NIGHTinGALE Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Das Boot... Super hodinky i fotka. Taky bych si dal říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Jsou to moc povedený tool hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 (upraveno) Parádní fotka Před chvílí jsem na ně koukal na chronoshopu. Asi znamení, ale já odolám Upraveno 14. června 2012 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Jsou to moc povedený tool hodinky... Koukal jsem, že ještě jsi odolal nad X10, ale i ten Casio fotí pěkně, dobrá fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 To Casio nefoti spatne, ale kdyz puvodni fotku roztahnu na 1:1, tak je to strasne mazly. Dcera ma nejaky basic Coolpix a ten foti ostreji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Jsou to moc povedený tool hodinky... Vyfoť všechny ručky v zákrytu, pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Jsou to moc povedený tool hodinky... Pekna fotka bandi, nechces ji poslat do kalendare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Kamil, OK, po pul sedmy, nechce se mi je stelovat. Baker, mam jen tohle rozliseni, ja si puvodni fotky neukladam. Ale muzu nekdy v klidu a se stativem udelat snad lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Vyfoť všechny ručky v zákrytu, pls. Netrap ho s tím. Takhle to vypadá, když jsou v zákrytu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Kamil, pardon, jsem posledni dobou unavenej (a natvrdlej) a vubec mi nedoslo, ze kdyz mam sladenou minutovku presne na minuty v celou, ze se po pul sedmy ty rucky v jedny lajne nesejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Jsou to moc povedený tool hodinky... To teda jó a navíc hezká fotka (v tom zákrytu nádherná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 (upraveno) Pro KAMILA Ručky jsou naprosto v zákrytu, sekundovka kopíruje precizně minutovku, přičemž při pohledu s anfasu se dotkne indexu. Perfekt vymakaný... Fotka je lehce z boku pro představu... edit: měl jsem je na dovolený, vedro, voda, plavání... Na ruce nonstop. Za 9 dní udělaly neuvěřitelných -9 sekund. Teď jsem se vrátil a porovnával to s rádiovkama. Když je teď pár dní budu nosit v klidu a na noc odkládat sklem dolu, tak do týdnu jsem na nule. Zatím mám vysledováno, že při zápřahu jdou spíš do mínusu, dohánějí to při klidovém režimu, nejvíc v poloze sklem dolu. Při těchhle hrátkách se dá být na nule. Upraveno 7. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 (upraveno) Přesnost Sinn U1 po třech týdnech... Upraveno 17. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Přesnost Sinn U1 po třech týdnech... Vidím dobře +3 vteřiny? Nejdou ti ty Casia blbě? Klobouk dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Sorry. Vteřinovka je na šestce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Sorry. Vteřinovka je na šestce tak to čumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Je to samozrejme o hratkach s nocni polohou - denne delaji pri noseni minus sekundu, takze to pak musim casem sundat a dohnat sklem dolu, coz udela klidne plus tri za noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 (upraveno) Máme doma novej přírůstek. Kupováno v malým Koscomu, mají i na krámě vše co v eshopu. Bezva přístup, bezva prodavač, nákup jak má být.Jen pro upřesnění, WR 100m, podsvícení jako indiglo na samostatným čudliku, příjemný zpracování, uvnitř Miyota. EDIT: slečna si nákup užila, fakt to byl příjemný nákup - obchod i personál za jedna. Upraveno 17. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Čoveče tvoje manželka má ale zvláštní vkus... fialový Kaktus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Čoveče tvoje manželka má ale zvláštní vkus... slečna si nákup užila Nojono, dcera je po ni. Fialova pry leti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se