radost pozorovat její plynulý pohyb. Taky průhledné dýnko je u mechanik pěkná komplikace. Zajímavý dizajnový počin je i ten "plíšek" na pásku u hodinek.

Odesláno

Aby som nebol celkom OT,mne sa U-boty /aspoň niektoré/celkom páčia.A čo sa týka "komplikácii" v hodinárskom slengu,to by ma fakt zaujímalo,či je priesvitné dýnko považované za komplikáciu,alebo nie?Zatiaľ som to tu nenašiel,,, http://www.chronomag.cz/clanek/2006-07-19/hodinarske-komplikace.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...