Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Orez na štvorcový formát je možný, takže šup do kalendára!

No to nevím, totálně to podělá perspektivu.

Jinak bohužel můj dojem je takový, že naživo vs. přebarvené a překontrastované Photoshopování je sááákra rozdíl, s veškerým respektem ke kvalitě a odolnosti. Na Damasko mě v reálu (v Chronoshopu) nejvíc bavila luneta, ta teda JE :smile_anim:

Odesláno

Máte pravdu, orez by tomu nepomohol, kompozične je to akurát na podlhovastý formát. Keď ja som sa vám tak nadchol :)...

Photoshop, ja mám tiež pár pokusov, kde sa dá kombináciou dvoch záberov urobiť jeden, layers, levels, kontrasty = fotku posunie o míle ďaleko...len ide o to, ktorým smerom. Mne sa Aldove fotky páčia, poledne ich beriem, že hodinkám fest. ale fest pomáhajú, lebo v skutočnosti také nie sú...na to Alda, jankoxxx, či ostatní majitelia vždy potvrdia opak...sáákryš :)

Odesláno

Máte pravdu, orez by tomu nepomohol, kompozične je to akurát na podlhovastý formát. Keď ja som sa vám tak nadchol :)...

Photoshop, ja mám tiež pár pokusov, kde sa dá kombináciou dvoch záberov urobiť jeden, layers, levels, kontrasty = fotku posunie o míle ďaleko...len ide o to, ktorým smerom. Mne sa Aldove fotky páčia, poledne ich beriem, že hodinkám fest. ale fest pomáhajú, lebo v skutočnosti také nie sú...na to Alda, jankoxxx, či ostatní majitelia vždy potvrdia opak...sáákryš :)

ja ti neviem, aldove kresby su krasne realisticke :) aj ked je na prvy pohlad jasne, ze tie fotky su tazko upravene. zobrazuju presne to o com tie hodinky su. moje hodinky su este nudnejsie ako aldove, no aj tak ich nasadzujem na ruku s chutou a viem ze sa na ne mozem spolahnut za kazdych okolnosti. jedine co mi na nich chyba je potapacska luneta - tento problem hodlam v buducnosti vyriesit :)
Odesláno

A já říkám,že v jednoduchosti je krása a tyhle hodinky mě vždycky uchvátí a pořád baví.Otázkou je,co na živo,podle toho psali někteří,že na živo o ničem,ale na fotkách (všech,nejen od Aldy) se mi velmi líbí!!A fotky exkluzive,už jen mrsknout někam do časopisu,fakt pěkné!

Odesláno (upraveno)

Já mám dva hnědé a stejně po čase mezi nima rozdíl není,sadle je na prvním a pak na posledním obrázku

post-19068-067412500 1342808852.jpg

post-19068-032974800 1342808863.jpg

post-19068-048369900 1342808873.jpg

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

ja ti neviem, aldove kresby su krasne realisticke :) aj ked je na prvy pohlad jasne, ze tie fotky su tazko upravene. zobrazuju presne to o com tie hodinky su. moje hodinky su este nudnejsie ako aldove, no aj tak ich nasadzujem na ruku s chutou a viem ze sa na ne mozem spolahnut za kazdych okolnosti. jedine co mi na nich chyba je potapacska luneta - tento problem hodlam v buducnosti vyriesit :)

Když už je tu zmiňována luneta (která je fakt boží) jde v domácích podmínkách rozumným nedestrukčním způsobem vyměnit lunetu (např. DA47?) nebo je to třeba posílat někam do servisu nebo výrobci? Docela bych přivítal na dovolenou GMT a zbytek roku klasickou minutovou.... Má s tím někdo zkušenost?

Odesláno

Ono na damasko.de mají nějaké nákresy jak jsou ty lunety k pouzdru napojeny, akorát nevím která je zrovna od toho DA46/47. Možná bych ten dotaz svou lámanou angličtinou dal nějak dokupy... :smile_anim:. No uvidíme

Odesláno

Já souhlasím :smile_anim: Žádný foťák se sbekvalitnějším objektivem není dokonalejší než lidské oko, takže každá fotka bez úprav lže. Musí se tomu více či méně pomoct.

.

.

To je pozoruhodna myslenka. Stejnou se ridi v audiu treba Xavian, nebo Sonus Faber. A uz hodne davno nekdo moudry rekl, ze "lid chce byt klaman". Nekomu proste realita bude vzdycky pripadat nezajimava a seda. Nic proti foto-poezii, ale k Damasku by spise sedela foto-proza. Suche, racionalni, nezazivne, nestarnouci sdeleni. Spise JM Lab Focal a Dudek, nez Xavian a Pass Aleph. Barvicky a filtry spise sedi k filozofii "Yblo" a jinym fashion brandum. To jen tak, jako audio-chrono-filozoficka uvaha.

Odesláno

Jestli ta upravena neukazuje hodinky spise takove, jake bys je chtel videt, nez takove, jake jsou. V realu moc zarive, kontrastni, s mizicim sklem a zarici vterinovkou nejsou. Jsou spise nenapadne a nekricici.

• po měsíci...
Odesláno

Vazne dobry, ten remen vyzkousim na XV :)

Stačí říct,na jeden řemen ještě materiál mám. :smile_anim: Nedávám mu tak zabrat jako Alda ale po cca.měsíci nošení pořád super.

post-19068-030027700 1345993800.jpg

post-19068-022839600 1345993817.jpg

Odesláno (upraveno)

Vazne dobry, ten remen vyzkousim na XV :)

Uz se tesim na fotky jak to bude vypdat, ale IMHO ten remen bude k tem hodinkam moc masivni a nebude to ono. Na tom olivovym NATO je to bomba!

Aldo, hodinky a remen super! Fotky samo taky.Damasko se pomalu ale jiste dere na horni pricky meho seznamu.

Upraveno uživatelem kloubik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...