Baker Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Tos Ti gratuluju, kdyz ses nedokazal ovladnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Fotky budou večer. Klikam tady uz od odpoledne, v kolik je vecer ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Nestíhám denní světlo a bez něj prostě fotit neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Vyjde to dneska vecer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Fakt nestíhám... Ale když už jsem to slíbil, tak aspoň ranní fotky za blbýho světla. K tomu digiťáku potřebuju holt lepší denní světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Dobrý!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Hezky to mas bandi Trosku OT: Vi nekdo , proc zacal Rolex pouzivat ta mercedes rucka? Preci jenom je to takovej jakobypaskvil Kdyztak me, prosim, odkazte jen na nejake vlakno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 To je jako "peace", čili mít Rolex, mít mír v duši . Jinak congrats, Bandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Hezky to mas bandi Trosku OT: Vi nekdo , proc zacal Rolex pouzivat ta mercedes rucka? Preci jenom je to takovej jakobypaskvil Kdyztak me, prosim, odkazte jen na nejake vlakno.... Tu ručku ale pouziva už věky věků Jakej paskvil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Pavle to je krása, gratuluju. Cejtim, že na mě něco leze - chronobundus rolexis, tenhle vir tu napadl už spoustu lidí a ani já na něj nebudu mít dostatečnou imunitu. Už je jasné, kam se ztratí vyplacená pojistka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Tu ručku ale pouziva už věky věků Jakej paskvil? Ja vim Frantiku , ze to pouzivaji uz strasne dlouho.. ale proc tam takovou divnou vec onehdy naplacli? Ma to nejakej technickej duvod, nebo se jim to jen libilo a chteli se odlisit..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Pekny to je, jeste na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Tož ti gratuluju bandíku a užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Ja vim Frantiku , ze to pouzivaji uz strasne dlouho.. ale proc tam takovou divnou vec onehdy naplacli? Ma to nejakej technickej duvod, nebo se jim to jen libilo a chteli se odlisit..? Tak jsem si nasel tohle vysvetleni : There are a few myths surrounding the origin of the Mercedes style hand. One of which was some association to the automobile manufacturer. The simple truth is Rolex found this to be the best platform to support the tritium compound used at the time. It has since carried over with the use of luminova. Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 bandi gratulace sou gůt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Dobrej Rákosníček, ale ta zelená chce asi odvahu. Zelený košile a brčálový obleky nenosím. Snesou se i s jinou barvou? Jako ale serete mě, kluci, já snad ty Rolády budu muset taky zkusit Poslední kapka byl asi Mmako a teď Bandi. Ti maj vkus, takže na těch Roládách asi fakt něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Dobrej Rákosníček, ale ta zelená chce asi odvahu. Zelený košile a brčálový obleky nenosím. Snesou se i s jinou barvou? Hele já nevím. Ta zelená je taková první nejnápadnější věc, která navenek laškovně mrká. Popravdě, já sladění hodinek a outfitu neřeším. Hodinky pro mě nejsou doplněk ale středobod všeho... Co bych musel proboha nosit k tehdejším Zenithům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Ještě jsem k "R" nedospěl, ale u těhle jednou skončím ... parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 pavlucha: jestli u techhle, a jednou, tak se jednou pekne placnes pres kapsu vo dost vic, nez my chudaci ted.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 pavlucha: jestli u techhle, a jednou, tak se jednou pekne placnes pres kapsu vo dost vic, nez my chudaci ted.. ... o tom je to dozrávání, myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se