bandicoot Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Jenže ty, Franto uvažuješ tak, že PAM jsou pro tebe ty hlavní. Takhle to u mě ale nebylo. Možná někdy zase PAM budou hlavní, ale k tomu si zas dojdu. Ale nemůžu prostě prodat Doppelchrono a nechat zero jako hlavní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Sinny sú cifrom totálne symetrické, dátumovka taká decentná pidi. Nie som rozhodne na vašom stupni chronomagorstva, ale oceňujem tento postup, pretože ak to vezme z pohľadu fóra, rada-skúsenosť od majiteľa hodiniek je iná ako len sprostredkovaná po vygooglovaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Bandicoot-tak takhle na ruce nevypadaj uplne zle,ale furt me prijdou hrozny rucky a ty velky cislice.Ale hlavne,ze se libej tobe.A kdyz PAM,tak sendvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Ručky jsou prostě z fliegerinstrumentů no. Buď se to líbí nebo ne. Jinak to ale být nemůže. Přemýšlím, jestli jsem za ty prachy viděl něco líp zpracovanýho. V týhle podobný ceně mě v oblasti preciznosti dostaly dvoje hodinky. Archimede Pilot Chrono a právě tenhle Sinn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Ty Sinny jsou neskutečně pěkný. Jsou takový jasný a seriózní. Vyvolaly mi v hlavě takovou myšlenku na náhradu za rozesmatý oranž monstra do nepohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 honzo, ty primky netvoří kombo s ničím. To je grál. Jen jsem chtěl ilustrovat, že vpálený vzor z hlavy nedostaneme. Tak jako si nevědomě vybíráme manželky podle matek, tak i hodinkový benchmark máme v hlavě víc, než si myslíme. Mam to vlastne skoro stejne... jen s tim rozdilem, ze me Orliky jsou limitka z 2010... ale jinak dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Čím víc chrono, tím líp A taky jsem to zkusil nafotit s baterkou svítící z boku tak, aby vynikla struktura cifru. Je totiž sice tmavě šedej jako na moonwatch, ale má strukturu jak drcená tuha. Je to divná, tvrdá fotka, ale jinak to nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Moje oblíbená fotka komba...Ladí to hezky.Máme radost, Vincente... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Ty IWCčka by se mohly používat jako vzor pro chlapský hodinky (snad je jasné, co tím myslím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Hezká fotka, bezva hodinky, oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Nový Di Modell, který mi loni věnoval Peta-Biker. Podle mě to sedí výborně.Peťo díky, ten řemen na tuhle příležitost čekal a usadil se skvěle. Pouzdro SUG Germany je hezký, na silikonu vůbec nevynikne... Sinn má zajímavý pískování, takový tvrdý, hruý, hluboký. I když nemám tegiment, tak ani na sponě nemám po měsíci a půl denního nošení ani stopu. Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 hele clovece, te hnedej remen je docela nakopnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Opravdu jsem to nečekal a to mám hnědý řemeny na černých hodinkách rád (jako ty). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 hnedej remen je základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Pár dnů jsem teď byl za slušňáka Přemýšlím o hodně tmavě hnědým krokoušovi... Upraveno 3. února 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 toho jsi mel mit uz davno ale prestoze jsem zastance hnedych remenu, tady si myslim, ze ten cernej je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Ten hnědý řemen k Sinn hezky sedí. S hnědým na Doppelchrono musím souhlasit s Frantikem. Černý je lepší. Já bych je samozřejmě ještě vylepšil koženým nato strapem. Tak NATO strap je snad povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Hm, ja taky rad hnedy, ale tady je ten cifr sedy (jako u moonwatch), to je trochu zadrhel, z par set hnedych odstinu k nim pujde tak jeden, dva... Ted ho trefit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Hm, ja taky rad hnedy, ale tady je ten cifr sedy (jako u moonwatch), to je trochu zadrhel, z par set hnedych odstinu k nim pujde tak jeden, dva... Ted ho trefit. Ja myslim, ze nejde o cifr ale spis o charakter tech hodinek. To nejsou proste klasicky fligry, ale spis oblekovky. Pocitove mi tam vic sedi ten cernej, ale mozna tmave hnedej aligator by taky sednul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Kdysi jsem mel na Diplomatech toto a byl to super remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se