vrcan Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 postrehol niekto, ze D uz umoznuje na poziadanie osadit ktorykolvek model roznou sekundovkou aj z ineho modelu? Pripadne aj inu kustomizaciu?Nieco aj na fb pisali... vie niekto? Ma ale nastvalo, ked som objednaval da46 nedavno chcel som modru sekundovku a nechceli mi dat... nie ze by sa mi nepacila ta zltozelena, ale jednu uz mam na da36
tano Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Ne, nevsiml. Jake barvy jsou dispozici?
ggrand Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Tvl, to jsou inovace, to je posun vpřed
dlubix Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Tvl, to jsou inovace, to je posun vpřed Dokonale uz nevylepsis.
Ivanhoe34 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 (upraveno) Ja to chapem. Vzdy je najtazsie a najdrahsie nieco vyvinut, vyladit a optimalizovat produkciu (napr. frezy, ved puzdra robia komplet inhouse). Potom sa to musi zaplatit co najvacsim poctom predanych kusov. Ponuknutie customizacie s minimalnymi dodatocnymi nakladmi pre vyrobcu je jedna z moznosti. Upraveno 15. května 2016 uživatelem Ivanhoe34
ggrand Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 (upraveno) Kustomizace? To se podívej na Helberg(H2O), jak má ve skutečnosti kustomizace vypadat. Já měl třeba to štěstí, že DA46 se mi líbí tak jak je (s 60min lunetou). Takže se trefili napoprvé, prostě dokonalost nelze vylepšit Upraveno 15. května 2016 uživatelem ggrand
MJ. Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 postrehol niektono psal sem to hned post nad tebou
Ivanhoe34 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Kustomizace? To se podívej na Helberg(H2O), jak má ve skutečnosti kustomizace vypadat. Já měl třeba to štěstí, že DA46 se mi líbí tak jak je (s 60min lunetou). Takže se trefili napoprvé, prostě dokonalost nelze vylepšit Vzdy je co vylepsovat a vzdy sa da najst nieco co by si chcel inak. Ja by som bol napriklad radsej keby 40mm puzdro malo tvar toho 42mm v modeloch (hrubsie nozicky plynulejsie vychadzajuce z puzdra). No asi to nebude take rentabilne kvoli teoreticky par kusom ...Takisto mne napriklad ta zelena sekundovka nesedi, proste to nedavam... a kedze je to na mnohych modeloch jediny farebny prvok, je fajn ze to ide zmenit.
MJ. Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Možná už nějak pořešili nutnost posílat kvůli novému tahu i hodinky. Na WUS někdo psal že si pořídil Timeless limitku a pak si objednal tah. Dorazil a bez problému sedí. Ale to bude asi případ jen novejch sérií hodinek.
busdriver Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Převratná novinka! Vrcholná invence! Musím celkem smutně konstatovat, že Damasko u mě tou neoriginalitou čím dál víc upadá :/ .. Pseudo "nový" modely a limitovaný edice ve stejným pouzdře s prohozenejma barvama, to mi prostě nepřijde dostatečný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) Nááhodou, ten slogan o inovacích Made in Germany je peckovej. Což mi připomíná novej model jako náhradu DK101.. DK105. Nová doba! 105.. a 101EDIT: Ikdyž teď koukám.. že by měly kapku jiný pouzdro (nožky)? Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem Micey
Alexion Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 je smutne ako tato slubna firma upada. kinder management to taha pekelne rychlo dole vodou.
MJ. Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 kratší nohy a jiný ručky, takže celkem fajn
Hasňa Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Nozky OK, ja jsem se soucasnyma na 18,5 cm lovecaku nemel problem, ale je fakt, ze na nektere lidi to bylo uz moc. Rucky OK, ale ta mensi lestena korunka je ukrok stranou. Ta puvodni,velka, matna je prave ve skutecnosti desne cool, krasna a uzasne funkcni, u rucne natahovaneho kalibru. Taky ji mam v avataru, ze ano.
Micey Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Mimochodem ptal jsem se v Damasku jestli je v těch DK105 něco navíc oproti DK101, jinými slovy jestli je nějakej důvod (kromě designu) měnit DK101 za DK105. Bylo mi Isabellou upřímně odpovězeno, že nemá, že je to technologicky úplně stejný včetně strojku, akorát trochu jinej design. Neni nad upřímnost:)
Ivanhoe34 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Ja tomu celkom rozumiem. Puzdra a inhouse strojky robia sami, je tam mnozstvo konstrukterskych inovativnych prvkov. Cely vyrobny proces kym vyvinuli, zoptimalizovali, nastavili CNC frezy, atd... to stoji mnozstvo prostriedkov a malo by sa to potom zaplatit v co najvacsom pocte vyrobenych kusov.Pokial popredaju pre nich postacujuci objem aktualnej produkcie, nie je dovod vyrabat si naklady vyvojom dalsich menej vyznamnych dizajnovych ci technickych paradiciek, ktore v konecnom dosledku mozu stat viac usilia ako zisk co prinesu... Ked sledujem watchuseek, maju celkom slusne zastupenie a zakaznikov kade tade po svete, takze obrat asi bude aj s tym co aktualne produkuju... Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem Ivanhoe34
Micey Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Jasně, já tomu taky rozumim a potěšilo mě to. I ta upřímnost typu - "ne, neni důvod proč si od nás kupovat nový hodinky":)
Ivanhoe34 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Jasně, já tomu taky rozumim a potěšilo mě to. I ta upřímnost typu - "ne, neni důvod proč si od nás kupovat nový hodinky":) Prosim ta, asi nie som moc v obraze, to si zobral tie Hasnove DK101? Kazdopadne, ta reakcia je sympaticka, vyzera ze su to ozaj nadsenci pre ktorych nie su obraty to jedine co ich zaujima...Nebudu zbytocne oblbovat zakaznikov marketingovymi kecami. Raz to vymysleli, je to zjavne dobre, mozno trochu svojske ale ich...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se