Tomasek Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Do konce března by měla být spuštěna česká mutace eBay
Biges Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Bezva. Tedy ne že by nešlo na eBay nakupovat už nyní, ale třeba to teďka přitáhne víc lidí, kteří nejsou zcela silní v angličtině a němčině. Jo a česky bude i PayPal. A Aukro se bude muset začít snažit, cha!
Skydiver Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Tak, myslím, že v AUKRU už jsou nějaký pátek nervózní Servisem a podporou zákazníkům nemůže AUKRO zatím konkurovat. Upraveno 17. února 2010 uživatelem Skydiver
Jarett Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 .. právě jsem pro jistotu rozstříhal všechny svoje platební karty
Seamaster Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Cesky ebay portal funguje uz skoro rok.... sice features jsou osekane oproti tradicnim portalum, ale nasinec pres to muze kupovat, preklada to nejak, prepocitava na CZK... takze pro neznale jazyka aspon neco... neni to plnokrevnik, ale aspon neco... podle me je pozice Aukra zatim v pohode.... vice zde.
spiderer Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Na jednu stranu je to fajn, na stranu druhou se bojim navalu "aukraru" a jejich mentality na ebay, kde muze zacit byt zase mnohem mene bezpecno nez doposud.. Mozna i to je jeden z duvodu proc se s plnohodnotnym spustenim otalelo.. ale treba to bude fajn, uvidime.
Chumpus Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Podle mě to aukro tolik nezasáhne...Stačí se podívat třeba na Seznam x Google. Jsme v tomhle trochu specifičtí. Ale konkurence prospěje, třeba aukro dá ceny dolů apod. Jinak je mi to jedno, moc nevim co bych na český ebay nakupoval...
chose Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Doufám, že je to jen poplašná zpráva. Jestli se na eBay vrhne milion našich aukroidních pologramotů, kteří tam zatím nedělají paseku proto, že neuměj pořádně ani česky, natož jinak, nebezpečněji tam patrně nebude, to mají ohlídané slušně. Ale můžeme se těšit na připojení Czech Republic k oblíbené doušce "Sorry, we dont ship to Italy."
Tomasek Odesláno 24. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Tak už je to tady. Sice zatím jen v ořezané verzi, více článek na Lupě.
Biges Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Doufám, že je to jen poplašná zpráva. Jestli se na eBay vrhne milion našich aukroidních pologramotů, kteří tam zatím nedělají paseku proto, že neuměj pořádně ani česky, natož jinak, nebezpečněji tam patrně nebude, to mají ohlídané slušně. Ale můžeme se těšit na připojení Czech Republic k oblíbené doušce "Sorry, we dont ship to Italy." Bez obav. eBay má vypracované postupy jak řídit milióny obchodů, poradí si i s naším prostředím. A popravdě si nemyslím, že by Aukro bylo zase plné pologramů a podvodníků Tak už je to tady. Sice zatím jen v ořezané verzi, více článek na Lupě. V téhle verzi už eBay nějakou dobu funguje, ne? Jako pár měsíců. No nevím to přesně, protože používám hlavně britský eBay.
Karlos Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Doufám, že je to jen poplašná zpráva. Jestli se na eBay vrhne milion našich aukroidních pologramotů, kteří tam zatím nedělají paseku proto, že neuměj pořádně ani česky, natož jinak, nebezpečněji tam patrně nebude, to mají ohlídané slušně. Ale můžeme se těšit na připojení Czech Republic k oblíbené doušce "Sorry, we dont ship to Italy." Já jen jaký mi od nich přišel reklamní (klamavý) mail:
raven Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Když mi to nebude tu českou lokalizaci neustále vnucovat jeko to dělal google, tak klidně :-).
Josef01 Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Mě to přijde přehlednější než UK či USA, obzvlášť ten zbývající čas do konce aukce je přehledný...
revue gt Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Mě to přijde přehlednější než UK či USA, obzvlášť ten zbývající čas do konce aukce je přehledný... http://www.eim.ebay.cz/
nettopejr Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Já už nějaký čas využívám toto: http://global.ebay.com/ a ty zmiňované neduhy, které má ...ebay.cz to zřejmě nemá- vyhledává na "celé ebay" a i možnosti řazení jsou větší....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se