Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

Pavle to je krása, gratuluju. Cejtim, že na mě něco leze - chronobundus rolexis, tenhle vir tu napadl už spoustu lidí a ani já na něj nebudu mít dostatečnou imunitu. Už je jasné, kam se ztratí vyplacená pojistka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vim Frantiku , ze to pouzivaji uz strasne dlouho.. ale proc tam takovou divnou vec onehdy naplacli? Ma to nejakej technickej duvod, nebo se jim to jen libilo a chteli se odlisit..?

Tak jsem si nasel tohle vysvetleni :) :

There are a few myths surrounding the origin of the Mercedes style hand. One of which was some association to the automobile manufacturer.

The simple truth is Rolex found this to be the best platform to support the tritium compound used at the time. It has since carried over with the use of luminova.

Zdroj

Odkaz ke komentáři

Dobrej Rákosníček, ale ta zelená chce asi odvahu. Zelený košile a brčálový obleky nenosím. Snesou se i s jinou barvou?

Jako ale serete mě, kluci, já snad ty Rolády budu muset taky zkusit :(

Poslední kapka byl asi Mmako a teď Bandi. Ti maj vkus, takže na těch Roládách asi fakt něco bude.

Odkaz ke komentáři

Dobrej Rákosníček, ale ta zelená chce asi odvahu. Zelený košile a brčálový obleky nenosím. Snesou se i s jinou barvou?

Hele já nevím. Ta zelená je taková první nejnápadnější věc, která navenek laškovně mrká. Popravdě, já sladění hodinek a outfitu neřeším. Hodinky pro mě nejsou doplněk ale středobod všeho... :D

Co bych musel proboha nosit k tehdejším Zenithům :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...