Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cawko ma tu uz niekto novy iphone 5s?? Ja som si ho objednal asi pred 3 týždňami a stale naň cakam.Davam si otázku ci sa oplatí čakať dalej lebo momentalne na Slovensku je nedostupný u operátorov.Mal som uz 4s.Ale ci sa oplatí čakať vyše mesiaca no neviem.

Odesláno

No v porovnání se 4s se 4s vyplatí určitě. iOS7 tady běží bleskově, odemykání prstem je sice kravinka, ale funguje skvěle, lepší foto, panoramata,..atd, vymenovávat to nemá smysl, je to všude napsaný.

Za mě přechod ze 4s jasná volba, z 5 už diskutabilní.

Odesláno

jj, tiez som presiel zo 4S na 5S, ale ...<br />... nefunguje mi korektne upozornenie na emaily!<br />proste, raz email ohlasi aj zvukom, niekedy iba ked pozriem na displej vidim napr. 10 emailov v schranke!<br />s 4S sa mi toto nikdy nestalo

Odesláno

no ja som zas pocul,ze maju dost velke problemy  s baterkou no neviemm co na tom pravdy.necham sa prekvapit ked pride.A dufam,ze este tohto roku:D no lebo coskoro tu je iphone 6 tak hadam nepride mi vtedy ked uz bude na trhu 6 bo ma slahne :D

Odesláno

Cawko ma tu uz niekto novy iphone 5s?? Ja som si ho objednal asi pred 3 týždňami a stale naň cakam.Davam si otázku ci sa oplatí čakať dalej lebo momentalne na Slovensku je nedostupný u operátorov.Mal som uz 4s.Ale ci sa oplatí čakať vyše mesiaca no neviem.

Ja som v piatok objednal cierny 16GB (ornage) a dnes prisiel.

Odesláno

Note je pěknej i třeba Sony xperia z1 nevypadá zle. Ale nemají to hlavní a to je systém. Ta provázanost v Apple produktech nemá chybu. A dva typy iphonu by klidně dělat mohly. Jednu pořádnou telefoní placku jako je Note a druhej klasik. Když jsem měl ipad mini a iphone tak to bylo dobrý až na to, že to byly dvě zařízení a ne jedno. Takovej telefonující ipad mini by neměl chybu. I když teda mohl by být o kapánek menší.

Odesláno (upraveno)

Toho se desim aby Apple nezmagoril a nezacal vyrabet telefony ve velikosti Note 3 a jemu podobne.

V tu chvili bych musel zase menit znacku telefonu a to bych byl nerad.

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Zastávam kompromis že by mohol apple priniesť dve rady nových iPhonov jedny s normálnym displejom a druhé s väčším displejom a každý by si vybral čo hľadá a potrebuje.... predstava že iPhone 6 bude len s verziou 5 palcového dispeja je dosť o ničom... kde tí ľudia ten telefon nosia ved to sa nedá narvať do vrecka nohavíc  -_-

Odesláno

Zastávam kompromis že by mohol apple priniesť dve rady nových iPhonov jedny s normálnym displejom a druhé s väčším displejom a každý by si vybral čo hľadá a potrebuje.... predstava že iPhone 6 bude len s verziou 5 palcového dispeja je dosť o ničom... kde tí ľudia ten telefon nosia ved to sa nedá narvať do vrecka nohavíc -_-

No nevím, ale ja ipad mini nacpu do kapsy u kalhot v klidu.

Odesláno

nemate kamaradi nekdo drzak na iphone Kenu Airframe co nabizi apple na strankach ? Zajima me jak to drzi ve vetracich mrizkach 

Odesláno

patriknapr: díky, pobavils, tohle Ti přijde jako fajn telefon do kapsy :eek: ?

Neee, jen jsem demonstroval, že se mi vejde do kapsy. Telefon musí být samozřejmě o chlup menší že ))))))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...