spiderer Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 bandi, sice se mi tyhle hodinky vubec nelibi, ale to mi nebrani ti pogratulovat k pokracovani na tve nejasne chrono-ceste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 všimněte si rozdílu, oproti tem 46,5mm mají na cifru komplet čísla - to je na jednu stranu moc pěkný, na druhou stranu to ten cifr opticky zmenšuje spajdy: mě se líbí moc, konečně mám něco, co je na první pohled machrovská pecka a přitom to neni mainstream. A jak jsem si vždycky myslel, že dabl AR u bílýho cifru je zbytečnost, tak tady se díky němu na těch tmavě ocelových ručkách a číslech rozehrává perfektní blejskavej koncert, protože sklo neni vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 Gratuluju k hodinkám i fotkám. Je krásně vidět, jak jsou propracovaný do každýho detailu. Jen na mě je tam těch detailů už moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 bandi máš dobrý vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 jedine co mi na nich vadi je ten cirkusacky minutovy scitavac... ale inak su to krasne hodinky... nech ti sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 a je zaseto... jseš pašák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Mi tohle vlákno uteklo, sakra. Gratuluju k menšímu bráškovi . Na příštím pivu můžeme porovnávat velikosti a blejskavost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 (upraveno) Snažil jsem se nějak zachytit tu blejskavou tmavou ocel ruček a čísel... Normálně se tváří tmavě až černě. Jakmile k nim ale pronikne přímé světlo, hází to pěkná prasátka - a to jsem si myslel, že tahle machrovinka je výsadou brajtlí. edit: díky tomu, že ručky jsou buď černý nebo blejskavý, odpadá tradiční problém nečitelnejch stříbrnejch ruček na stříbrným cifru Upraveno 11. dubna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Mam to pocitove jako spajdy, ale gratuluju k nove radosti. Kdy je zase nejaka konference ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Mam to pocitove jako spajdy, ale gratuluju k nove radosti. Kdy je zase nejaka konference ? ještě nemám opravené auto... Bandi doufám, že to zkusíš do kalendáře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 bandi, hlavně je vezmi do Ostravy. Nějak se mi začínaj Zenithy hodně líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 bandi, hlavně je vezmi do Ostravy. Nějak se mi začínaj Zenithy hodně líbit. ideální hodinky pro alkoholiky 1: na zelenou přičichnout 2: na žlutou nadechnout 3: na modrou polknout .... a pootočit lunetou pro přehled při placení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Snažil jsem se nějak zachytit tu blejskavou tmavou ocel ruček a čísel... Normálně se tváří tmavě až černě. Jakmile k nim ale pronikne přímé světlo, hází to pěkná prasátka - a to jsem si myslel, že tahle machrovinka je výsadou brajtlí. edit: díky tomu, že ručky jsou buď černý nebo blejskavý, odpadá tradiční problém nečitelnejch stříbrnejch ruček na stříbrným cifru To maj i nektery IWC..treba novy Aquatimery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Kluci, Ostravu asi hned tak nedám, manželka je před rozpadnutím, leda že bych vzal děti na výlet, až bude manželka v porodnici, ale nevim, co by holčičky říkaly Kartáči Bohužel mi ze stejnýho důvodu asi nevyjde ani národní sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Kluci, Ostravu asi hned tak nedám, manželka je před rozpadnutím, leda že bych vzal děti na výlet, až bude manželka v porodnici, ale nevim, co by holčičky říkaly Kartáči Bohužel mi ze stejnýho důvodu asi nevyjde ani národní sraz. no Bandi von by se ti vo ně Biker postaral...ale nevím jestli by to bylo to pravý vořechový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) To říká ten pravej . Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Biker je sympaťák, ale přecijen bude mezi ním a tou mojí starší čtvrt století rozdíl, zaprvý je to dost a zadruhý jí je 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 To říká ten pravej . hele já už dvanáctku jenom v tekutém stavu... jako pívo, aby bylo jasno... žes zavolal, prej za 20 minut, no nic byl jsem běhat bez tebe... jo a Bandi, na celosraz musíš, dyť jsem si ani nestihli pokecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Jo vy se bavíte vo těch babách, tak to nic. Já myslel, že bych mu pohlídal ty Zenithky. Volové jste voba. tombed: Jo a nebudu pořád volaj já. Když jsem Tě naháněl o víkendu, tak jsi se na mě vysral, vůbec to od Tebe není pěkné. Od teď budeš chodit ze srazů pěšky a ještě si to jooo rozmyslím, zda Tě tou Audinkou vůbec hodím, když jsi ji tuhle tak shodil tady... Samo, že Pavel je taky sympoš, narozdíl od Tebe. Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Bandi a tak to jo, to je i na Bikera mladý... Peťulíne já audinku neshodil, ty jsi psal, že jak bouchneš dvéřma, je to ouplně jinej zvuk a já se toho chytil, dets óll, jak říkame my angličané! Samo, že Pavel je taky sympoš, narozdíl od Tebe. nebuď řitulín, když jsi Peťulín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se