Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S českými nápisy mi dávají smysl , to je rasantní vylepšení, jen tak dál .

Damašek je pecka, to asi nemůže nechat nikoho chladným :D Já to schvaluji všemi deseti, i když bych si je nepořídil, takováhle extravagantní libůstka totiž opepří každou kolekci. Nemohou se líbit všem, jen sekáčům, ale pozvedne to sebevědomí značky - a to je velmi záhodno !!!

Návštěvník Oloušek
Odesláno

Ty s tím damaškovým pouzdrem jsem měla asi týden doma. Nevím, jestli to fotky vystihují, naživo jsou moc zajímavé.

Olie

Odesláno

TdB jsem už od začátku vnímal jako špatný vtip - nejdražší hodinky v kolekci Prim (v nerezu) a přitom nejlaciněji vypadající.

A ten damašek vzal do ruky kladivo a zatloukl poslední hřebíček do rakve.

Odesláno

S českými nápisy mi dávají smysl , to je rasantní vylepšení, jen tak dál .

Damašek je pecka, to asi nemůže nechat nikoho chladným :D Já to schvaluji všemi deseti, i když bych si je nepořídil, takováhle extravagantní libůstka totiž opepří každou kolekci. Nemohou se líbit všem, jen sekáčům, ale pozvedne to sebevědomí značky - a to je velmi záhodno !!!

Samozřejmě že nikoho chladným nenechá.

Nicméně ve společnosti, která trochu více dbá na estetiku, by za ně mohlo být až šest měsíců nepodmíněně.

Odesláno

Výrobce, dle mého, opět nezklamal. Je to hnus, vypadá to jako nepodařená zebra (ten damašek), tisk na ciferníku je trapný a působí lacině, chtělo by to pěkné plastické indexy. A hlavně by to chtělo matové pouzdro. Hodinky na mě působí jako čínský "pouťák", v tomto provedení bych je nevzal na ruku.

Odesláno

Já nechápu co proti Eltonu pořád máte. Je to firma jako každá jiná, a jestli dokáží prosperovat s tím co momentálně nabízejí tak je to přeci jejich věc. Třeba ani nechtějí být světovým výrobcem, nebo se rovnat světové špičce nebo tak něco. Prostě mají svou strategii a jak se zdá, tak jim to docela funguje a já jim držím palce, protože věřím, že dělají kus poctivé práce a co si budem povídat určitě není snadné se v dnešní době slušně uživit. A komu se zdají hodinku předražené, tak ať si je prostě nekupuje!!! Já bych třeba taky rád měl nějaké pěkné primky za dejme tomu 20 tisíc, ale když nejsou tak se holt poohlédnu jinde ...

Odesláno

Ja myslel, ze kdyz uz damasek tak max od mistra 'papi' Berkuse...

TdB od PRIMu je vazne poutovka s potiskem, klidne at delaji podobnou upravu pouzdra, ale museji taky hodne zamakat na tom cifru!! Za tu cenu je to proste samozrejmost...

Proti PRIMu nic nemam, ale ve srovnani s "reinkarnovanyma" znackama treba v Nemecku si tak nejsem jisty na co si to vlastne hraji. Tot muj nazor.

Odesláno

Přibližně po 3/4 roce jsem si kvůli tomuto vláknu otevřel webové stránky Primu. Dalších 3/4 roku se budu snažit zapomenout... pořád je ale šance, že naživo to bude alespoň o něco lepší.

Odesláno

to specta: specto, tohle je forum o hodinkach a doby kdy byl Prim etalon na ktery se nesmelo vznest jedine sluvko kritiky jsou podle me uz pryc (najdi si hystericke vylevy Mr. Prokopa). je mi jedno jakou maji strategii (dokonce bych si dovolil rict, ze ji mam u pr..le) - nehodnotim cenovku ale nevkusny bastl s potiskem jak z garaze a pouzdrem jak od kolotocu.....a stejny nazor bych mel kdyby tam misto Prim bylo Rolex nebo cokoli jineho....je to nevkus a ukazka Primacke prace ve stylu, neumime sice poradne indexy, ale delame s damaskem - tak sup tam s tim, sak ono se to nejak vyvrbi. tyhle strasne hodinky (aka marna snaha Prim udelat si "vlastni, ryze ceske" Longines Master Collection - co na tom ze Prim neumi gilos ani modrit rucky - o to je to zajimavejsi - takove "lidove" ) by nespasilo pouzdro ani z "adamantia" ne tak damasek.....

Odesláno

Pravda je ta,že specielně Prim tu vždy vzbudí vášně.U jiné značky(obzvláště švýcarské)se něco podobně kontroverzního tady vždy odehraje mezi několika řádky.Doma holt nikdo není prorokem...

Návštěvník tolja
Odesláno

Jsem si nejdřív myslel, že admira vytáhl nějaký MPMka, a pak jsem si všiml loga z Nového Města...:yucky:

Damascénská zebra je taky děsná a když si člověk uvědomí, že uvnitř je prachobyčejná Eta 775x..

Diplomaty jsou pěkný, Pavouci krásný, ale to jsou pořád hodinky plující na retrovlně.

Odesláno

Diplomaty jsou pěkný, Pavouci krásný, ale to jsou pořád hodinky plující na retrovlně.

... presne, retrovlna. Muj nazor jak jsem psal ve vlakne o ORLIKach: Vyhazet vsechny Spartaky, Linei, Pavouky, Eleganty, EGEN 38... a zacit konecne delat neco UPLNE noveho, treba prave ty NOVE "ORLIKy".

Odesláno

... presne, retrovlna. Muj nazor jak jsem psal ve vlakne o ORLIKach: Vyhazet vsechny Spartaky, Linei, Pavouky, Eleganty, EGEN 38... a zacit konecne delat neco UPLNE noveho, treba prave ty NOVE "ORLIKy".

A na co by pak ty hejly lovili?
Odesláno

A na co by pak ty hejly lovili?

Mno, jeste maji Tiger a Igen 45 a ted v planu ty Orliky. Nevyhodil jsem Diplomaty, nejaky to retro zustat musi :rolleyes:

Nebal bych se vic "rozjet" spolupraci s designery (Beatu Rajskou fakt nemyslim!!) viz model Cylinder.

Me by se treba libila takova cesta jako u Glycine... kdyz uz si v Eltonu zakladaji na luxusu, tak at se kouknou na Glashuette... vedle toho vypada PRIM jako chuda pribuzna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...