Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Mám tomu rozumět tak, že jde o exkluzívní vychytávku spotlight v el-kapitánovi? :whistling:

Doufejme že po vzoru Microsoftu nevydají patch s retrofitem i pro Mavericks - stačí mi frikulínskej šéf, lamentující že mu po samodomo upgradu na 10.11 "najednou" přestal fungovat síťovej skener na MFC od Brotheru (dtto vloni síťové Canony, na které vyšel funkční update PS až v únoru)...  :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příkazy, zákazy a exemplární popravy za nedostatek disciplíny mají smysl pro plebs v produkci a na ouřadech, ne ve vývoji, exekutivě a akademické sféře.

A nastupovat na "megaředitele" který je sice chorobný frikulín ale zároveň i regulérní reinkarnace Jobse, mi ani s relativně nezávislou pozicí a po 20 letech kamarádšaftu nepřijde jako úplně nejchytřejší nápad... Já to beru spíš jako poťouchlost kalifornských ovocnářů, že s každou Major verzí OSX musí potichu rozvrtat nějaké dávno fungující API, aby nadržení abonenti uvěřili že bez sezónních upgradů železa a softwaru umřou na beznadějnou zastaralost... 

Odkaz ke komentáři

Co já bych dneska dal i za svý 5Sko, který jsem trouba nechal doma na nabíječce - teprv bez něj si jeden uvědomí kolikrát za den může jen tak zavolat, vyfotit co potřebuje, kouknout do kalendáře bez startování počítače...

Pod to co píše People o 6S se podepisuju - kdyby ovocnáři místo novinářů hýkajících nad každou hovadinou poslouchali uživatele, pak by místo nesmyslů typu "fotka s přibaleným videem" a "né dlouhej ale silnej dotyk" přibalili pořádnou baterku, aby lidi by kvůli hovadsky trčící čočce foťáku a bídné výdrži k tomu "estetickému zázraku" nemuseli kupovat baťoh s nádorem...

Odkaz ke komentáři

Pánové, netušíte kde může být problém? Mám 5s 16GB, normálně používaný bez JB s 9.2 někdy od minulého týdne. Dnes mi iP začal psát o nedostatku paměti a vážně koukám, 0kb k dispozici. Odinstaloval jsem Heartstone (1,5gb), chvilku to vydrželo a pak mi to paměť zase sežralo. Nic nového (vyjma aktualizací) jsem teď neinstaloval a ve využití paměti nic velkého nového nemám...

Odkaz ke komentáři

Jasně že mám, ale nic zásadního tam nevidím, také nechápu, proč se mi paměť po odinstalování 1,5GB aplikace zase sama zaplnila. 

Poštu synchronizuju normálně - mám 2 účty Gmail a firemní na Office365 - faktem je, že před několika dny se mi Gmail úplně na iphone smazal a začal se znovu synchronizovat - mohl by to být problém? Kde hledat?

Odkaz ke komentáři

po mesiaci s iphone 6S zistujem nasledovne.

-live photo je blbost

-3D touch nepotrebne, vobec to nevyuzivam, zbytocna funkcia.

myslim si, ze by mi iphone 6 uplne stacil. 

po čtyřech dnech se podepisuji a vrátil jsem k 5S :-) - 3D touch, 12MPix foťák (4K a live photos) nebyly dostatečný důvod pro přechod na velký iPhone

Odkaz ke komentáři

2Andrew: Tak tím GMailem se to možná vysvětluje - mrkni jen tak ze srandy jaký máš na desktopu objem odchozí i příchozí pošty (včetně SPAMu) za posledních pár dnů. Někteří lidi bohužel nemají soudnost, místo linků cpou do mailů dokumenty 20MPix fotkama a prezentace s audiem i videem aniž by se podívali na objem, do toho řetězové maily a "kreativní" PFka - takže po sesynchronizování 50 položek na složku Ti zmizí pár giga jak nic  :censored:

Řešením je buď uvolnění dalšího prostoru odinstalováním nepoužívaných programů/her a promazáním nepotřebných videí (včetně "hudebních" z iTunes) - a nebo výměna za model s větším než základním úložištěm... 

Odkaz ke komentáři

2teg: "standardní kalendář" (jedno jestli lokální, iCloudu, u Google, v Exchange a nebo DAV na vlastním serveru) je určený pro TVOJE záznamy - zatímco kalendáře jmenin, svátků a dalších veřejných volovin má smysl jen mapovat z externích zdrojů, třeba od Google přes DAV. Oddělené kalendáře se pak dají kdykoliv zapnout/vypnout a nedělají bordel mezi soukromými a nebo pracovními záznamy, tak jako při přímém importu přes ICS soubory. Všechno se to dělá buď v nastavení účtů iOS, respektive u agregovaných služeb (např. Google Calendar) v jejich webovém nastavení. 

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

po mesiaci s iphone 6S zistujem nasledovne.

-live photo je blbost

-3D touch nepotrebne, vobec to nevyuzivam, zbytocna funkcia.

myslim si, ze by mi iphone 6 uplne stacil. 

po čtyřech dnech se podepisuji a vrátil jsem k 5S :-) - 3D touch, 12MPix foťák (4K a live photos) nebyly dostatečný důvod pro přechod na velký iPhone

5s mám od jeho uvedenia na trh a som s ním v podstate spokojná, no predsa len po dvoch rokoch sa mi zachcelo "zmeny" a začala som uvažovať o 6s, ale ako som si prečítala Vaše príspevky, tak sa mi zdá, že so starým iP ešte nejaký ten čas vydržím... Diky za ušetrené peniaze :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...