jamikadze Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Cawko ma tu uz niekto novy iphone 5s?? Ja som si ho objednal asi pred 3 týždňami a stale naň cakam.Davam si otázku ci sa oplatí čakať dalej lebo momentalne na Slovensku je nedostupný u operátorov.Mal som uz 4s.Ale ci sa oplatí čakať vyše mesiaca no neviem.
jamikadze Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 V tcome sakra.maju ale iba 64gb a to je uz iná cena ja cakam iná na 16gb
Muffik Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 No v porovnání se 4s se 4s vyplatí určitě. iOS7 tady běží bleskově, odemykání prstem je sice kravinka, ale funguje skvěle, lepší foto, panoramata,..atd, vymenovávat to nemá smysl, je to všude napsaný.Za mě přechod ze 4s jasná volba, z 5 už diskutabilní.
jovani Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 jj, tiez som presiel zo 4S na 5S, ale ...<br />... nefunguje mi korektne upozornenie na emaily!<br />proste, raz email ohlasi aj zvukom, niekedy iba ked pozriem na displej vidim napr. 10 emailov v schranke!<br />s 4S sa mi toto nikdy nestalo
jamikadze Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 no ja som zas pocul,ze maju dost velke problemy s baterkou no neviemm co na tom pravdy.necham sa prekvapit ked pride.A dufam,ze este tohto roku:D no lebo coskoro tu je iphone 6 tak hadam nepride mi vtedy ked uz bude na trhu 6 bo ma slahne
patriknapr Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Jooo iphone 6. Hlavně aby měla větší display. Co se týče výměny telefonu tak bych řekl, že to má smysl ob generaci.
milan79 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Cawko ma tu uz niekto novy iphone 5s?? Ja som si ho objednal asi pred 3 týždňami a stale naň cakam.Davam si otázku ci sa oplatí čakať dalej lebo momentalne na Slovensku je nedostupný u operátorov.Mal som uz 4s.Ale ci sa oplatí čakať vyše mesiaca no neviem.Ja som v piatok objednal cierny 16GB (ornage) a dnes prisiel.
montemar Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Hlavně aby měla větší display +1 ... ja, vzdycky kdyz jdu kolem kramu s founama, a vidim ten NOTE III, mam takovy cukani.. zatim jsem odolal, ale ...
patriknapr Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Note je pěknej i třeba Sony xperia z1 nevypadá zle. Ale nemají to hlavní a to je systém. Ta provázanost v Apple produktech nemá chybu. A dva typy iphonu by klidně dělat mohly. Jednu pořádnou telefoní placku jako je Note a druhej klasik. Když jsem měl ipad mini a iphone tak to bylo dobrý až na to, že to byly dvě zařízení a ne jedno. Takovej telefonující ipad mini by neměl chybu. I když teda mohl by být o kapánek menší.
quest987 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) Toho se desim aby Apple nezmagoril a nezacal vyrabet telefony ve velikosti Note 3 a jemu podobne.V tu chvili bych musel zase menit znacku telefonu a to bych byl nerad. Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem quest987
Davros Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Zastávam kompromis že by mohol apple priniesť dve rady nových iPhonov jedny s normálnym displejom a druhé s väčším displejom a každý by si vybral čo hľadá a potrebuje.... predstava že iPhone 6 bude len s verziou 5 palcového dispeja je dosť o ničom... kde tí ľudia ten telefon nosia ved to sa nedá narvať do vrecka nohavíc
decebal Odesláno 12. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 ...já se modlím, ať displej zůstane stejný. Nebo ať vyrábějí dva modely. Jeden se stejným a druhý jako tácek ala Samsung nevím co, ale v ruce to neudržím.+1.
patriknapr Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Zastávam kompromis že by mohol apple priniesť dve rady nových iPhonov jedny s normálnym displejom a druhé s väčším displejom a každý by si vybral čo hľadá a potrebuje.... predstava že iPhone 6 bude len s verziou 5 palcového dispeja je dosť o ničom... kde tí ľudia ten telefon nosia ved to sa nedá narvať do vrecka nohavíc No nevím, ale ja ipad mini nacpu do kapsy u kalhot v klidu.
shotik Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 nemate kamaradi nekdo drzak na iphone Kenu Airframe co nabizi apple na strankach ? Zajima me jak to drzi ve vetracich mrizkach
panedge Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 No nevím, ale ja ipad mini nacpu do kapsy u kalhot v klidu. jako třeba u jeansů?
patriknapr Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 No nevím, ale ja ipad mini nacpu do kapsy u kalhot v klidu. jako třeba u jeansů? Špatně se to fotí přední kamerou ale ukázka ipad mini.
decebal Odesláno 13. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 patriknapr: díky, pobavils, tohle Ti přijde jako fajn telefon do kapsy ?
patriknapr Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 patriknapr: díky, pobavils, tohle Ti přijde jako fajn telefon do kapsy ? Neee, jen jsem demonstroval, že se mi vejde do kapsy. Telefon musí být samozřejmě o chlup menší že ))))))
panedge Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 To vypadá dobře,do druhý ruky retko a může se vyrazit do víru velkoměsta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se